Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Suomen kaunein nainen.

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Suomen kaunein nainen.


Ihana, ihana Jenni Vartiainen. Jos minä keltään tahtoisin näyttää niin kyllä se olisi tältä naiselta. Etenkin kadehdin niitä kirkkaansinisiä silmiä ja älyttömän kaunista tukkaa. Jennin tyylistä vedän inspiraatiota myös muutamiin omiin hankintoihini, vaikka en olekkaan yhtä kokeilunhaluinen pukeutuja kuin Jenni, joka nähdään usein kirkkaissa väreissä tai suurilinjaisissa mekoissa. Varmasti vallitsevin osa Jennin tyyliä on seesteinen ja tyylitelty naisellisuus, enkä puhu nyt tyttömäisyydestä ja tyttömäisistä asioista joita itse niin kovin rakastan, vaan nimenomaisesti naisellisuudesta. Jenni on nainen, ja kaunis sellainen.

Jenni (tai Jennin stylisti, kuka tietää) suosii suomalaisia suunnittelijoita etenkin erinäisissä tapahtumissa. Myös hänen päällään usein nähdyt raidat vievät ajatukset helposti Marimekkoon. Hänen oma tyylinsä on selkeästi maanläheinen ja boheemi. Hän, kuten moni muukin tyylisuosikkini, on UFFin ja kirpputorien ystävä. Lähinnä siksi, että siellä on halpaa ja sieltä saa omannäköistä tavaraa.


Jennin lavalookit ovat myös huikeita, vaikka kuka tietää ovatko kuteet Jennin vai stylistin valitsemia. Tärkeimpiin tilaisuuksiin ja promoihin hän varmasti apua ainakin saa. Itse näin Jennin lavalla viimeksi alkukesästä Seinäjoen Provinssirockissa. Siellä asukokonaisuutena oli mielenkiintoinen yhdistelmä; kirkkaankeltainen pitsinen kokohaalari, mustavalkoraidallinen jakku, sekä valtava musta lierihattu. Jalassa taisi muistaakseni olla korkokengät ja huulet kirkkaasti punattu. Keltapitsiunelma oli tietenkin fiksusti sidottu yhteen paksulla vyöllä, joka sai jo ennestäänkin näyttävän pitkän Jennin sääret näyttämään kolmemetrisiltä.

Ja niin, se huulipuna. Lähivuosina varsinkin siitä suhteellisen kirkkaasta oranssista huulipunasta on jo tainnut tulla Jennin tavaramerkki. Toinen alituisesti silmiinpistävä piirre on jo kerran mainitsemani täydellisen kirkkaansiniset silmät jotka pärjäävät tilaisuudessa kuin tilaisuudessakin pelkän ripsivärin avuin, joskin tulevat entisestään esiin kevyen mustan silmärajauksen avulla.

Muuten Jennin meikki on yleensä pelkistetty, ja sen sijaan hän koristelee itseään lähinnä värein, asustein, ja rennosti auki lainehtivin jumalaisen pitkin hiuksin tai päälaelle kohotetun massiivisen nutturan avulla. Jos joku muistaa vielä Jennin Gimmelin ajoilta, saattaa muistissa olla myös hatara kuva hieman vaaleampitukkaisesta Jennistä. Soolouran startatessa ovat Jennin hiukset muuttuneet tummanruskeiksi (lähes mustiksi), mikä sopii täydellisesti hänen lumikinvaaleaan ihoonsa.


Juuri tämä aito luonnollisuus on se mikä ainakin itselle Jennissä juuri kolahtaa. Tietysti Jennillä on kaiken tämän tukena oma kauneutensa, joka saisi jätesäkinkin näyttämään asusteena hyvältä. Ja puhun nyt nimenomaan siitä helkeäsalpaavan kauniista ihmisisestä siellä kaikkien vaatteiden ja muiden härpäkkeiden alla. Jenni on luonnonkaunis, eikä tarvitse voimakasta ehostusta.


Jenni on mielestäni muuten juuri niitä harvoja artisteja, jotka olet päässeet onnistuneesti irti ponnistuslauta-formaattinsa (Popstars) luomasta alkuperäisimagostaan ja luoneet onnistuneen uran lahjakkaana ja uniikkina artistina. Jenni on vahva ja monipuolinen artisti sekä myös esiintyjä vailla vertaa.

Jenni Vartiainen - Tuhannet Mun Kasvot
Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

8. syyskuuta 2011 klo 13.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jenni♥

 
8. syyskuuta 2011 klo 13.45 , Blogger Joanna kirjoitti...

 
9. syyskuuta 2011 klo 4.31 , Anonymous marra kirjoitti...

Kannattaa käydä tsekkaamassa Katri Niskasen facebook-sivu. Siellä näkyy monta kuvaa Jennistä yllään Niskasen suunnittelemia uniikkeja asuja. Esim tuo Provinssiasukin oli Niskasen suunnittelema, tekevät ilmeisesti aika useinkin yhteistyötä.

 
9. syyskuuta 2011 klo 4.45 , Blogger Joanna kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Täytyypi käydä kurkkaamassa. :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu