Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lämpöä synkkään talveen.

torstai 24. marraskuuta 2011

Lämpöä synkkään talveen.

Siitä ei nyt vaan pääse enää tässä vaiheessa yli eikä ympäri. Nimittäin talvesta, ja siitä, että se on saapunut. On niin pirun kylmä ja tekisi koko ajan mieli hautautua johonkin paksuun villapaitaan tai lillua kuumassa kylpyvedessä. Eikä luntakaan ole vielä, joten talvi ei edes tunnu oikealta talvelta, vaan erityisen synkältä syksyltä.

Niitä villapaitoja kaapista löytyy, mutta kylpyammetta ei tästä asunnosta löydy. Yhyy. Ammeessa lilluminen tuntuisi ehkä hienostuneemmalta kuin suihkun lattialla istuminen, mutta tykkään siitä silti. Onko ihan ok, että tykkään hirveästi käydä suihkussa? Anyway, onneksi Yves Rocherin kuukauden paketti* toi kylpylähetken ainakin hitusen enemmän käsinkosketeltavaksi. 


Yves Rocherin itämainen kylpyläpaketti* paljasti sisältään suihkuöljyn, kuorinta-aineen, sekä hoitavan arganbalsamin. Ensimmäinen plussa tulee miellyttävän houkuttelevasta kultaisesta paketoinnista, jota ihastelin jo ennen kuin pääsin suihkuun asti. Ulkomuoto on myös viitteellinen, sillä tuotteiden lämmin ulkonäkö kuvastaa mielestäni täydellisesti lämpöä, jota tökötit tuovat myös iholle. 

Omaksi suosikikseni taisi selviytyä itämainen kuorinta-aine. Vaikka kasvojen kuorinta onkin minulle hyvin tuttua, olen jo pitkään tahtonut kokeilla myös kokovartalokuorintaa, siksi tämä purkki tyli kyllä oikeaan osoitteeseen ja mitä mahtavimpaan aikaan. Kuorinta tekee ihosta uskomattoman pehmeän ja sileän, itselleni tuli jotenkin puhdistettu olo kuorinnan jälkeen. Jälkeenpäin lukiessani kuorinnasta lisää, myös aineen ainesosat viehättivät suuresti, niistä voit lukea lisää Yves Rocherin sivuilta.

Itämainen suihkuöljy sen sijaan oli mielestäni oiva pari juurikin tuolle kuorinnalle. Öljy korostaa jo kuorinnan jälkeen pehmeää ja sileää ihoa. Öljyä levitetään iholle, jossa se muuttuu valkoiseksi. Kuorimisen jälkeen tuntui muutenkin hyvältä levittää jotakin 'avoimeksi kuoritun' ihon päälle. Öljy taitaakin suojata hyvin, sillä juuri tästä öljystä tuli mielestäni se lämmin, rentoutunut olo. Pullo on täysin kierrätyskelpoinen, mikä on aina plussaa. Lisää öljyn koostumuksesta voit lukea täältä.

Arganbalsami oli myös miellyttävä, mutta paketista vähiten spessuin. Balsami on koostumukseltaan todella hienoa ja imeytyy smoothisti, toisin kuin rasvat, jotka jättävät myös ihon usein vähän nihkeäksi ja rasvaiseksi. Edellämainittujen tuotteiden kaveriksi balsami sopii mainiosti, sillä se(kin) tuo esille jo ennestään sitä jo niin kuuluisaa pehmeää ja silkinsileää ihoa. Erikseen taidan kuitenkin pysyä jo vanhoissa tutuissa rasvoissani. Balsami perustuu kasvispohjaisille ainesosille, joista voit lukea lisää täältä.

Parasta tässä kylpypaketissa, tai oikeassaan missään vastaavassa kokonaisuudessa, on mielestäni niiden vaikutusten sijaan se hetki, joka nihin käytetään. Itse tykkään ainakin ihan hirveästi pitää sellaisia omia iltoja, 'tyttöiltoja' jos vielä tarkennetaa, jolloin oikein kunnolla hemmottelen itseäni. Yleensä näihin iltoihin kuuluu kaunistautuminen esimerkiksi juuri pitkän suihkun parissa, jolloin pesen hiukset extra-huomiolla, kuorin ihoni ja muuta vastaavaa, suihkunraikkaana on ihanaa ottaa rennosti ja lukea tyttöjen lehtiä, kuunnella hyvää musiikkia ja syödä jotain hyvää. Parhaimmillaan nämä hetket ovat mielestäni etenkin juhlimista edeltävänä iltana, sillä oman illan jälkeen jää erityisen kaunis ja keskivertoa itsevarmempi olo. Tällaisiin iltoihin nämä putellit tuovat kyllä lämpöä täydellisesti.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anteeksi kevyestä blogihiljaisuudesta ja 'naamattomista' postauksista. Ei, en ole syysmasennuksen kourissa, mutta kiire on kova ja nyt on kuume iskenyt päälle, ymmärtänette ettei omaa pärstää tee silloin kauheasti mieli kuvailla esimerkiksi meikkitutorialeja varten. Bare with me, palaan paremmin kunhan selviydyn täältä pohjalta. :)


Tunnisteet: , , , , ,

5 kommenttia:

24. marraskuuta 2011 klo 8.41 , Blogger Annika kirjoitti...

Moikka! :) Sulle olis haaste mun blogissa:
http://operaatiojalokivimeri.blogspot.com/2011/11/haaste-kimallusta-pikkujouluihin.html

 
24. marraskuuta 2011 klo 12.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

NYT MINÄ TAHDON KYLPYAMMEEN

 
24. marraskuuta 2011 klo 12.24 , Blogger Joanna kirjoitti...

Annika:
Kiitos! :)

Ano:
MINÄ MYÖS :D

 
10. tammikuuta 2012 klo 1.25 , Anonymous http://promotion.bonniertidskrifter.se/yves-rocher/ kirjoitti...

Ihana postaus. Mukavaa, että pidit tuotteista.
Terveisin, Maiju ja Kristina Yves Rocher

 
10. tammikuuta 2012 klo 4.27 , Blogger Joanna kirjoitti...

Pidin tosi paljon! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu