Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Rouge, Aubergine ja pikakuivattaja.

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Rouge, Aubergine ja pikakuivattaja.

Muistuttaisin vielä Oriflamen Rock Angel -kilpailusta, jossa olen ehdolla! Jos olisitte ihania ja äänestäisitte minua, niin kilpailukuvani löytyy TÄÄLTÄ. Äänestää voitte yksinkertaisesti tykkäämällä kuvasta, ja myös äänestäjien kesken arvotaan Oriflamen tuotteita! :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Postiluukusta tipahti hiljattain parit Yves Rocherin kynsilakat*; Rouge (punainen) sekä Aubergine (violetti). Lakan koostumus on todella kevyt joten värit levittyvät todella helposti. Lakkasivellin ottaa itseensä paljon lakkaa jonka vuoksi lakka ikään kuin 'putoaa' uomiinsa itsestään.

Olin innoissani, että sain juuri nämä värit sillä lähiaikoina olen varastoinut laatikkoihini lähinnä nuden ja pastillin sävyisiä lakkoja. Rouge on juuri sellainen punainen sävy, joka jokaiselta pitäisi löytyä laatikostaan ja minulla onkin perinteiset punaiset jo lopussa. Violetti lakka taasen on juuri sellainen, jota olen etsinyt tähän syksyyn. Olen myös aina pitänyt enemmän mattapintaisista lakoista kuin kimaltelevista, joten senkin vuoksi tykkäsin näistä lakoista.


Lakkojen seurasta samanmuotoisesta putellista löytyi myös Yves Rocherin uusi kynsilakan pikakuivattaja, josta olin hyvin innoissani. En ole koskaan kuullutkaan kynsilakan pikakuivattajasta! Rakastan suloisen värisiä kynsilakkoja ja pidän värin vaihtamisesta monta kertaa viikossa jos vain jaksan. Näin ollen lakkaan kynsiäni siis hyvin usein ja kärsimättömänä ihmisenä riennän jo nukkumaan tai uuden projektin pariin ennen kuin lakka on täysin kuivunut. Tuloksena on hyvin usein ärsyttäviä sormenjälkiä tai ikäviä viiltoja kynsilakassa.

Pikakuivattaja lupaa kuivattaa kynsilakan muutamissa sekunneissa. Suuret oli lupaukset ja näin ihastuttava idea ei kuulostanut edes uskottavalta! Miksei kukaan muka olisi keksinyt moista aiemmin? Ja jos on keksinyt, miksen minä ole kuullut asiasta?! Pikakuivattajaa ei ole tarkoitus lakata kynnelle vaan pudottaa sille pieni pisara kynttä koskematta. Kuivattaja levittää kynnelle itsessään ja lakka kuivuu sekunneissa. Siis ihan oikeasti, hihkaisin ilosta kun kirjaimellisesti näin kynsilakkani kuivuvan. Kokeilunhaluisena itsenäni tietenkin oli pakko testata onko lakka oikeasti kuivunut ja kyllähän se oli! Ei jäänyt typeriä sormenjälkiä lakkaan kun 'oli pakko kokeilla.' :D Kynteni eivät koskaan ole olleet näin siististi lakatut, hihii!

Parasta näissä kynsijutuissa oli niiden kestävyys! En ole aivan varma johtuiko lakasta vai kuivattajasta, mutta lakat pysyivät kynsissä sekä vielä siisteinäkin melkein viikon! En tainnut lisätä lakkaa kertaakaan ennen kuin pyyhin lakat pois kokonaan ja päätin vaihtaa väriä.

Kynsilakka
Hinta n. 7e
Pakkaus 4/5
Yhteenveto 4/5

Pikakuivattaja
Hinta n. 6e
Pakkaus 4/5
Yhteenveto 5/5


Tunnisteet: , , , , ,

4 kommenttia:

13. lokakuuta 2011 klo 11.48 , Blogger Helmi kirjoitti...

http://micontentovida.blogspot.com/ <------- Pääsit top 6 listalle! ;-)

 
13. lokakuuta 2011 klo 12.21 , Blogger Joanna kirjoitti...

 
13. lokakuuta 2011 klo 13.07 , Blogger Anna kirjoitti...

Haastoin sut :-D http://anna-hearts-you.blogspot.com/2011/10/8.html

Ja aaa haluun kans pikakuivattajan! Mä en koskaan jaksa odottaa et lakka kuivuu ja sit tökkään kynteni johonkin:(

 
13. lokakuuta 2011 klo 13.26 , Blogger Joanna kirjoitti...

Hihii kiitos paljon!♥ Oonkin saanut haasteita jo muutamat, ajattelin koota ne kaikki sitten samaan postaukseen. :)

Ja joo, suosittelen todellakin!! Ilmeisesti muillakin kyllä on noita (esim Mavalalla), mutta tuo Yves Rocherin on ensimmäinen mitä itse olen kokeillut ja suosittelen todellakin!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu