Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nyt puhutaan kulmista!

tiistai 11. lokakuuta 2011

Nyt puhutaan kulmista!

Vaikka kulmakarvat eivät välttämättä olekaan ensimmäinen asia, jonka ihmiset huomaavat, niiden muoto voi antaa kasvoille kehykset ja imarrella ja tasapainottaa kasvojen piirteitä. Kulmia pystyy aina muotoilemaan; paksuja ja täysiä kulmia voi nyppiä pinseteillä ja ohuita, pieniä kulmia voi täyttää kulmakynällä. Niin tai näin, kaikenmuotoisille kasvoille on olemassa oma imarteleva kulmakarvatyylinsä.

Muotoiluun tarvitset: Pinsetit, kynän, ripsiharjan, kynsisakset.


Kulmien muotoilu

Lähtökohtaisesti kulmien tulisi olla sitä kulmikkaammat mitä pyöreämmät kasvot. Jokaisen kasvoille voi kuitenkin mitata omat kulmakarvapisteensä.
  1. Aseta kynä pystysuoraan nenäsi sivustalle. Kynän huippu määrittää kulmakarvasi sisimmän sivun kohdan.
  2. Käännä kynää kulmassa niin, että se asettuu pupillin päälle. Nyt kynän huippu määrittää kulmakarvan korkeimman kohdan.
  3. Käännä kynää lisää niin, että se asettuu ulompaa silmäkulmaa vasten. Kynä huippu merkitsee mihin kulmakarvan tulisi loppua.
Jos muotoilet kulmiasi ensimmäistä kertaa ja/tai et jaksaisi jatkuvasti tarkistella oikeita pisteitä, voit merkitä pisteet kynällä. Kaikki ylimääräiset karvat sisänurkkien pisteiden välillä, sekä kulmakarvojen yllä ja alla tulisi nyppiä pois. Lopuksi nypi kulmasi pisteiden mukaisesti!

Kipu: Nypi karvat niiden kasvusuunnassa kivun vähentämiseksi. Halutessasi voit myös turruttaa ihoa jäillä ennen nyppimistä.

Sisäkulma - Korkein kohta - Ulkokulma
Seuraavakasi on aika lyhentää karvat sopivaan mittaan. Harjaa ripsiharjalla kulmakarvat ylöspäin, jotta ne tulisivat paremmin esille. Sen jälkeen työnnä niitä kynällä ylöspäin kulmakarvan ylälinjan mukaisesti ja napsi ylijäämät pois kaarevilla kynsisaksilla. Näin karvoista jää sopivan pituiset.


Kulmien meikkaus

Halutessaan voi kulmia vielä muotoilla lisää kulmakynällä, -geelillä tai muulla asiaankuuluvalla tuotteella. Itse bongasin tänään Wet n Wildin hyllyssä ennennäkemättömän (ainakin omiin silmiini) uuden kulmakarvasetin. Settiin kuuluu kaksi värillistä kulmapuuteria, yksi kulmavaha, yksi applikaattori, maailman suloisimmat minipinsetit sekä ulosvedettävä peili. Kokonaisuus näytti niin mielenkiintoiselta ja kattavalta, että se oli pakko poistaa hyllystä omaan kotiin. Ennen olen käyttänyt lähinnä vain kulmakynää.

Ylin, valkoinen paletti on siis kulmavahaa, jolla voi pistää karvat ruotuun ja sojoittamaan juuri minne itse niiden tahtoo. Levittämällä sitä alle myös myöhemmin levitettävä väri tarttuu kulmiin paremmin. Aplikaattori on setissä mukana. Ja taas, pisteiden mukaan mennään!


Toisessa kulmassa on vaaleampaa väriä, ja toisessa tummempaa testauksen vuoksi.
Onko täällä muita kulmakarva-obsessoijia? :D


Tunnisteet: , , , , ,

14 kommenttia:

11. lokakuuta 2011 klo 11.26 , Blogger Saara kirjoitti...

sulla on kyllä niin täydelliset kulmakarvat, oikeesti oon kateellinen :---D ja lisää tällasia postauksia, tää ja se esim. se marilynmeikkipostaus on ollu tosi hyödyllisiä!

 
11. lokakuuta 2011 klo 12.16 , Blogger Joanna kirjoitti...

Saara:
Kuules niin on sullakin! Ja mun kulmakarvat on alunperin jotain ihan muuta kuin täydelliset, olenhan ulkomaista syntyperää joten yhteenkasvaneet, tummat, rehottavat kulmakarvat olivat erittäin kasvava luonnonvara. Nämä ovat siis kovan vaivan tulos! :D

Mutta kiitos kommentista ja kiva kun tykkäät! Näitä on kiva tehdä ja tuun tekemään näitä paaaaljon sen mukaan mitä keksin! Toiveita saa myös esittää. :) Ajattelin myös tehdä jonkun tuton videon muodossa, mutta siitä lisää sitten kun sen aika on. ;)

 
11. lokakuuta 2011 klo 13.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toi sun oikeen puolimmainen on kulma on perfect ja toi vasen on jotenki pyöreempi ko toinen.. mutta kivat on! (:

 
11. lokakuuta 2011 klo 13.50 , Blogger Joanna kirjoitti...

Hahaha true :D !

 
12. lokakuuta 2011 klo 4.35 , Blogger Sandmar kirjoitti...

Sulla tosiaan on upeet kulmat! Sulla on muutenkin uskomattoman kauniit kasvonpiirteet! Voi kateus! Itse olen ihan hermona kulmieni kanssa. Mielestäni ne ovat ulkonäön yksi kulmakivistä. Onneksi on kuitenkin etutukka, joka peittää huonoina päivinä. ;)

 
12. lokakuuta 2011 klo 6.08 , Blogger Joanna kirjoitti...

Vooi kiitos! Kulmien huolto kyllä ryhdistää ilmettä ihan hirveesti! :)

 
12. lokakuuta 2011 klo 6.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itselläni on just kulmakarvojen kasvatuskausi menossa, että voin mennä muotoilemaan ne jollain ammattilaisella :D

 
12. lokakuuta 2011 klo 6.42 , Blogger Joanna kirjoitti...

Mäkin yritän vähän kasvattaa että saisin korkeammalle kulmat =D

 
12. lokakuuta 2011 klo 8.53 , Blogger Jade kirjoitti...

luin just sun koko blogin läpi ja tykkään ihan valtavasti! oot järkyttävän kaunis ja sul on iha huippu musamakukin! :-) voi vitsi, jatka just tähän malliin!

 
12. lokakuuta 2011 klo 9.25 , Blogger Joanna kirjoitti...

Jade:
Voih kiiitos ja superihana että tykkäät!! :) Mäkin tykkään sun blogista tosi paljon!

 
13. lokakuuta 2011 klo 8.34 , Blogger Jasmin kirjoitti...

Sullahan on luonnostaan jo niin tummat kulmakarvat että helppo varmaan laittaa ruotuun :) Itselläni on aivan valkoiset kulmakarvat ja reikiä täynnä :D Ihan katastrofaaliset muutenkin meitsin kulmakarvat.

 
13. lokakuuta 2011 klo 9.07 , Blogger Joanna kirjoitti...

Päinvastoin! Tummiahan on nimenomaan vaikeampi pistää ruotuun koska lyhyet ja ohuetkin pikkukarvat näkyvät selvästi. Myös ne, jotka ovat vielä sen verran ihon alla ettei niitä pysty nyppimään! Vaaleat kulmathan ovat nimenomaan otollinen alusta, jolle voi piirtää mitä tahansa, kunhan värit ovat oikeanlaiset. :)

 
8. tammikuuta 2012 klo 13.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, kiitos aivan loistavasta postauksesta! En oo koskaan ollut hyvä kulmien kanssa ja sää annoit mulle toivoa saada niistä kauniit! Nyt vain kokeilemaan -> :))

 
8. tammikuuta 2012 klo 13.04 , Blogger Joanna kirjoitti...

KAIKKIEN kulmista saa kauniit! :) Marsmars kokeilemaan! Ja tule toki kertomaan jos (kun) olet onnistunut! :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu