Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Farkkusortsit, puffihihat ja nude huulipuna.

tiistai 2. elokuuta 2011

Farkkusortsit, puffihihat ja nude huulipuna.

Tänään ajattelin kokeilla jotain vähän erilaista, oli hirveän tyttömäinen olo joten kaivoinkin kaapista super-tyttömäisen paidan. Uskaltauduin laittamaan tuonne helteeseen siis jopa pitkähihaisen, woo!

Paidan kanssa vedin jalkaan lempparit, tai siis ainoat omistamani farkkusortsit. Tykkään niissä eniten niiden epätavallisesta korkeavyötäröisestä mallista, sekä siitä miten vaaleaa farkkua ne ovat. Niissä on myös supersöpöt pikkutaskut. Ja nää olis sitten taas ne alamakkara-farkkusortsit, terkkuja vaan ihanalle anonyymille!
Luulin, etten ole yhtään ruskettunut, mutta näitä kuvia selaillessa tuli todettua, että taidan mä vähän olla. JES!

Sopivaa nude huulipunaa olen etsinyt (vähän laiskasti, mutta etsinyt kuitenkin) jo pitkän aikaa ja toistaiseksi tämä on ainoa kiva, jonka olen löytänyt. Haen kuitenki vielä enemmän ihoonväriin taittuvaa ja mattapintaista lopputulosta.


Farkkusortsit - H&M (?)
Paita - Lahja Teijalta, villi veikkaus kaupasta voisi olla Vero Moda!
Kaulakoru - H&M
Huulipuna - Rimmel, 206 Nude Pink
Kynsilakka - Models Own, Peach Puff
Tuoksu (jonka varmasti kantautuu sieraimiinne ruudun välityksellä) - Seppälä, Carrie pour Femme


Tunnisteet: , , , , , ,

7 kommenttia:

2. elokuuta 2011 klo 8.24 , Anonymous henna kirjoitti...

ihana toi ankkuririipus! :o

 
2. elokuuta 2011 klo 10.21 , Blogger Joanna kirjoitti...

jjooo se on nätti! :)

 
2. elokuuta 2011 klo 12.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sä oot kyllä tosi kaunis :)

 
2. elokuuta 2011 klo 20.38 , Blogger Joanna kirjoitti...

aww, kiitos. :)

 
10. elokuuta 2011 klo 15.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

missä ne farkkushortsit nyt oikeen näkyy? ei missään! mun mielestä tämä blogi muistuttaa turhan paljon more to lovea paitsi, että et paljastele läskejäsi vaan leikkaat ja muokkaat kuvia, jotta susta saatais laihakuva. Jos olet sinut itsesi kanssa, niin näytä se meille lukijoillekkin, äläkä leikkaile kuvia ja anna meillä väärää kuvaa.

 
10. elokuuta 2011 klo 15.45 , Blogger Joanna kirjoitti...

Muokkaan kuvia toki (en tosin leikkaa, ne rajautuvat miten rajautuvat kuvatessa), mutta en luodakseni itsestäni "laihaa kuvaa" vaan ihan puhtaasti yrittäen tehdä kuvista yleisesti kivoja.

Kokovartalo kuvia on parvekkeellani (missä asukuvani tällä hetkellä otan) vaikea ottaa, ja näissä sortseissa tahdoin näyttää lähinnä korkeaa vyötärölinjaa, mikä minusta kuvissa näkyykin. Farkkusortsien alaosa näkyy kyllä blogin ensimmäisessä postauksessa, mutta ei tosin tässä joten siinä olet oikeassa.

Ehkä en olekkaan täysin sinut itseni kanssa vaikka aiempaa itsevarmempi olenkin. Tarkoitukseni ei kuitenkaan ole piilotella mitään.

Kiitos palautteesta!

 
10. elokuuta 2011 klo 15.50 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ja vielä sen verran etten mielestäni mitenkään korosta painoasioita tai omaa kokoani tässä blogissa, minkä vuoksi tuo MTL-vertaus oli jännä. Tahtoisin kuulla mistä se tuli? :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu