Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Work in progress

maanantai 31. lokakuuta 2011

Work in progress

Ostin joskus viime vuonan Ginan alesta farkkutakin. Malli ei ollut kummonen, mutta tahdoin sellaisen välttämättä ja halvalla lähti. Loppupeleissä takki oli itseasiassa todella typerän mallinen, jotenkin löysä, mutta hihat tuntuivat silti tiukoilta. Mielestäni farkkutakin pitää olla napakka, että se näyttäisi hyvältä ellei kyseessä ole tarkoituksella erityisen löysä takki.

Niinpä päätinkin eilen illalla tehdä takista uuden oman prokkiksen. Olin nähnyt monissa blogeissa erilaisia farkkutakki/-liivi muunnoksia, joten tiesin ettei kyseessä voi olla kovin hankala projekti. Irroitin hihat yksinkertaisesti purkamalla saumojen ompeleet. Takki on edelleen vähän hölmön mallinen, joten luultavasti vielä muokkaan sitä hieman samalla kun koristelen sen jotenkin, ajattelin esimerkiksi pian tilailla vähän niittejä takkiin. Teen prokkiksesta vielä kunnon postauksen kun se on kokonaan valmis!


MESSUOSTOS 3/5
Pinkki huulipuna (BYS), 1e (!!)Tunnisteet:

5 kommenttia:

31. lokakuuta 2011 klo 11.38 , Blogger Annika kirjoitti...

Ihana idea! Tuliskohan mun käytettyä omaa farkkutakkia enemmän ilman hihoja... Täytyy harkita! Ite ehkä voisin laitella jotain paljetteja/"timantteja" olkapäille, ne sopii mulle niittejä paremmin.
Ja ihan superkivaa huulipunaa! :)

 
31. lokakuuta 2011 klo 11.42 , Blogger Nukke kirjoitti...

apua miten ihanan sävyinen huulipuna... ja mikä hinta! : D Sait mut muistamaan, että mullakin on kiva farkkutakki.. jossakin :'D

 
31. lokakuuta 2011 klo 11.58 , Blogger Joanna kirjoitti...

Annika:
Joo, sitäpaitsi niitit on vähän tylsiä! Timangit olis paljon persoonallisempia, ehdottomasti laittaisin jos olisi enemmän mun tyyliä. :)

Nukke:
Toi on jännää sellasta tosi liquidia, ei yhtään sellasta kovaa huulilla ja silti pysyy! :o Ja joo, 1e!!!♥

 
1. marraskuuta 2011 klo 5.41 , Blogger Anna kirjoitti...

Ihanasti sopii toi huulipuna sulle! Pitäis varmaan itekkin joskus uskaltautua koittaan :D Tosi kivoja kuvia muutenkin (:

livetolove-anna.blogspot.com

 
1. marraskuuta 2011 klo 15.19 , Blogger Joanna kirjoitti...

Kiitos paljon Anna! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu