Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Eroon vallattomista hiuksista.

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Eroon vallattomista hiuksista.


Sain jokunen aika sitten eräästä MTV3:n pressitilaisuudesta lahjakassin, josta löytyi mm. ylläolevat Schwartzkopfin tuotteet. Vasemmalla olevien shampoon ja hoitoaineen lisäksi kassista löytyi siis hoitoainesuihke sekä hiusnaamio. Niistä ehkä lisää myöhemmin!

Tuotteet on tarkoitettu erityisesti kuiville, pohjoismaisille hiuksille, joten sinänsä en ihan putoa kohderyhmään, sillä hiukseni ovat suhteellisen paksut vaikka huonossa kunnossa ja kuivat ovatkin. Minusta oli silti jännää kokeilla miten tökötit vaikuttaisivat minun hiuksiini. Tänä viikonloppuna kuitenkin päätin kokeilla pelkästään kassin shampoota ja hoitoainetta. Ja nyt kun pesin hiukseni aineilla toista kertaa oli heti jo pakko tulla hehkuttamaan! 


Ensinnäkin, minusta oli hurjan suloista, että pakkauksessa kysytään "Ovatko hiuksesi kuivat ja vallattomat?" Vallattomat! VALLATTOMAT! Miten suloinen sana! Mutta niin, mitä muuta sitten. No, shampoon olisi tarkoitus antaa hiuksille kiiltoa ja estää pörröisyyttä. Tuloksena pitäisi olla silkinkiiltävät hiukset. Sarjan hoitoaine taas lupaa erityisesti korjata ja vahvistaa hiuksia, sekä tehdä hiuksista helposti kammattavat ja sileät. Lopputuloksen pitäisi olla sileät hiukset ilman pörröisyyttä, jopa kostealla säällä!

Syy miksi riensin tänne niin nopeasti hehkuttamaan tuotteita (istun kylpytakkiin kietoutuneena kylpyhuoneen edessä) on niiden tuoksu. Kyllä, tuoksu! En osaa sitä kuvailla, mutta se on minusta huumaava. Ja tuoksu jää hiuksiin kevyesti tuoksumaan.♥ Toki lopputulos on myös miellyttävä muutenkin. Shampoo ja hoitoaine kieltämättä täyttävät lupaukset ilman lisukkeitansakin, siis tuota hoitosuihketta ja hiusnaamiota. Hiuksista tulee kiiltävät ja sileät niin kuin paketti lupaakin. En malta odottaa koittaa hoitosuihkeen ja hiusnaamion kokeilemista näiden kanssa!


Tunnisteet: , , ,

2 kommenttia:

26. syyskuuta 2011 klo 6.48 , Blogger juulia kirjoitti...

vallaton <3 ihana !

 
26. syyskuuta 2011 klo 7.09 , Blogger Joanna kirjoitti...

vallaton!♥

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu