Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Melkein kirpparikamoja.

torstai 11. elokuuta 2011

Melkein kirpparikamoja.

Kuten taisin jo aiemmin mainita, olin hiljattain ystäväni Aikun luona kun bongasin eteisen lattialta kasan vaatteita. Kävi ilmi, että vaatekasa oli Aikun kämppiksen Reetan vaatteita, jotka ovat puolimatkalla roskiin tai kirpputorille. "Siitä saa ottaa!" minulle tokaistiin joten aloin tottakai käymään vaatteita läpi. Löysinkin sieltä sitten itselleni vähän jotain. Vaalean farkkumekon jo esittelinkin aiemmin.

Tuo musta liivi on ihan huippu juuri syksyksi. Se on todella paksu ja lämmittää kivasti.♥ Vaaleanpunainen toppi sen alla on myös edellämainitusta vaatekasasta, mutta siinä nyt ei ole sen kummemmin mitään esiteltävää. Ihan tavallinen Gina Tricotin toppi. 

Puuterinvärinen paituli onkin sitten vähän erikoisempi tapaus, mutta silti kiva lisä vaatekaappiin. Tuollaisia viittamaisia löysiä paitoja kun en vielä ennestään omista ja värikin on melko harvinainen täällä päin. Paidassa on edessä puukonkokoisia reikiä, joista näkyy alla oleva paita, itse olen tähän mennessä kokenut tavallisen mustan pitkän topin alla parhaaksi.

Kuvista tuli jotenkin vähän huonolaatuisia, anteeksi siitä. Kai tuolla alkaa olla jo pimeä, syksy tulee. Itselläkin alkaa syysflunssa kolkuttamaan ovea. Siksi en jaksanut meikatakkaan näitä kuvia varten, rennosti meikittömänä mennään siis! :)
Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

12. elokuuta 2011 klo 11.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ei mul muuta mut tää nousee kovaa vauhtia mun lemppariblogien joukkoon ♥

 
12. elokuuta 2011 klo 14.32 , Blogger Joanna kirjoitti...

ui, hurjan kiva!! :) tervetuloa matkaan!♥

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu