Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kauneusmessut plus neljä muuta (perjantai)

perjantai 21. lokakuuta 2011

Kauneusmessut plus neljä muuta (perjantai)


Tänään koittivat nuo jo täällä aiemmin hehkuttamani kauneusmessut! Samalla lipulla siis pääsi kaikille Messukeskuksessa tällä hetkellä pyöriville messuille, joiden kaikkien aiheet pyörivät ehostautumisen ympärillä. Olin jo alunperinkin innoissani tästä combosta joten innostuin vielä enemmän päästessäni paikalle. 

En olisi ikinä uskonut, että kaksi ja puoli tuntia ei riittäisi paikan kiertämiseen! (Saavuin siis suoraan koulusta eikä aikaa sen enempää ollut.) Niin kuitenkin kävi, että kello löi seitsemän ennen kuin olin kerennyt edes astua jalallani Terveys-halliin. Onneksi aion vielä juosta paikan päälle toistamisiin huomenna!

Meillä oli mukana tämmönen 4-vuotias maskotti!


Lähdettiin ensin kiertelemään korujen ja kellojen seassa. Esillä oli lähinnä klassisia ja/tai kimaltelevia koruja, jotka eivät oikein ole minun tyyliäni. Siellä en siis juuri mistään innostunut huolimatta siitä, että kotona koruja pursuaa ovista ja ikkunoista (ja laatikoista ja lipastoista ja purkeista ja rasioista jne.)

Vietin kuitenkin jonkin verran aikaa Jetset -kellojen kojussa. Huomioni veivät jo kaukaa kojun värikkäät ilmapallot, eikä kojun sisältökään ollut niistä väreistä poikkeus. Koju oli kaikinpuolin värikäs ihan kellojaan myöten, mikä oli minusta ihastuttavaa. Vaikkei ostettukaan kelloja niin saati silti mukaan goodiebagit, joista löytyi esitteitä esillä olleesta kellovalikoimasta. Sitä selaillessani huomasin, että superlaajan värikokoelman lisäksi jokaista väriäkin on vielä olemassa neljää eri mallia! Yhdessä esimerkiksi kiviä, toisessa ei. Huippua!

Meidän maskotti tarkkaili erilaisia kelloja hetken ja pyysi (käski) minun sitten laskea montako erilaista väriä kelloja oli. En jaksanut. Maskotti yritti, mutta ei osannut laskea tarpeeksi pitkälle. Tulkinnanvaraiseksi jää johtuiko tämä kellojen määrästä vai laskijan iästä.


Valitettavasti messujen muoti-osuus ei kuitenkaan jaksanut minua yllättäen kauhean kauan kiinnostaa. Ja kun sanon 'yllättäen' se ei ole sarkasmia vaan oikeasti yllätyin tajutessani, että ihan oikeasti olen enemmän kiinnostunut kauneus- ja kosmetiikkatuotteista kuin vaatteista. Ainakin näin messujen ja muiden tapahtumien muodossa juuri kosmetiikka vetää puoleensa. Vaatekojuilla ei sinäänsä ollut minulle paljon annettavaa koska en oppinut niistä mitään samalla tavoin kuin kosmetiikkakojuista, eri tilanne olisi tietenkin voinut olla jos olisin ollut eritoten shoppailemassa vaatteita. Muutama muotishow olisi ollut kiva nähdä, mutta ne tuli kaikki missattua. Huomenna toivon näkeväni sellaisia!


Ylläolevat kuvat Gothmeticsin kojusta, jolla ei pelkästään ollut ihanan kekseliäs nimi vaan aivan upea presentaatio. Vitriinit oli koristeltu asianmukaisin tummanpuhuvin koristein, joissa vilahteli esimerkiksi lohikäärmeitä. Koju erottui erikoisuudellaan muista messujen raikkain pastillisävyin vuoratuista kopeista.


Tällä kojulla meinasin seota kun myynnissä oli superhalpoja erimerkkisiä outlet-/ale kosmetiikkatuotteita ja -välineitä. Kynsiviiloja ja meikkisieniä olisi lähtenyt mukaan monen kymmenen kappaleen pusseissa parilla eurolla, kynsilakkoja eurolla ja luomiväripaletteja muutamalla hassulla eurolla. Eniten kuitenkin sekosin näistä napeista, jotka näyttivät jotenkin niin ihanilta ja vahvapigmenttisiltä (jos nyt kokeilematta voi sanoa). Napit olivat euron (siis euron!!) kappale ja niistä sai koottua kasaan esimerkiksi oman paletin ilmaiseksi. Taidan palata tälle kojulle huomenissa...


Oriflamen koju tarjosi kaikenlaista kivaa. Osastolla saa kokeilla ihoanalyysiä, osallistua arvontaa, saada ilmaisen meikkauksen ja auttaa SOS-lapsikylää. Mukaan sain tuurilla päivän viimeisen goodiebagin kun tajusin onneksi kysyä! Pussista löytyi esitteiden lisäksi muunmuassa Marcel Marongiun hajuvesi sekä Dream cream -käsirasva!

'
Oriflamella oli myös söpöjä ja maukkaita nimikkokarkkeja!Kynsijutut eivät ole oikein koskaan jaksaneet kiinnostaa minua mitenkään överisti. Saattaa johtua myös siitä, että kynteni eivät jaksa kasvaa mitenkään kamalan pitkiksi. Fanitan kyllä suloisia lakkoja, mutta en ole koskaan omistanut rakennekynsiä tai erikoisia koristeita. Konad-kynsistä vielä tykkään, mutta kaikki sen 'yli' menevät koristeet ovat minulle vähän liikaa.

Innostuin kuitenkin ihan hirveästi illan viimeisenä löytämästäni Laylan kojusta, jossa esiteltiin uutta magneettikynsilakkaa. Sain kokeilla lakkaa kynsiini (tai no okei, oikeastaan yhteen ainoaan kynteen) ja se jätti pintaan mielestäni todella siistin metallisen näköisen kiillon. Lakka toimii siten, että sitä levitetään ensin kynnelle, minkä jälkeen lakkapullon korkin huippu käännetään alaspäin ja asetetaan kynttä vasten. Ei kuitenkaan aivan kiinni, sillä sehän tahraisi lakan, mutta tarpeeksi lähelle kuitenkin. Korkin päässä on magneetti ja juju on siinä, että myös lakassa on jonkinlaisia magneettihiukkasia, jotka pyrkivät korkkia kohti. Tuloksena on lainehtivan ja metallisen näköinen pinta!

Lisää tuotekuvia lakasta kynsissä voit katsoa täältä ja vaikka sivuilla on tuotekuvia voin vannoa, että oman kynteni pinta näyttää aivan samalta! Keksintö on niin uusi, ettei sitä ainakaan Suomessa myydä vielä missään kaupassa, kojun tytöillä ei ollut tiedoa edes mihin kauppaan lakkaa tulevaisuudessa mahdollisesti voisi tulla  myyntiin. Ilmeisesti lakkaa on mahdollisuus ostaa eksklusiivisesti vain messuilta.


Päivän saldo oli tämmöinen! Mukaan tarttui vaikka minkämoista rasvaa, esitettä, kassia ja pussia. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan kaikkea mitä olen saanut ja käymään messuilla huomenna uudestaan katsastamassa nekin kojut mitä en tänään ehtinyt.

Parasta messuissa ei tänään kuitenkaan minusta olleet pelkästään ilmaiset näytteet ja tuotteet, vaan minusta oli huippua myös muuten vaan löytää kaikkea uutta kivaa, oppia uusia asioita ihosta, hiuksista, meikeistä ja vaikka mistä, ja ihan vaan ihailla miten uskomattoman paljon mahdollisuuksia pelkkä kosmetiikka antaa itsensä koristamiseen ja hyvinvointiin.

En ollut tänään sekuntiakaan tylsistynyt ja odotan jo innolla huomista! Messut ovat käynnissä vielä sunnuntaihin asti ja lisäinfoa lipuista sekä tapahtumasta muutenkin löytää messujen virallisilta sivuilta.

Maskotti kuittaa.


Tunnisteet: , , , , , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu