Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sateen ropina ja 29 muuta.

perjantai 18. marraskuuta 2011

Sateen ropina ja 29 muuta.

Ehkä fuskaan vähän tämän kirjaimen kanssa, mutta K kuulostaa 
melkein samalta kuin C, joten puhun nyt civoista jutuista.

Civaa on kun tuntematon vastaantulija hymyilee kadulla. Tosi civaa on jos ihana mies katsoo silmiin keskivertoa pidempään. Civaa on istua ratikassa, metrossa tai bussissa pitkiä matkoja kuulokkeet päässä. Civaa on jos nuori mies on niin herrasmies, että juoksee koko Helsinginkadun päästä päähän luoksesi palauttaakseen pudonneen neuleesi. Civaa on kun katusoittaja laulaa koko sydämestään niin, että tavallaan sydän laulaa ja keho vain kanavoi. Civaa on kiivetä vuosittain Herttoniemen hyppytorniin. Civaa on nukkua päikkärit parhaan kaverin vieressä.

Civaa on tutustua uusiin ihmisiin. Civaa on kun puolituttu vie tanssimaan. Civaa on kun joku halaa sydämensä kyllyydestä. Civaa on kun illanistujaiset kääntyy syvälliseksi keskusteluksi, jossa oikeasti tutustuu uusiin ihmisiin. Civaa on kun tuntematon homopoika tahtoo pitää kädestä kiinni ilotulitusten aikana. Civaa on kun jotain tapahtuu eikä tarvitse kuin vilkaista kaveria niin se tietää mitä ajattelet. Civaa on kun kaveri tietää, että tahdot kaksi pilliä limuusi leffateatterissa. Civaa on olla juhlissa missä on tuntemattomia, mutta tuttavallisia ihmisiä. Civaa on ottaa poskisuudelmat käyttöön huvin vuoksi. Civaa on tehdä joku iloiseksi.

Kuva on viime kesän ensimmäiseltä roadtripiltä, silloin oli aika civaa.
Civaa on ostaa jotain pientä ja piristyä siitä huimasti. Civaa on katsoa peiliin ja olla tyytyväinen siihen mitä siellä näkee. Civaa on tuntea olonsa kauniiksi. Civaa on kukistaa puolen tunnin vaatekriisi ja löytää täydellinen lopputulos. Civaa on leipoa suklaakakku ja kutsua tyttökaverit muuten vaan kylään syömään. Civaa on käpertyä sängyn nurkkaan peiton alle ja uppoutua lukemaan blogeja. Civaa on myös uppoutua peiton alle katsomaan lällyelokuvaa koneelta.

Civaa on alkaa kirjoittamaan päiväkirjaa, blogipostausta, runoa tai tarinaa ja antaa ajatuksenvirran viedä mukanaan. Civaa on maata sängyssä tekemättä mitään muuta kuin kuunnellen musiikkia. Civaa on kuunnella John Mayeria tai Adelea kun sade ropisee ikkunaa vasten. Civaa on pitää taukoa tauosta ja ottaa nokoset, unelmoida Pariisista, ihanasta miehestä tai seuraavasta taulusta. Civaa on unelmoida isosti, koska se on ainoanlaista unelmointia.

Civaa on, että sulla on blogi, ja joku välittää siitä edes niin paljon, että jaksaa lukea postauksesi ja kommentoida silloin tällöin. Kiitos olemassaolostanne. ♥


Tunnisteet: ,

13 kommenttia:

18. marraskuuta 2011 klo 11.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

iiiihana :) itse olet civa <3

 
18. marraskuuta 2011 klo 11.19 , Blogger Joanna kirjoitti...

 
18. marraskuuta 2011 klo 11.20 , Blogger Maiski kirjoitti...

sä olet kyllä ihastuttava, niin ihastuttava.

 
18. marraskuuta 2011 klo 11.38 , Blogger Joanna kirjoitti...

awii ♥

 
18. marraskuuta 2011 klo 13.14 , Anonymous siiri kirjoitti...

<3 mulla ei enää riitä sanat kuvaamaan sitä tunnetta minkä tunnen aina ku luen sun tekstejäs, oot vaa jotain niiin sanoinkuvaamattoman uskomatonta. rakastan!

 
18. marraskuuta 2011 klo 14.02 , Blogger Joanna kirjoitti...

voi apua siiri, tässähän ihan punastuu!! kiitos NÄIN paljon ♥

 
18. marraskuuta 2011 klo 14.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Ihan olin kirjoittamassa samaa kuin Siiri tuossa ylhäällä, tunne mikä tuli kun eksyin blogiisi ensimmäisen kerran muutama viikko sitten, oli käsittämätön...mietin vain, miksi en ollut löytänyt tätä aijemmin :) Rakastan tyyliäsi ja koko blogin tunnelmaa. Jätän blogisi lukemisen aina viimeiseksi, koska siitä tulee niin hyvä ja rauhallinen fiilis... en osaa paremmin selittää. Kiitos siis ihanasta blogistasi :) <3: Chaaa

 
18. marraskuuta 2011 klo 14.45 , Blogger Joanna kirjoitti...

voi mitä ihmettä, oottepa kyllä niin ihania ♥ kiitos TEILLE, että käytte lukemassa. :)

 
19. marraskuuta 2011 klo 3.55 , Blogger Nukke kirjoitti...

pystyn samaistumaan moniin näihin civoihin asioihin :)

 
19. marraskuuta 2011 klo 3.59 , Blogger Joanna kirjoitti...

Civat jutut on civoja juttuja. :)

 
19. marraskuuta 2011 klo 4.52 , Blogger veerra kirjoitti...

aaaaaww ihana postaus! tuli tosi hyvä mieli ku luki tätä :)

 
19. marraskuuta 2011 klo 9.10 , Blogger Jasmin kirjoitti...

Civointa on sun blogisi! Aivan ihastuttava postaus taas kerran! Kommentoin varmaan jokaiseen sun postaukseen mutta ne on niin ihania että en voi olla kirjoittelematta tänne. Kiitos että jaksat piristyttää minua ja monta muutakin ihmistä blogillasi! <3 :)

 
20. marraskuuta 2011 klo 4.25 , Blogger Joanna kirjoitti...

veerra:
♥ ihanaa, että tuli hyvä mieli!

Jasmin:
Kiitos ihana Jasmin, kiitos, että jaksat piristyttää minua kommenteillasi. :) ♥

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu