Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Alku.

maanantai 31. lokakuuta 2011

Alku.

Sadan lukijan merkkipaalun merkitsemiseksi päätin aloittaa jotain spessua. Olen muutamassa blogissa seurannut "Elämäni Aakkoset" -postauksia, joissa kerrotaan omassa elämässä tai omaa sydäntä eniten läsnä olevista asioista. Olen aina nauttinut niiden lukemisesta paljon ja ohessa oppinut mielestäni blogin kirjoittajasta uutta, niinpä päätin aloittaa kyseisen sarjan myös täällä! 

Tämän nimissä ajattelinkin ensin kirjoittaa minua usein eniten inspiroivasta asiasta; uusista aluista.

Oletteko ikinä miettineet mikä tekee elokuvien onnellisista lopuista onnellisia loppuja? Niitä joissa prinsessa saa prinssinsä, toimittaja unelmien työpaikkansa tai joku pääsee muuttamaan unelmiensa kaupunkiin. Siis huolimatta siitä mitä niissä lopuissa tarkalleen tapahtuu, mikä niitä kaikkia yhdistää? Vastaus on minusta yksinkertainen; onnelliset loput ovat sellaisia, joista alkaa jotakin uutta.

Olen sellainen ihminen, joka tarvitsee selkeän päätöksen kaikelle ennen kuin voin aloittaa täysin alusta. Esimerkiksi uusi puhti koulunkänytiin löytyy aina jakson vaihtuessa, en osaa koota itseäni kesken jaksoa kun samojen kurssien entiset epäonnistumiset kummittelevat edelleen päässäni. Myös ihmissuhteisiin tarvitsen selkeän päätöksen, en voi sietää hailakoita päätöksiä joissa jokin aikakausi ikään kuin kuihtuu pois. Se jää painamaan mieltäni pitkäksi aikaa.

Minusta kaikkien vanhojen ystävien ja poikaystävien kanssa pitäisi muuten pysyä lämpimissä väleissä. Jos ei pysty eron jälkeen ylläpitämään lämmintä suhdetta, en usko, että alkuperäinenkään suhde on ollut kauhean terve. Toki jossain vaiheessa pitää ymmärtää, että jotkut ihmiset voi pitää lähellä sydämessä muttei enää jokapäiväisessä elämässä.

Rakastan aloittaa uusia projekteja. Oli kyseessä sittän blogi, organisaatio, tapahtuma tai jokin DIY-askartelu. Väitän, että vuodesta istun ainakin 100+ päivää huoneessani väkertämässä jotakin jota kukaan ei oikeasti tarvitsisi, mutta joka on pakko tehdä kun siitä tulee niin kiva. Parasta on saada projekti jollain tapaa valmiiksi. Se tunne kun voi katsoa jotakin valmista... Kai se liittyy myös tuohon päätöksen saamiseen.

En tiedä mikä siinä aloittamisessa minua kiehtoo eniten. Kai se tunne on vai jotain omaa luokkaansa. Kun sisällä palaa syvä into siihen, että 'tästä voisi oikeasti tulla jotain' ja samalla on innoissaan siitä mitä kaikkea voi vielä tapahtua. Elämä on arvaamatonta, mikä on tavallaan pelottavaa, mutta myös elämän hienoin ominaisuus. Aloittaessa jotakin voi suunnitella tekevänsä siitä aivan mitä tahansa, mutta joskus elämällä on parempia suunnitelmia ja kaikki meneekin ihan toisin. Joskus huonommin, mutta joskus paremmin. Se on se mikä tekee tästä elämästä jännittävää, ja se on syy miksi aloitan uusia asioita. Jotta elämällä olisi enemmän mahdollisuuksia yllättää minut puun takaa.


Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

31. lokakuuta 2011 klo 9.22 , Blogger Jasmin kirjoitti...

Aivan ihanasti sanottu: "onnelliset loput ovat sellaisia, joista alkaa jotakin uutta" toi on niin totta munkin kohdalla. Ja toisaalta vaikka ei olisikaan elokuvassa se ns onnellinen loppu voi se silti jättää hyvän jäljen ja koskettaa suuresti! Itse ainakin huomaan, että kaikki mun lempparileffat on niitä "surullisia". :) Ihana postaus muuten! Tykkäsin.

 
31. lokakuuta 2011 klo 9.42 , Blogger Joanna kirjoitti...

Kiitos! Ja kiva, että tykkäät, täntapasia tulee nyt tosiaan lisää aakkosten verran! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu