Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kathryn (&Megan) Prescott

maanantai 8. elokuuta 2011

Kathryn (&Megan) Prescott


Ajoittain pohdin omia tyyli-idoleitani, eikä niitä ole kovin montaa. Yleensä kun ajattelen, niin ei yhtäkään. Toki tykkään yhden tyypin tukasta, toisen silmistä, kolmannen takista tai sen jonkun kengistä, mutten osaa nimetä yhtä joka inspiroisi enemmän kuin kukaan muu. Kun Skinsin toinen sukupolvi vyöryi uusien kausien kautta ruutuun, kiinnitti huomioni kuitenkin välittömästi ihanat Fitchin sisarukset, etenkin sarjan kiltimpi ja suloisempi puolisko Emily. 

Sarjassa Emilyä näytteli Kathryn Prescott ja hänen siskoaan hänen tosielämän kaksoissisarensa Megan Prescott. Juuri Kathrynissä viehätti kiltin luonteen lisäksi eniten hänen suloiset kasvonpiirteensä ja tyyli jota hän Emilynä piti yllään. Punainen tukka ja rusetti, otsahiukset kehystäen tummanruskeita nappisilmiä. Voi että.

Tänään sattui hassusti kun kävelin Anttilaan, nimittäin kyseiset siskokset istuivat siellä jakamassa nimikirjoituksia. Muistin salaman nopeudella miten ihastunut kaksosiin olinkaan. Jonoon en jaksanut mennä, mutta asiaa jäin kuitenkin pohtimaan.

Käsi ylös, joka aikoinaan Emilyn telkkarista bongatessaan huudahti "mä haluun ton tukan!" No, mä vähän huudahdin ja pitkään harkitsinkin samansävyiseksi punaiseksi värjäämistä. Itseasiassa todella pitkään, ja harkitsen vähän vieläkin, taas. Varsinkin näin syksyn saapuessa punainen tukka olisi varsin ihana. Olen saanut kuitenkin vihdoin oman värini täysin takaisin, enkä uskalla enää lähteä huonontamaan hiusten laatua väsyttämällä niitä niin radikaalilla muutoksella.

Olin ennen kaksosiin tutustumista ajatellut punaisten hiuksien olevan vain vihreäsilmäisille, sehän on se yleisin yhdistelmä. Kaksosilla punainen tukka näytti kuitenkin niin hyvältä juuri ruskeiden silmien kanssa, että ajattelin punaisen tukan piristävän myös omaa olemustani. Ai että miten tahtoisinkin sen punaisen tukan nyt.


Valitettavassti kumpikaan siskoksista ei tainnut enää olla punapää. Silti myös tosielämässä olen enemmän mieltynyt Kathrynin tyyliin. Siinä missä Megan tuntuu kulkevan ensi-illoissa ja muissa tilaisuuksissa astetta vahvemmissa meikeissä, hienommissa vaatteissa ja säihkyvimmissä koruissa, Kathrynin tyyli on maanläheisempi, rennompi ja ajoittain jopa rokahtavampi. Hän ei juurikaan seuraa mikä on muotimaailmassa kulloinkin in ja mikä out, mutta tykkää muodista itseilmaisun muotona - tyylifilosofia, jonka itsekin allekirjoitan.

Emily Fitchin tyyli on Kathryn Prescottiin verrattuna tyttömäisempi ja erikoisempi. Emily hulluttelee tyylillään ja saattaa pitää todella värikkäistä väriyhdistelmistä. Punaisten hiusten ja otsatukan lisäksi hänen tavaramerkkinsä kolmoskaudella oli rusetti, joka piti päättäväisesti paikkansa pään sivulla.


Kathryn on kertonut rakastavansa Emilyn 'hullua' tyyliä, mutta myös maininnut ettei pukisi tosielämässä päällensä suurinta osaa ohjelman vaatteista. Yhteenottavat värit ja tai liian "nätit" asiat kuten rusetit eivät ole niinkään hänen juttunsa.

Sen sijaan hänen tyylinsä on kaikenkaikkiaan hillitympi, beauty is keeping it simple. Kathryn pyrkii ostamaan vaatteensa muualta kuin yleisimmistä shoppailu-paratiiseista sillä siten on helpoin välttää samanlaisiin kuteisiin törmäämistä kaupungilla. Mielummin hän ostaakin vaatteensa vintage- tai hyväntekeväisyyspuodeista koska silloin samoja asusteita harvemmin näkee muiden päällä, eikä näytä kenenkään kloonilta.

Mitä muuta? Kathryn on vain minun ikäiseni, eli vuosimallia '91. Soittimesta löytyy lähinnä elektronista musiikkia sekä vanhaa metallia, millä varmasti on myös ollut kevyt vaikutus hänen tyyliinsä, onhan Kathryn lävistettykin neljästätoista eri kohdasta.

Kaikenkaikkiaan olen inspiroitunut sekä Kathryn Prescottin, että Emily Fitchin tyyleistä. Ne tarjoavat parhaimmiston molemmista päistä; maanläheisestä tyylistä sekä värikkään tyttömäisestä vaatesekamelskasta. Rakastan tyttömäisiä asioita, rusetteja ja hameita kuten Emily. En kuitenkaan tykkää viedä sellaista tyyliä liian äärimmäisyyksiin, ja sen sijaan mielummin pelkistän tyyliäni kuten Kathryn, ja sitten koristelen tyttömäisillä ja värikkäilla asioilla. Ja niin, se tukka? Kaipa se pysyy poissa punaisesta...

Tunnisteet: , , , ,

8 kommenttia:

9. elokuuta 2011 klo 3.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pakko sanoa että tykkään blogistasi ihan kauheasti, pakko alkaa seurata tätä! oot hirveän kaunis nainen (kauniimpi kuin kathryn!) ja aivan ihana ihminen, pidä toi!

 
9. elokuuta 2011 klo 3.29 , Blogger Joanna kirjoitti...

oi kiiiitos ja tervetuloa mukaan!♥ ja apua en kai nyt sentään. :) mutta kiitos kuitenkin vielä!

 
9. elokuuta 2011 klo 3.50 , Blogger Kyllikki Nyrkki kirjoitti...

Noi tytöt <3 Kasvonpiirteet ja punaset hiukset. Aijai.

 
9. elokuuta 2011 klo 4.30 , Blogger Joanna kirjoitti...

No aijaa! Eniten sulosia.♥

 
11. elokuuta 2011 klo 11.30 , Blogger Emi kirjoitti...

mun suurin rakkaus - Kathryn Prescott. ihana oli lukee siit oi<3 ja mäki menin vaa tsekkaa sen sielt Anttilast ja meinas sydän tippuu lattiaan, oikeesti

 
11. elokuuta 2011 klo 12.16 , Blogger Joanna kirjoitti...

ne oli niin sulosia!!!♥ menitkö jonoon vai kävitkö kuolaamassa pelottavasti hyllyjen takaa niinku meikä?

 
11. elokuuta 2011 klo 12.31 , Blogger Emi kirjoitti...

kuolasin hyllyjen takaa, se oli kyl läppä ku astuin sisään sinne ni tarrasin Juliaa hihasta ja sanoin vaan "taidan pyörtyä ota kii" mut emmä sit! lähel oli. huh huh ihania

 
11. elokuuta 2011 klo 12.37 , Blogger Joanna kirjoitti...

haha! :D onneks et sit kuitenkaan. ne oli niin hirmu sulosia varsinkin kun ne nauro ja hymyili.♥ ajj ett.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu