Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

I'm blue da ba dee da ba die..

perjantai 28. lokakuuta 2011

I'm blue da ba dee da ba die..

MESSUOSTOS 2/5
Tummansininen luomiväri (Ben Nye) 5e
Pikapäivitystä täältä! Sinistä silmämeikkiä on kyselty ja tässä yksi helppo, toteutettu se on kauneusmessuilta ostetulla tumman sähkönsinisellä luomivärillä. Kyseessä on ylihelppo meikki, sillä olen vain värjännyt liikkuvan luomeni kyseisellä luomivärillä ja muuten pitänyt kasvojen meikit simppelinä ja mahdollisimman nudena huulia myöten. Olin tänään liikkeellä jopa ilman meikkivoidetta pelkän puuterin voimin, huh!

Tuota bannerin meikkiä on kyselty myös yleisesti kysytyn sinisen silmämeikin kanssa joten teen jonkun kunnon tutorialin joskus. Tässä kuitenkin yksi helppo meikki sinisen ystäville! Jos väri on tarpeeksi vahvapigmenttinen ja voimakas kuten tämä sävy, pelkästään liikkuvalle luomelle levittäminen riittää, kunhan muistaa levittää ja häivyttää hyvin!

(Teitä ihania lukijoita löi muuten sata juuri täyteen. Olen innolla seurannut teidän määrän nousua ihan ihmeissäni ja olen superinnoissani tästä! Pusipusi.♥)

Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

29. lokakuuta 2011 klo 1.55 , Blogger Kiki kirjoitti...

Voi vitsit sulle kyllä sopii kaikenlaiset meikit!! Ite jos laittasin tommosta sähkönsinistä luomiväriä nii näyttäsin lähinnä friikiltä. :D

 
29. lokakuuta 2011 klo 2.39 , Blogger Joanna kirjoitti...

Pyhpah! En usko. :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu