Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Marilyn Zombroe

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Marilyn Zombroe

Juhlittiin eilen Halloweenia valmistautumalla ensin minun luonani ja jatkamalla siitä Tavastialle Halloweendiscoon. Meikkasin ystäväni Riitan ensin Marilyniksi, minkä jälkeen Riitta tuhosi efforttini peittämällä puolet naamastaan zombie-maskiin. Zombien iho oli rakennettu monista erilaisista tököteistä kuten nestemäisestä lateksista, maskeerausvahasta, irto-arvista, tekoverestä sekä tavallisista luomiväreistä. 

Nestemäinen lateksi levitetään iholle rasvan tavoin, kuivuessaan se muodostaa kalvomaisen pinnan, ikään kuin 'uuden ihon', jolla voi sitten leikitellä esimerkiksi repimällä sitä. Vahalla voi peittää tietyn kohdan kasvoistaan ja sitten esimerkiksi veitsellä uurtaa siihen haavan, jonka voi koristella haluamallaan tavalla. Hauskinta (ja ällöttävintä) oli repiä kuivunutta lateksi-ihoa ja laittaa sen alle pursuamaan tekoverta. Nami.

Itse olin kuolleista noussut Amy Winehouse, mutta kunnon kuvien puutteessa esittelen teille mielummin Riitan valmiina kuolleista nousseena Marilyn Monroena. Se oli niiiin siistin näköinen!
Jotenkin ironista kun zombien rintakehässä lukee "Everything Will Be Alright"?

Minun oli pakko muokata nämä kuvat vielä uudestaan samaan tyyliin kuin miltä 50-luvun filmitähtien valokuvat näyttivät. Tässä siis vielä samat kuvat uudestaan.
Maskeerausmeikit saa poistettua helposti niiden poistamiseen tarkoitetulla aineella. Jota en itse tietenkään puoli neljän aikaan yöllä löytänyt mistään joten revin sitten maskin pois kokonaisuudessaan, oli vähän kivuliasta... eikä edes lähtenyt kokonaan. Uusi yritys tänään.

Tunnisteet: , , , , ,

10 kommenttia:

30. lokakuuta 2011 klo 6.17 , Blogger Sara kirjoitti...

vouvouvouuu kuin hieno!! :-) oon aika uus lukija, mutta oon tosi vakuuttunu siitä että sun blogi on todella hyvä ja laadukas, jatka samaan malliin! oot aivan huippukaunis ja samoten on tämä sun ystäväsi :-) vaikutat myös aivan ihanan positiiviseltä ihmiseltä, pidä toi asenne! :-)

 
30. lokakuuta 2011 klo 6.26 , Blogger Marjohei kirjoitti...

aika kaameeta, varsinki tuo kaula! :D tosi pelottava!

 
30. lokakuuta 2011 klo 6.29 , Blogger Nukke kirjoitti...

tosi upee maski! : D vau

 
30. lokakuuta 2011 klo 6.52 , Blogger Joanna kirjoitti...

Sara:
Voih kiitos Sara aivan ihanasta kommentista, tuli tosi hyvä mieli!! :) Kiva kun tykkäät blogista ja toivottavasti pysyt mukana!

Marjohei:
Hehe, eikö!!

Nukke:
Mustakin, Riitta on kyllä tosi taitava! :)

 
30. lokakuuta 2011 klo 12.33 , Blogger 11na kirjoitti...

Ei vitsit, ihan mahti toi maski! Ja laita vaan siitä sunki omasta Amy Winehouse lookista kuvaa, kuulostaa sen verran hienolta että se on ihan pakko nähä! :)

 
30. lokakuuta 2011 klo 12.42 , Blogger Joanna kirjoitti...

11na:
Siis siitä ei tosiaan ole kuvaa, siksi esittelin tämän... :)

 
30. lokakuuta 2011 klo 14.02 , Blogger emmi kirjoitti...

ooh, ihan sairaan upee!!! :))

vitsi, upeeta nähdä et jengi todella panostaa siellä halloweeniin ja pukeutumiseen :)

 
30. lokakuuta 2011 klo 14.11 , Blogger Joanna kirjoitti...

emmi:
Joo, hihii! Ensi vuonna aion kyllä panostaa ihan superkunnolla ja juhlia kunnolla! :)

 
31. lokakuuta 2011 klo 8.46 , Blogger Anette kirjoitti...

Oon juuri löytäny sun blogin ja tykkään ihan älyttömästi! :) Erotut selkeästi (ja hyvällä tavalla) massasta, mikä tekee tästä blogista yhden niistä harvoista mitä jaksaa oikeasti seurata. Tää maski on kans ihan superhieno, samaten sun kaikki meikit mitä oot täällä esitellyt :)

 
31. lokakuuta 2011 klo 9.18 , Blogger Joanna kirjoitti...

Kiitos Anette tosi paljon palautteesta! :) Tää maski ei ole muuten mun tekemä vaan Riitan itse, muut jutut täällä blogissa kyllä tietenkin on. :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu