Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sydänpussukka.

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Sydänpussukka.

Mainitsinkin jo ohimennen tehneeni muotimessuilla itselleni kangaskassin. Messuilla oli nurkkaus, johon oli pistetty pystyyn jonkinlainen tehdas, jossa sai koristella omia kangaskasseja. Tarjolla oli painatusvälineiden lisäksi erilaisia kankaita, nauhoja ja nappeja sekä tietenkin ompelukoneet.

Ensimmäinen ideani oli vain painattaa kassiin "I <3 DIY" ja aloitin jopa tekemään tätä kassia. Tarkoitus oli tehdä sydän kankaasta ja painattaa loput. Kun leikkasin sydämen kankaasta niin siitä tuli kuitenkin niin kivan näköinen, että päätin jättää sen komeilemaan kassiin yksin.


Tämmöinen siitä tuli! Onhan se aika kömpelön näköinen, mutta tavallaan juuri sitä siinä rakastankin. Se tekee siitä minun näköiseni.


Hihnaan tein nauhasta ison rusetin. Ajattelin vielä ommella sen kunnolla kiinni hihnaan, sillä nyt se on vasta solmittu siihen.


Sydän on tosiaan vähän kömpelö, mutta aluksi se oli vielä tätäkin kömpelömpi. Ajattelin aluksi rypyttää ulosjääneen kankaan, mutta päätinkin lopulta leikata sen vain pois tai ainakin mahdollisimman ohueksi.


Sisään sai laittaa myös nimikkolapun.♥ Kassin kangas oli todella paksua ja ommeltu hyvin, joten kassi on paljon jykevämpi kuin tavallinen kangaskassi.

Hehe, tässä sydän on vielä viimeistelemättä ja aika hassun muotoinen.
Olen erityisen ylpeä tästä kassista siksi, että huolimatta taiteellisesta ja kekseliäästä askertelumentaliteetistani, olen aina ollut loputtoman huono tekstiilikäsitöissä. Koulussa arvosanani heittelehti neljän ja kuuden välillä enkä koskaan saanut sitä nostettua sen korkeammalle. Tämän sain kuitenkin aikaseksi, jihuu!!


Tunnisteet: , ,

7 kommenttia:

6. marraskuuta 2011 klo 4.26 , Blogger Jasmin kirjoitti...

Oi ihana kassi! Tosi omaperäsen näkönen ja söpö! :) Vitsi oisin itekki halunnu tollasen tekasta jos vaan olisin huomannu moisen nurkkauksen :o

 
6. marraskuuta 2011 klo 5.19 , Blogger Milla kirjoitti...

Onpas söpö kassi! =) Ei kaiken tarvii olla aina kaupasta ostetun näköistä. Melkein parempi vaan, jos kädenjälki näkyy. :>

millamainen

 
6. marraskuuta 2011 klo 7.11 , Blogger Joanna kirjoitti...

Jasmin:
no höh! se oli heti siinä kerroksessa kun mentiin muotiosastolle sisään niin oviaukon vieressä! (olipas hienosti muotoiltu lause, mutta kuitenkin...) itsekin huomasin sen vasta kun lähdin pois!

Milla:
niinpä!! ja kiitos :)

 
6. marraskuuta 2011 klo 11.20 , Blogger ilonapa kirjoitti...

valitsin siun blogis top 5 listalle linkitetyistä blogeista :-) tykkään hirmusesti siun blogistas, oot hurmaava ♥

 
6. marraskuuta 2011 klo 16.17 , Blogger Joanna kirjoitti...

 
7. marraskuuta 2011 klo 4.51 , Blogger NJJ kirjoitti...

södee <3 oikee söpöstely kassi, tuo kädessä ostetaan kaupasta vaan kaikkee söpöö kuten vaahtokarkkeja ja tikkareita :D

 
7. marraskuuta 2011 klo 5.04 , Blogger Joanna kirjoitti...

Hahahaha totta :D !

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu