Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päähän enemmän rakastettavaa!

tiistai 4. lokakuuta 2011

Päähän enemmän rakastettavaa!

Wihihii, en edes muista milloin tästä ensi kertaa kerrottiin, mutta tuntuu siltä kuin odottanut olisin näitä pienen ikuisuuden. Nimittäin More To Loven pipoja! Ainoastaan Mimmi ja Peppi voi olla niin söpöjä, että kaikista asusteista ne valitsee brändinsä alle pipot. Erivärisiä, erimuotoisia (ihan niin kuin me ihmisetkin), tupsulla tai ilman ja kaikki niiiiin söpöjä.


Itse etsin joka vuosi kivaa talvipipoa. En ikinä löydä sellaista. Pahimmissa tapauksissa ostan kolme, käytän jokaista kerran ja sitten totean, että nekin oli ihan tyhmiä ja vedän karvahatun kärttyisenä päähän. Tänä vuonna ajattelin siis suosiolla panostaa laatuun ja tilata itselleni MTL-pipon, mikälisikäli niitä nyt ei heti myydä loppuun. Taistelen itseni kanssa, pinkki vai punainen? Taidan kallistua vaaleanpunaiseen, sillä se on "pipo tytölle, joka tykkää näyttää söpölle." Mä haluan näyttää söpölle! JOO!

Pipoista voit lukea lisää tyttöjen blogista täältä tai 
sen kummemmin aikailematta tilata Villawoolin nettikaupasta täältä!


Tunnisteet: , ,

3 kommenttia:

4. lokakuuta 2011 klo 11.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

moikka,

Olisiko sulla kiinnostusta lähteä The Voicen muotiviikoille ens perjantaina (7.10.)? Vai onko sulla jo liput sinne? :) Itse voitin liput kyseiselle päivälle, mutta en pääsekään osallistumaan, niin ajattelin lahjoittaa ne jollekulle toiselle kiinnostuneelle. :)

terveisin., Rosa
rosahenrietta@jippii.fi

 
4. lokakuuta 2011 klo 11.15 , Blogger Nukke kirjoitti...

mulla on aina joka talvi ihan sama ongelma pipojen kanssa. Tällähetkellä mulla ei ole pipoa ollenkaan ellei mun vakkari karvalakkia lasketa :'D Olis taas korkea aika pipon metsästykselle..

 
4. lokakuuta 2011 klo 11.40 , Blogger Joanna kirjoitti...

Rosa:
Wautsiwau, onpas anteliasta!! Todella kiva homma, että olet päättänyt pistää kuitenkin ilon kiertämään. :) Harkitsen asiaa, mutta olen menossa kuitenkin jo ainakin torstaina joten jos toisen innokkaan halukkaan löydät niin anna pois!

Nukke:
Miten olis tommonen söppänä More To Love -pipo? ;)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu