Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Extra WOW ripset?

maanantai 5. syyskuuta 2011

Extra WOW ripset?Käytössä on lähiaikoina ollut Rimmelin Extra WOW Lash -ripsiväri. Paketin mukaan maskara lupaa hyvin eroteltuja ripsiä ilman paakkuja ja liiotellun iso levitin taas lupaa tehdä sekä kevyen, että dramaattisen lopputuloksen mahdolliseksi. Tuote sopii myös erityisen herkille silmille.

Ripsiväri kieltämättä erottelee ripset hyvin. Pituutta se ei anna tippaakaan, mutta toisaalta se ei ole sitä luvannutkaan. Väriä tuppaa tulemaan harjaan liikaa ja sitä on pakko vähentää puikonsuun reunaan, mutta ripset saa onneksi korjattua viimeistään omalla ripsiharjalla. Jos ripsiväriä tahtoo lisätä monta kerrosta niin lopputulos ei kuitenkaan paakkuunnu. (Päätin kirjoittaessani vielä tarkistaa tämän kunnolla laittamalla naurettavan monta kerrosta lisää jo entisen ripsivärikerroksen päälle. Ei paakkuuntunut.)

Juuri 'rakentamiseen' tämä ripsiväri onkin omiaan. En tiedä meikkien teknisestä puolesta juuri mitään, mutta uskoisin paakkuuntumattomuuden johtuvan siitä miten ohutta itse väri tuntuu olevan. Se tuntuu todella kevyeltä myös ripsillä, eikä raskaalta ollenkaan. Toisaalta omasta mielestäni hieman paksumpi tökötti ei välttämättä olisi ollut yhtään huonompi ajatus.

Omille silmilleni ripsiväri ei kuitenkaan sopinut ja jo kuukauden käytön jälkeen oli minun pakko hakea kaupasta uusi. Liioitellun suuri applikaattori ei ole omaan makuuni sillä minusta sellainen aina sotkee enemmän kuin saa aikaiseksi. Alaripsiä tällä harjalla oli turha yrittää meikata sillä lopputulos olisi ollut todella sotkuinen, siksi myös alla olevissa havainnollistavissa kuvissa on käytetty alaripsissä eri ripsiväriä.
Yhteenveto + Ei paakkuunnu (oli kerroksia sitten 1 tai 6), erottelee hyvin, kevyt.
Yhteenveto - Liian iso harja omaan makuuni, rapisee pois päivän aikana, sotkuinen, tekee ripsistä täysin suorat.

Hinta n.7e
Pakkaus 4/5
Yleisarvosana 2/5

Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

6. syyskuuta 2011 klo 10.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aika plus miinus nolla tuotteelta kuulostaa :/

 
6. syyskuuta 2011 klo 10.57 , Blogger Joanna kirjoitti...

No olihan se vähän :(

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu