Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Behind blue eyes.

lauantai 3. syyskuuta 2011

Behind blue eyes.

Olen kyllä niin typerä nainen, lankesin nimittäin taas puhelinmyyjään jonkin todella typerän suhteen. Nimittäin tilasin tässä juuri vahingossa itselleni piilolinssit! Olen niin tyhmä! Siis myyjähän soitti minulle sillä olin ilmeisesti jossain kyselyssä raksinut vahingossa, että tahtoisin testata värillisiä piilolinssejä, ja niin kai tavallaan tahtoisinkin. Juuri heränneenä en kuitenkaan jotenkin ymmärtänyt, että ehkä tämä paketti tulisi maksamaankin jotain. Aivan hyvää hyvyyttäänhän se puhelinmyyjä varmasti lähti soittelemaan, että hei, tässä sulle ilmaset piilarit!

Puhelun lopussa tuli sitten puheeksi, että joo, normaalisti maksaisi yli 30e, mutta tämän tarjouksen aikana tarvitsee maksaa pelkät postikulut, jotka on jotain kymmenen euron luokkaa. Koko paketti tuodaan postissa kotiin asti. En siinä sitten kehdannut enää sanoa ei vaikka ylimääräistä rahaa ei olisikaan joten sanoin, että pistää tulemaan sitten vain.

Siis mähän olen aina tahtonut siniset silmät. Ihan oikeasti olen. Mutta minähän omaan todella tummanruskeat silmät joihin tuskin saa luonnollisen näköistä lopputulosta sinisin piilolinssein. No, tuleepahan nyt edes kokeiltua! Meni ihan ohi, että miltä lafkalta edes tilasin, mutta ehkä teen kokonaan oman postauksen koko linsseistä myöhemmin. Ja nythän voin testailla erilaisia meikkejä myös sinisille silmille! Postaustoiveita otetaan vastaan aiheen tiimoilta. (Ja toki muutenkin.)

Sinisissä silmissä rakastan niiden näyttävyyttä ja toki myös väriä itsessään. Naiset, joilla on tumma tukka ja siniset silmät ovat musta usein niitä kauniimpia, se kontrasti on jotenkin ihan mieletön.

Liv Tyler

Katy Perry

Alex Bledel
Courtney Cox

Jessica Zhor

Ihana, IHANA Zooey Dechanel. 

<3

Jos omaatte siniset silmät niin hei, olkaa ylpeitä! Toiset joutuu tilailemaan....

Tunnisteet: , , , , , , , ,

6 kommenttia:

3. syyskuuta 2011 klo 9.26 , Blogger liisa kirjoitti...

zooey!<3 mä niin haluaisin joskus testata miltä näyttäisin sellaisena nappisilmänä ruskeilla. ei varmaan sopisi kun oon näin blondi mut haluisin vaan koittaa! :D

 
3. syyskuuta 2011 klo 11.54 , Blogger Joanna kirjoitti...

Zooey♥ No ruskeet on vielä helppo saada, koitappa järjestää mulle kirkkaansiniset silmät..... :D

 
4. syyskuuta 2011 klo 16.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Luin tän blogis yhdeltä istumalta kokonaan läpi ja pakko todeta, et oot nainen upee ! Ja näin tumma tukkasena ja sinertävä silmäsenä täytyy sanoa, et ottaisin millon vaan vastaan ruskeet silmät :D Tällä hetkellä ei vaan oo varaa ostaa uusia piilareita ainakaan värillisinä.

Mut joo, keep going girl ! <3 Varmasti jään seurailemaan :)

 
5. syyskuuta 2011 klo 2.51 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ui, superkiva että tykkäilet! Ja oo ylpiä, siniset silmät ja tumma tukka oi että!! :) Tietty ruskeissa on se plussa et ne on hyvä pohja minkä tahansa väriselle silmämeikille. Mut jeee kiva jos jäät tutkalle. <3

 
19. marraskuuta 2011 klo 1.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onko jo tullu nuo piilarit? voisit tehhä vaikka postauksen että miten hyvin toimi :) ja oot aivan ihana<3

 
19. marraskuuta 2011 klo 2.40 , Blogger Joanna kirjoitti...

On tulleet joo, mutta koska tosiaan niistä tuskin on minun tummiin silmiini mitään vaikutusta niin taidan myydä ne pois pakettia avaamatta. :) Kiitos.♥

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu