Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Märän ja villin kaikenpeittävä paletti.

maanantai 3. lokakuuta 2011

Märän ja villin kaikenpeittävä paletti.

Neljä vuotta sitten ystäväni kaivoi kesken metromatkan laukustaan pyöreän nelivärisen meikkipaletin, luulin luomiväreiksi ja järkytyin kun hän törkkäsi niihin sormensa ja alkoi sutia satunnaisia värejä ympäri naamaansa. Hän selitti minulle, että värit peittävät naaman omia epähaluttuja värejä, kuten punaisuutta.

Siitä asti olen tahtonut itse kokeilla samanlaista ihmepalettia. Kun löysin Wet n Wildin Cover All -paletin kaupasta, olin innoissani vaikkei ystäväni paletti ollutkaan samaa merkkiä. Olin rahaton joten vannoin palaavani kauppaan ensi viikolla. Palasinkin, mutta vain huomatakseni, että tuote oli loppu. Jatkoin kauppaan palaamista kerran kuussa aina palkkapäivän aikaan, aina todetakseni, että tuote oli loppu. (Tähän väliin voisin todeta, että tietenkin tuotetta toki oli hyllyssä silloin kun omassa kukkarossa oli vain Matti.) Tätä on nyt jatkunut yli kolme vuotta, joskin ajoittain olen unohtanut käydä tarkistamassa onko tuotetta hyllyssä ja hiljalleen se vaipui unholaan. 

Eilen kuitenkin sain vihdoin poistettua kyseisen paletin kotiini. Jotenkin tämä tuote on herättänyt niin kovasti keskustelua ja mielenkiintoa lähiaikoina, että ajattelin kantaa myös oman korteni kekoon. Nyt saattekin siis heti maanantain iloksi katsella muutoin meikitöntä naamaani. Pahoittelut...


Kätevä paletti sisältää neljä peiteväriä (beige, vihreä, valkoinen ja roosa), joiden koostumus vaihtelee voidemaisemmasta kiinteämpään. Vihreä neutraloi kasvojen punakkuutta, valkoista käytetään korostuksiin ja roosalla voit häivyttää mustat silmänaluset. Beigeä käytetään peittävänä voiteena, jota voi hyvin sekoittaa myös meikkivoiteeseen.

Yllä summittaisen havainnollistava kuva siitä miten ja minne itse levitin pääosin värejä. Punaisuutta esiintyy usein suupielissä, sekä nenän sivuilla, sinne levitin siis vihreää. Punasävyillä peitin silmäpussit ja roosalla myös valaisin hieman usein liiaksi varjoon jäävää silmän sisänurkkaa. Lopuksi korostin kulmaluita, leukaa, nenänvartta, sekä poskiluita.

ENNEN - JÄLKEEN
Yllä havainnollistava kuva tehokkuudesta, kuvissa ei siis ole mitään muuta meikkiä kuin kyseisen paletin peitevärejä. Olin hieman yllättynyt paletin koostumuksesta, olin jotenkin päässäni kuvitellut, että värit olisivat joko todella voidemaisia, tai sitten täysin luomivärimaisia. Ne eivät kuitenkaan olleet kumpaakaan. Luonnollisesti päälle, tai alle tulisi 'oikeasti' vielä meikkivoide sekä esimerkiksi poskipuna ja/tai aurinkopuuteri. Paletti kuitenkin saa kuin saakin kasvot näyttämään kirkkaammilta ja tasaisemmilta. 

Kaiken kaikkiaan tässä paletissa - kuten muissakin Wet n Wildin tuotteissa - on hintalaatusuhde kohdallaan. Tuote on näppärä ja helppokäyttöinen, vaikkei mikään maailmaajärisyttävä olekkaan. Myös paketointi on suloinen, ja värien yltä löytyvät tittelit (Brightens (kirkastuttaa), neutralizes (neutralisoi), highlights (korostaa), covers (peittää)) selkeyttävät käyttöä.

Hinta  n. 6e
Pakkaus  4/5
Yleisarvosana  4/5

Tunnisteet: , , ,

10 kommenttia:

3. lokakuuta 2011 klo 6.19 , Blogger 11na kirjoitti...

Vou, levitetäänkö tota ihan vaan sormella sit kasvoille vai ostitko siihen jonkun sienen tms? Ja mistä kaupasta noita wet n wildeja löytää, se kun on menny multa vähän ohi? :D Seppälästä oon jotain kuullu puhuttavan mutta aattelin nyt varmistaa.. :)

 
3. lokakuuta 2011 klo 6.23 , Blogger Minea kirjoitti...

hei munkin on pitänyt hankkia tuollainen! mistä löysit ton sitten lopulta? :-)

 
3. lokakuuta 2011 klo 6.42 , Blogger Rudi kirjoitti...

Pitääkin käydä ostamassa tätä, ja kokeilla miten toimii omassa naamassa! :)

 
3. lokakuuta 2011 klo 6.49 , Blogger Joanna kirjoitti...

11na:
Mä levitin ainakin ihan sormin. :) En oo koskaan oikeen päässyt sienien makuun ja muutenkin noiden levittäminen sormilla tuntui luontevimmalta! Wet 'n' Wildin tuotteita saa Seppälästä joo, eli siellä olen siis itse käynyt myös väijymässä. :) Joistain Anttiloista saa myös ainakin!

Miena:
Seppälästä!

Rudi:
Jep kokeilemalla selviää! Itelläkin on vielä totuttautumista mutta hyvä ensivaikutelma jäi ainakin! :)

 
19. lokakuuta 2011 klo 6.33 , Anonymous Annie kirjoitti...

Kiitos loistavasta meikkivinkistä. Olin jo vaipumassa epätoivoon tummien silmänalusteni ja muutenkin epätasaisen värisen ihoni kanssa. Loistotuote! :o Kivaa, että hyvää voi saada halvallakin. :)

 
19. lokakuuta 2011 klo 6.38 , Blogger Joanna kirjoitti...

Kiva että löysit itsellesi osuvan tuotteen! Itse taistelen kanssa tummien silmänalusten kanssa, tämä oli kyllä huippu lisä meikkipussiin. Wet n Wildin meikeissä on kyllä hintalaatusuhde todellakin kohdallaan. :)

 
1. helmikuuta 2012 klo 10.49 , Blogger Mirka kirjoitti...

Ostin tämän paletin eilen Seppälästä ja linkkasin blogiini siun tämän ohjeistuksen ;> Sulla on aivan huiput nämä meikkitutoriaalit ja muutenkin rakastan sun blogias! <3

 
2. helmikuuta 2012 klo 2.57 , Blogger Joanna kirjoitti...

Mirka:
Jeeeee hyvä tää on paras! Varmaan kuolen jos tän valmistaminen joskus lopetetaan, niin kivaa kun tämmöstä saa välillä "halpis"-markettituotteenakin! Kiitos paljon muutenkin. :)

 
2. helmikuuta 2012 klo 12.23 , Blogger Heidi kirjoitti...

pakkohan toi on hankkia jos hinta on vain 6e!

tsekkaa mun ihana MAC meikkiarvonta!!

http://searchingforlbd.blogspot.com/2012/01/its-here-international-giveaway.html

xx Heidi

 
28. helmikuuta 2012 klo 4.16 , Anonymous amsu kirjoitti...

Munkin oli pakko hakea tällanen ihan vaan tän postauksen inspiroimana! Hinta-laatusuhde todellakin kohdallaan(;

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu