Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

400 Blue Vogue

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

400 Blue Vogue

Hinta - n.7e    /     Pakkaus - 5/5     /      Yleisarvosana - 5/5

Aina välillä käyn äidin meikkilaatikolla tonkimassa (sori äiti!) jos sieltä löytyisi jotain kivaa testattavaksi. Meillä on melko samanlainen maku monien tyylijuttujen suhteen meikeistä vaatteisiin ja asusteista kenkiin, joten aina välillä tulee näpisteltyä hetkeksi puolin ja toisin.

Tänään aamulla kävin etsiskelemässä jotain kivaa kynsilakkaa. Itsellänihän on moisia korillinen, mutta kun "ei mikään niistä oo yhtään kiva!" niin apu löytyy toisen laatikosta. Tämänhetkiset värit ovat lähinnä kirkkaita tai nudeja. Nyt on syksy, tahdon jotain dramaattisempaa. Eniten tahtoisin sellaisen synkän ruusun värisen lakan ja siihen mätsäävän huulipunan. Mutta ei oo, ei tuu, niin kauan kun ei rahaakaan tipu tilille. 

Löysin kuitenkin äidin laatikosta tällaisen ihanan saman fiiliksen omaavan lakan sinisen sävyssä! Lakka on Rimmelin Lycra Pro -sarjaa ja sävy on 400 Blue Vogue. Ah, miten tyylitelty ja dramaattinen nimikin!

Pullossa lakka näyttää lähes mustalta, mutta kynnelle se levittyy ihanan sinihohtoiseksi. Itse en fanita hirveästi kimaltelevia lakkoja vaan olen aina suosinut mattapintoja. Metalliselta vaikuttava lopputulos on kuitenkin aina ollut satunnainen poikkeus ja tähän lakkaan se sopii täydellisesti. Ja levittyy muuten muutenkin todella nätisti! Yleensä en leveistä siveltimistä perusta, harrastuksenani on sotkea niillä kasvoni, käteni ja pöytäni, mutta tässä putellissa leveä sivellin on mukava ja helppokäyttöinen. Lakka jotenkin vain hujahti kynnelle täydellisesti noin vain!

Uuden Colour Memory -teknologian ansiosta kiillon ja värin ei tulisi haalistua ja pakkaus lupaa lakkauksen kestävän kiiltävänä ja kirkkaana jopa 10 päivää. Tässä nyt siis testailen samalla kuinka käy, kestääkö vaikö eikö. Tosin lakan kanssa kehoitetaan käyttämään myös alus- ja päällyslakkaa mitä en ole tehnyt. Positiivisesti matka kuitenkin alkoi, nimittäin kiireessä ehdin aamulla levittää kynsille vain yhden kerroksen ja rientää ovesta ulos. Moinen yleensä minulla johtaa siihen, että illalla lakat ovat rapisseet pois ja kynnet saa putsata ja lakata uudestaan. Tämä kuitenkin pysyi hyvin ja toisen kerroksen pystyi hyvin lakkaamaan päivän päätteeksi!

Puuh, joskus säikähdän sitä miten paljon pystyn jauhamaan ketoa ja kukkasia yhdestä kynsilakasta! Katsastin Rimmelin sivuilta vähän lisää sävyjä ja nämä näytti omiin silmiini haluttavimmilta. Tai niin luulin... kunnes huomasin uuden syksyn lakkasävyskaalan. Saisinko esim. nuo kaikki?!???


Onko joku teistä kokeillut Rimmelin kyseistä kynsilakkasarjaa? Itse Tai oletteko löytäneet jonkun muun uuden kynsilakkasuosikin? Please share!

Tunnisteet: , , , ,

6 kommenttia:

21. syyskuuta 2011 klo 14.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana sävy! :)

 
21. syyskuuta 2011 klo 14.36 , Blogger Joanna kirjoitti...

eikö ookkin! ♥

 
22. syyskuuta 2011 klo 3.34 , Blogger Jasmin kirjoitti...

Itse en hirmummin tummista väreistä lakassa tykkää. Tai muuten vaan osaa käyttää. Tuo väri Colar Romance on aivan ihana! :) Vois joskus vaikka ostaakkin!

 
22. syyskuuta 2011 klo 4.17 , Blogger Joanna kirjoitti...

Se on kyllä tosi suloinen! itse osaan käyttää vain punasävyllä tai sitten ihan mustaa ja sen alasävyjä, kuten esimerkiksi just tää siniseen taittuva musta. Tykkään tästä hirveesti! :)

 
22. syyskuuta 2011 klo 5.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

AIVAN IHANA toi sun uusi banneri! oot ihan tyhmä kun oot noin kaunis, epäreiluuden huipentuma :<<<<<< noei, kiva vaan katsella noin upeeta tytyä. go joanna!

 
22. syyskuuta 2011 klo 7.52 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ano:
Anteeksi. :D ja kiitos♥

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu