Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ask away!

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Ask away!


Nyt kysyn siis teiltä minkälaisia meikkejä te tahtoisitte nähdä? Ehkä juhlameikkejä tiettyihin tilaisuuksiin? Tai vinkkejä ongelmakohtien piilottamiseen tai parhaiden kohtien korostamiseen? Löytyykö kaapista jokin meikkiputelli jonka tarkoitusperä on hieman epäselvä? Onko jokin tietty meikki jota et oikein tiedä miten toteuttaa? Tai näitkö jossain kuvassa tai jollain julkkiksella kivan meikin? Tai ehkäpä kampaustoiveitakin? 

Kaikkein eniten tykkään tehdä tänne blogiin erilaisia meikkejä ja ilmeisesti tekin tykkäätte niistä, ainakin Britney- ja Marilyn- meikit olivat kai kovin tykättyjä. Nyt saa kysyä kernaasti, ja myös kuvia saa erityisesti linkitellä! En ole ammattilainen tai opiskele alaa, mutta siksi myös aine- ja välinevarastoni 'on maallinen' ja helppo muidenkin toteuttaa. Toivominen alkakoon ja kommentoida saa niin kauan ja paljon kuin sielu sietää! :)


Tunnisteet: ,

18 kommenttia:

13. marraskuuta 2011 klo 7.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ehkä ei ole sulle tuttu aihe, mutta millä ihmeellä mä saisin aivan järkyttävän finnin piiloon, pois ja näyttämään siltä, että sitä ei ole ilman, että on valtavaa pakkelikerrosta? Sain yhden taltutettua, huonolla menestyksellä, mutta nyt on tulossa toinen...

Terkuin stressierkki

 
13. marraskuuta 2011 klo 7.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

twiggy-meikkisi oli ihana <3 voisitko tehdä siitä samantyylisen tuton kuin tuo marilyn-meikkituto? kiitos!

 
13. marraskuuta 2011 klo 7.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Apua dear Joanna!

Millä ihmeellä mä saisin finnit, siis sellaiset suuret inhottavat möhköt, pois, piiloon ja näyttämään siltä, että mitään finniä ei olekaan, ilman valtavaa pakkelikerrosta?

Mä haluan myös tietää sellaiset tuotteet joita et ikinä vaihtaisi ja joita ilman olet varmasti pulassa.

Tykkäisin myös ohjeesta, miten tehdään arkimeikistä vähällä vaivalla iltameikki.

Kiitos!

<3 jaana

 
13. marraskuuta 2011 klo 8.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

penelope cruz kun sulla on tummat silmätkin!!

esim.

http://2.bp.blogspot.com/-Ja7cdmDukxE/TZ1cLWONYzI/AAAAAAAAASc/ohzv9bZ9pyI/s1600/penelope-cruz.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_dKyx_HOMpWE/S99uNUiZZhI/AAAAAAAAHfo/2frOfZ7SHYE/s1600/penelope-cruz.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-wHpeCxi3PWs/Tk1PESR99ZI/AAAAAAAADG0/pQbQ896yjDc/s1600/Penelope+Cruz+Mango+Spring+Summer+20097.jpeg

 
13. marraskuuta 2011 klo 9.03 , Blogger Joanna kirjoitti...

Anonyymi:
Moikka, finniongelmat on kyllä mullekin tuttuja. ;) Mulla on omasta mielestäni aika huono iho, vaikkei esimerkiksi aknea olekkaan ja jymyfinnitkin ilmenevät vain harvoin. (Silloin kun pitäisi lähteä johonkin.....)

En tiedä miten finnin saisi piiloon ilman suurehkoa määrää tököttejä, mutta olen itse suht hyvin saanut omani usein piiloon niin, että ei ainakaan NÄYTÄ siltä, että olisi 'valtavaa pakkelikerrosta'. :)

Voisin tehdä iho-ongelmista ihan oman postauksen sitten kun saan kehitettyä itselleni ihan järkyttävän kokoisen finnin. :D Sellasen oikein ällön hemoison. Vihaan nimittäin 'näin peität finnin' -postauksia, joiden tekijöillä ei ole alunperinkään finnistä jälkeäkään.

Ano 2:
Tokitoki, teen mielelläni! :)

Ano 3:
Dear Jaana, tähän jo vastailinkin oheisesti tuolla ylempänä, eli kunnon postausta teen aiheesta asap. :)

Postaus tuotteista, joita en vaihtaisi kuulostaa myös hyvältä joten pidän mielessä ehdottomasti! Joitain lemppareita voi lukea parin kuukauden takaa top 10 -postauksesta!

Myös päivä/iltameikki-postaus kuulostaa hyvältä, tosin 'vähä vaiva' on ihmisestä riippuen aika laaja käsite. ;) Yksi hyvä tapa on omistaa kaksi eri luomiväripalettia, jonka sävyt ovat käytännössä samat mutta pigmentti toisessa vahvempi kuin toisessa. Näin voi heikkopigmenttisillä väreillä toteutetun päivämeikin päälle helposti lisätä iltameikin vahvempipigmenttisillä väreillä! Esimerkki täällä!

Ano 4:
Oooooh kuulostaa hyvältä! Voisin tehdäkin. :)

 
13. marraskuuta 2011 klo 10.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voisitko esitellä pari sellasta nopeeta kouluaamumeikkiä?

olis tosi jees jos voisit kertoo joitain vinkkejä millä saa tehtyä nopeita meikkejä kiireellisissä tilanteissa ilman, että näyttää joka päivä ihan samalta.

ja joku sellanen koulumeikki mikä on nopee tehä ja joka päällä näyttää suht luonnolliselta ja kauniilta?

kiitos(:

 
13. marraskuuta 2011 klo 10.21 , Blogger Suvi kirjoitti...

Huulimeikki juttu. Aion ostaa elämäni ensimmäisen huulipunan ja en rehellisesti tiedä miten sitä kuuluu käyttää. Pitääkö ostaa huultenrajauskynä? Miten pitää rajata? Kaikki hölmöimmätkin nippelitiedot jakoon haluun oppii punaan huulia! :D

 
13. marraskuuta 2011 klo 10.36 , Blogger 11na kirjoitti...

http://www.hollywoodgo.com/wp-content/uploads/2010/07/welcome-to-the-rileys-movie.jpg
Tommonen silmämeikki ois hienoo osata tehä ilman että näyttää iha huoralta/14vee tytöltä joka o just saanu oman kajaalin.. :D
Ja muutenkin ois kiva jos neuvoisit miten tehtäis semmonen meikki missä silmät näyttäis vähä isommilta ja jotenki korostuis. :)

 
13. marraskuuta 2011 klo 10.41 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ano:
Kuulostaa hyvältä, tekisin mielelläni. :)

Suvi:
Selvä pyy Suvi! :p Mitä tahansa huulipunien puolesta, suomalaisten pitäisi minusta oikeasti käyttää niitä paljon rohkeammin! :)

11na:
Haha, valitettavasti mielestäni Kirsten näyttää tuossa esimerkkikuvassa juuri tuolta sun kuvaukselta... eli siitä ilmeisesti siistimpi variaatio? :D Mikäpäs siinä! Pistän mietintämyssyyn! Muutkin ehdotukset kuulostavat varsin hyvältä. :)

 
13. marraskuuta 2011 klo 10.54 , Blogger Jenni kirjoitti...

Britneyn uusimmassa musiikkivideossa Criminal näyttää olevan ihana silmämeikki, olis kiva nähdä sun versio ja oppia itekin tekemään sellainen silmämeikki :)

 
13. marraskuuta 2011 klo 11.41 , Blogger Amanda kirjoitti...

Ehdotinkin jo sulle sitä Rihanna meikkiä,
täs ois yks vähän ehkä haasteellisempi meikki
http://www.google.fi/imgres?q=rihanna+hard&um=1&hl=fi&rlz=1C1WZPI_enFI449FI449&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=34VEO67LnF2oKM:&imgrefurl=http://www.hitfix.com/blogs/the-beat-goes-on/posts/watch-rihanna-s-video-for-hard&docid=b7dK7DX36pD7PM&imgurl=http://images.hitfix.com/photos/274360/rihanna-hard-still_article_story_main.jpg&w=290&h=394&ei=IB3ATv36GsKQ4gSWnsmWBA&zoom=1&iact=hc&vpx=540&vpy=274&dur=1084&hovh=262&hovw=193&tx=108&ty=201&sig=104181562453976900394&page=1&tbnh=149&tbnw=110&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:15,s:0

:-) Ja sit ois kiva nähä joku Rihannan meikki missä sil on punanen tukka!

 
13. marraskuuta 2011 klo 12.09 , Blogger Joanna kirjoitti...

Jenni:
Kyllä on muuten ihana video!! :) Ja kiva meikkikin, pitääpi kokeilla!

Amanda:
Haasteelliset on kivoja! Pitääpi kokeilla. :)

Rihannan meikki missä sillä on punainen tukka? Siiiiiis? :D

 
14. marraskuuta 2011 klo 3.31 , Blogger Sara kirjoitti...

Sellanen ois aivan superi, jossa kertosit ja näyttäisit että miten saa ihan jäätävät silmäpussit peittoon :-D tulis enemmän ku tarpeeseen hehheh! ja tuo ekan anon finninpeittojuttu oli mullaki mielessä :-)

 
15. marraskuuta 2011 klo 3.29 , Blogger Joanna kirjoitti...

Haha taistelen saman asian kanssa itsekin joten... :D

 
18. marraskuuta 2011 klo 3.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei joanna!

blogisi vei mut heti mukanaan, löysin tämän muutama päivä sitten ja luin alusta loppuun siltä istumalta. käyn monta kertaa päivässä tarkistamassa, että jos vaan oisit jotain kirjottanu!

JOTEN!; kirjota ihan mistä vaan, mielestäni jokainen "turhanpäiväinenkin" postauksesi on ollut mielenkiintoinen.

joitakin ehdotuksia kuitenkin;
lisää tukka juttuja, mua kiinnostais hirveesti se sellan lettihässäkkä, minkä olit tehnyt, mutta ohje puuttui. muutenkin erilaiset mahdollisimman simppelit (t.käsi) kampaukset kiinnostaa.
miten saa tuollaiset IHANAT kiharat, jotka sulla on keskijakaus postauksessa?
onko sulla enempää tatuointeja? kerro niistä, ja niiden merkityksistä, jos sellaisia sattuu olemaan. aiotko ottaa lisää?
ihonhoitotuotteistasi myöskin olisi kiva kuulla.
sun asunto näyttää yhtä ihanalta kuin sinäkin, esittele sitä vähän lisää! kaikkia sun ihania tavaroita ja itse tekemiä juttuja ja ja ja.

ps. vaikka susta varmasti tulee vielä tosi suosittu bloggaaja, ihan varmasti, kun oot niin ihana, toivon todella, että pysyt "nöyränä" eikä sulla nouse hattuun.
on mennyt mielenkiinto niiiin monen blogin lukemiseen, kun ne on täynnä pelkkää mainosta ja erilaisissa tilaisuuksissa ravaamista.

pps. oot ihana, sanoinko sen jo?

♥ laura

 
18. marraskuuta 2011 klo 3.25 , Blogger Joanna kirjoitti...

Hei Laura, kiitos ihanasta ja superpitkästä kommentista. Piristit aamuani tosi paljon! :) ♥

Minun kesti todella kauan miettiä mistä lettikampauksesta puhut, en muistanut ollenkaan. :D Tarkoitatko tätä kampausta? Voin toki tehdä tutorialin, hiusjuttuja olisi muutenkin tarkoitus tehdä enemmän lähitulevaisuudessa. Joitain kampauksia on jo mielessäkin. :)

Tatuointeja löytyy kolme, ajattelin tehdä niistä postauksen sitten kun otan seuraavan, voin sitten samalla kirjoittaa tatuoinnin ottamisesta ylipäätään. :) Eli siis kyllä, aion ottaa lisää.

Mulla on vähän vaihtelevat ihonhoitotuotteet, lähinnä keinot pysyvät samoinna ja tökötit vaihtuvat. Aloitin nyt tekemään 'perusteet' osiota johon ajattelin käydä vähän kaikkia kasvojen alueita läpi osa kerrallaan. Iho tulee varmasti myös siellä käsiteltyä. :)

Kodista on jo tehty video, kuten varmasti olet huomannutkin. :) En asu yksin joten 'oma tilani' ei ole kovin kummoinen. Ainakaan kooltaan. Siksi esittelen sitä lähinnä uudistusten ohessa. Olen ajatellut esitellä asioita joita keräilen ja jotka näin ollen vaikuttavat myös sisustukseen, esim. koruja. En tiedä pitäisivätkö lukijat siitä?

ja ja ja

Hah, enpäs tiedä tuleeko. :D Se olisi musta tavallaan tosi hienoa, sillä se tarkottaisi myös lisää lukijoita ja minusta ihanaa juuri näin vuorovaikuttaa teidän kanssa. Toisaalta ajatus ilkeistä anonyymeistä pelottaa. Lupaan kuitenkin pysyä samanlaisena. :) En ole tähänkään asti mennyt tilaisuuksiin tai ryhtynyt yhteistyhöhön sellaisten tahojen kanssa, jotka minua eivät kiinnosta ja joita en teille tahdo esitellä. :)

pps. Säkin oot aika ihana.♥

 
23. marraskuuta 2011 klo 0.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tuli mieleen tosta uusimmasta postauksesta, noista sun sotamaalauksista, että osaatko/voisitko/haluaisitko tehdä jotain kunnon maskeerauksia? esim jotain sugar skull meininkiä tms?

 
23. marraskuuta 2011 klo 2.22 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ano:
Haluaisin kyllä kokeilla. :) Mutta siihen pitäisi olla tietääkseni sellaiset vähän paremmat kasvomaalijutskat? Ehkä joskus ostan sellaiset ja kokeilen!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu