Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Helsingin muotiviikko, tai siis Flow-festarit.

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Helsingin muotiviikko, tai siis Flow-festarit.

Arvatkaas vaan muutinko Lauantain asua vielä kertaalleen, ja muistinko ottaa perjantain asusta kuvaa lainkaan? No, niin... Eikä siitä kovin kummoinen tullut. Muiden asuja sen sijaan kuvailinkin aika ahkeraan. Lempparipuuhakseni nimittäin muodostui salakuvailla kivannäköisiä ihmisiä, ja niitähän oli paljon! Pitäisiköhän tästä muodostaa sellainen perus "bongaa itsesi" -skaba? Sovitaanko vaikka, että itsensä kuvista löytäviä en enää salakuvaa! Deal on.

Bongaa kahden sormen ristisormus.

Aika tyypillinen Flow-pariskunta.

Yksinkertaisuus on kaunista. Niin myös tässä tapauksessa!

Hei älä oo noin tuima, sulla on kiva hattu ja värikäs paita!

Hattu olikin kovasti pidetty miesten keskuudessa.

Ajoittain naisten keskuudessa myös kypärät.

Hei mä tiiän ton tyypin tuolla! Silläkin oli hattu.

Värikkäistä housuista tykättiin myös.

Mikäs sen parempaa kuin ankkurikorvikset.

Word.

Romanttista pitsiä näkyi myös.

Huulipuna on aina varma valinta!

Tää tsirbula tais huomata, että otin siitä kuvia. Sori hei, mut sulla oli kivat kuteet!

Myös jotkut tytöt luottivat hatun voimaan,

Kukkakuosi ja haalarit tai haaremihousut olivat myös kovaa huutoa.

Myös pojat luottivat kirkkaisiin väreihin esimerkiksi aurinkolasesissa.

Ihanaa tytöt, söpöstelkää vain! Vaaleanpunainen on ihana.

Nämä misukat panostivatkin oikein huolella, vau!

Turvallinen mustavalkoinen raitakuosi ei koskaan mene mönkään.

Tärkeintä on kantaa itsensä tyylillä! Tätä tyttöä taisin kuvailla vähän liikaakin.

Sanokaa mitä sanotte, minusta kaunein asuste on aito hymy.

I wear my leggings how I want, BOOYAKA!!

Midlake tiesi myös viiksityylin salat.
Kas, sehän on Heikki!

Punaiset yksityiskohdat oli kivasti istutettu tämän tytön asuun.

Myös Madu oli sonnustautunut oikeaan kuosiin ja asiaan sopivin lasein. (Hattu on Nellyn.)

Oma Lauantain asuni näytti tältä, tosin hame oli näköjään noussut kuvan ottamisen aikoihin vähän liian korkealle. :D 
Kaiken kaikkieen Flowssa näkyvä muodin kirjo on yhtä värikäs kuin tapahtuman esiintyjäkaartikin. Asusteina nähtiin kaikkea haalareista mekkoihin ja hameista sortseihin. Vahvasti niissä osana olivat edelleen kukkakuosu, pitsi, ruudut, raidat ja suuri skaala erilaisia värejä. Vastapainona kaikelle tällaiselle rönsyvälle tyylille, nähtiin myös selkeitä linjoja, klassista tyyliä sekä perinteisiä yksityiskohtia kuten kirkkaanpunaista huulipunaa, suuria tai kummallisen muotoisia aurinkolaseja sekä erilaisia hattuja.

Flowssa jos missään ilmenee se, miten hurjan monta muotoa taide pystyy ottamaan. Taide näkyy Flown somisteluissa; punaisissa ilmapalloissa, erinäisissä taideprojekteissa, vartavasten asetetussa nurmikossa sekä tuhansissa valoissa jotka varsinkin pimeässä kesäyössä tekevät temppunsa. Se näkyy myös Flown esiintyjäkaartissa; ihanissa herkistelijöissä, tunnelmallisissa tulkitsijoissa sekä aseenteellisissa kokeilijoissa. Ennen kaikkea se näkyy Flown vaatetuksessa; sen pelottomuudessa, kokeilunhaluisuudessa ja mielikuvituksellisuudessa. 

Tunnisteet: , , ,

8 kommenttia:

15. elokuuta 2011 klo 12.15 , Blogger Mirette kirjoitti...

Taitaa tuo flow olla vähän myös sellainen tietynlainen esiintymispaikka ihmisille (ja niiden tyyleille).. kuinkakohan moni valitsee vaatteitaan jonkun..viikon etukäteen.. ja tahalleen pukeutuu vähän normaalia "oudommin" :-D

 
15. elokuuta 2011 klo 12.39 , Blogger Joanna kirjoitti...

Totta. :D Mutta huomasin kyllä itsekin miettiväni pukeutumista juuri sen vuoksi, että voi laittaa päälle jotain vähän erikoisempaa mitä ei ehkä normaalisti uskaltaisi. :)

 
15. elokuuta 2011 klo 13.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hahahaahah tunnen ton "Tää tsirbula tais huomata, että otin siitä kuvia. Sori hei, mut sulla oli kivat kuteet!", miten hassu sattuma :D

 
15. elokuuta 2011 klo 14.36 , Blogger Joanna kirjoitti...

Hahaha! :D Terkkuja sille! Kysy huomasiko ja pyydä anteeksi. :D

 
16. elokuuta 2011 klo 3.47 , Blogger Salla Salminen kirjoitti...

http://ylex.yle.fi/sites/ylex.yle.fi/files/images/flow2011-20110813-2092-tm.jpg

huomasitko jo ton? :)

 
16. elokuuta 2011 klo 5.32 , Blogger Joanna kirjoitti...

en LOL hahaha :D

 
16. elokuuta 2011 klo 16.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon seurannu sua näin sivusta jo jonkin aikaa, koska meillä on yhteisiä kavereita ja ihmettelen suuresti, miten alas olet vajonnut. Olen jutellutkin sinun kanssasi parissa illanistujaisissa. Vähättelit muotibloggaajia ja vannoit, ettei sinulla olisi aikaa taikka halua bloggata tyylistä, koska et omaa tyyliä. Mitä tämä sitten on? Eikö sinulle riitä jo nuo kaikki musiikkiin ja päiväkirjoihin liittyvät avautumisblogit vai pitikö vielä enemmän saada itseä näkyville? Musta nuo edelliset blogit jo riitti. Tylsää, että nyt kommentoit muka niin tietäväisesti kaikista mahdollisista lookeista.

 
17. elokuuta 2011 klo 6.53 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ei minulla olekkaan ollut koskaan aikaa tai halua blogata tyylistä. Aikaa ei ole kamalasti nytkään, mutta halu sen sijaan on syntynyt. Ihmiset muuttuvat? Tyyliä en mielestäni vieläkään omaa, siis tietynlaista, niin olen aina sanonut joten olet aivan oikeassa. Olenkin tulevaisuudessa ajatellut suunnata blogini (mikäli se pystyssä pysyy) lähinnä kosmetiikkaan ja muuhun vastaavaan kuin itse vaatteisin. Tyyli on laaja asia.

Ei, eivät ole minulle riittäneet, tahdon kirjoittaa niin monesta eri asiasta, että erilaisten asioiden tunkeminen yhteen blogiin tuntuu hölmöltä ja sekavalta. Jos aiemmat blogit sinulle jo riittivät niin en pakoita sinua tätä lukemaan, en toki niitäkään. :) "Musiikkiblogissani" en mitenkään tuo itseäni esille enkä ole sen ainut haltijakaan, se saitti ei toimi blogimaisesti.

Tämänkään blogin perustamisen takana ei ollut mitenkään itsensä esille tuominen. Tahdoin jutain uutta ja aloitinkin tämän vain kokeiluna, olen tykännyt tämän kirjoittamisesta ihan hirveästi mutta jos aika ei tunnu riittävän tai en kestä anonyymien raskaita kommentteja niin tämä on varmasti blogi jonka näillä näkymin lopettaisin ensimmäisenä. Itse turhaksi kokemiani blogeja olen lakannut päivittämästä.

En ole väittänyt tietäväni mistään mitään tai varsinkaan kaikesta kaikkea, mutta vaikka en tuntisikaan muotia, saahan minulla silti mielipiteitä tyyleistä olla. En tiedä miten olen muotibloggaajia vähätellyt joten siihen minun on vaikea ottaa kantaa. Harmi jos olen mielestäsi 'vajonnut alas', olisin kuitenkin arvostanut kommenttiasi enemmän jos olisit kommentoinut nimelläsi jos kerran olemme tavanneet. Kiitos kuitenkin palautteesta!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu