Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Femme Fatale 2

lauantai 15. lokakuuta 2011

Femme Fatale 2

Postasin eilen tosi kiireellä joten en kerennyt sen kummemmin meikistä puhumaan tai ohjeistamaan. Tässä siis tarkemmin edellisen postauksen Britney Spears -aiheisesta meikistä. Tarkemmat kuvat voi siis nähdä sieltä!


Alkuperäinen mikki-inspiraatio oli siis Britneyn Femme Fatale -levyn kannesta. Meikki on tavallaan tosi luonnollinen, mutta kuitenkin tosi intensiivinen. Pohjana meikille toimii hyvin Britneyn vaalea iho, vaaleat hiukset sekä vaaleat kulmakarvat. Itse olen tumma kaikin puolin joten luonnollisestikin meikki näytti itselläni tosi erilaiselta. Toisaalta minusta onkin usein kiva tehdä juuri omia versioita muiden inspiroimana.


Meikki:
 1. Vaaleaa luomiväriä (esim. valkoista tai vaaleaa beigeä) silmän sisäkulmaan sekä kulmaluulle ja reilusti sen ympäristöön!
 2. Tummanruskeaa liikkuvalle luomelle, mutta ei kuitenkaan aivan sisänurkkaan vaan n. iiriksen ulkonurkkaan asti. Muista häivyttää huolellisesti!
 3. Reilusti tummanruskeaa luomivakoon. Jos olet häivyttänyt aikaisemmassa vaiheessa tummanruskean tarpeeksi huolellisesti niin sama tummanruskea luomivaossa erottuu kyllä!
 4. Rajaa alaluomi ulkosivusta samalla tummanruskealla n. iiriksen sisäsivuun asti.
 5. Viimeistele luomivärit sutimalla isolla sudilla (esim. puuterihuiskulla) reilusti vaaleaa (taas valkoista tai vaaleaa beigeä) luomiväriä. Tämä peittää mahdollisesti tulleet häivystysmokat sekä tekee meikistä astetta vaaleamman ja kirkastaa kasvoja. Itse en tahtonut liian tummaa meikkiä tällä kertaa joten sudin vaaleaa ihan huolella, tämän vuoksi meikkini ei ole aivan yhtä tumma kuin alkuperäisessä Britneyn meikissä.
 6. Levitä vesirajaan reilusti valkoista kajaalia.
 7. Rajaa yläluomi ohuesti joko ruskealla nestemäisellä eyelinerilla tai ruskealla kajaalilla.
 8. Britneyn meikin pääpaino on ripsissä. Luulen, että käytössä on ollut useammat kuin yhdet tekoripset sillä maskeeraajat usein erityistapauksissa käyttävät monia ripsiä päällekkäin, esim. yhdet tuomaan pituutta, yhdet tuuheutta jne. Päälle pari kerrosta ripsiväriä, pehmeämmän lookin aikaansaamiseksi voit käyttää ruskeaa ripsiväriä. Itse laitoin kuitenkin vain yhdet tekoripset enkä kamalasti ripsiväriä joten ripseni näyttävät erotellummilta ja 'selkeämmiltä.'
 9. Ryhmitä alaripset levittämällä niihin ripsiväriä niin, että pidät ripsiharjaa pystyasennossa. Tämä saattaa tuntua hölmöltä mutta voit lopuksi vielä vähän siistiä alaripsiä esimerkiksi ripsiharjalla.
Käytin silmämeikkiin jälleen Wet n Wildin Vanity -luomiväripalettia, Max Factorin nestemäistä eyelineria Exaggerate sävy 002 Absolute Brown, sekä H&M:n kajaalia sävyä Chocolate. Ripsissä musta MaxFactorin Masterpiece Max.


Huulissa Britneyllä on jokin hyvin luonnollinen nuden sävy joten valitse sellainen itsekin! Britneyn puna kallistuu kevyesti persikkaan, mutta on todella lähellä kasvojen ihon luonnollista sävyä. Itse en ole vielä löytänyt sitä täydellistä punaa, joten sen sijaan pohjustin huulet ja levitin päälle väritöntä huulikiiltoa.

Muuta:
 1. Kuten aikaisemmin jo mainitsinkin, on Britneyn meikkipohja hyvin vaalea. Käytä siis vaaleinta mahdollista meikkivoidetta, joka ihollesi sopii. Älä käytä turhan paljon aikaa varjostamiseen (varsinkaan aurinkoputterilla), sillä se saa kasvot vaikuttamaan tummemmilta. Poskipunaa voit kevyesti lisätä poskille.
 2. Kynsissä H&M:n minikynsilakka sävyä Dazzling Nude.
 3. Perinteiset Britney -hiukset saa kihartamalla ne suoristusraudalla tai kihartimella. Itse käytin suoristusrautaa ja kiharsin erikseen mahdollisimman monta pientä 'suikaletta'.
Briitu oli muuten aika ihana.♥

Tunnisteet: , , , , , , ,

5 kommenttia:

15. lokakuuta 2011 klo 5.59 , Blogger Aino kirjoitti...

Oot kaunis ja sulla on tosi kiva blogi :> Kuinka paljon sulla on muuten lukijoita? :D

http://beww.blogspot.com

 
15. lokakuuta 2011 klo 6.10 , Blogger Joanna kirjoitti...

Kiitos! 69. :)

 
16. lokakuuta 2011 klo 10.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heip, oisko mahollista ku teet noita meikkipostauksia, niin ottaa myös sellaista kuvaa lopputuloksesta missä silmät ovat kiinni? Itse kokisin sen melkein enemmän havainnollistavana kuin nuo kirjalliset ohjeet (mitkä tosin on hyviä myös!) :)

-Lipe

 
16. lokakuuta 2011 klo 11.04 , Blogger Joanna kirjoitti...

Apua, oonpa typerä! Kuinka oon voinut unohtaa!! Tottakai voin! :D Yritän tästä lähtien muistaa! Kiitos kommentista. :)

 
4. huhtikuuta 2012 klo 3.59 , Anonymous IbizaIbiza Cosmetics kirjoitti...

Britney after all looks just stunning!!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu