Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Animoijan asu.

torstai 22. joulukuuta 2011

Animoijan asu.

Eilen siis koitti jo aikaisemmassa postauksessa mainitsemani animaation ensi-ilta. Minulla on jokin pakkomielle pistää nämä lasit päähäni aina jos kyseessä on jotenkin nörtteily tai bloggaaminen, niillä siis mentiin eilenkin. Teki jotenkin hirveästi mieli yhdistellä kaikkia burgundyn sävyjä tuon karvaliivin kanssa, ja siksi mukaan pääsivät sulkakorvikset ja tummempi huulipuna kuin mitä yleensä käytän. 
Koulullamme järjestetään vuosittain joulufestarit, joissa jokaisen linjan opiskelijat pääsevät esittelemään töitään, ja valmistuneet media-assistentit saavat ruusut. Olen itse uusmedia-linjalainen, ja meillä oli siis esillä animointikurssillamme tehdyt animaatiot. Oma animaatiomme joutui (pääsi?) toiseen näytökseen, joka oli lapsiltä kielletty. Syynä se, että animaatio oli kuulemma niin häiriintynyt. Selvä. En toisaalta voi väittää vastaan.

Alkuperäinen idea animaation lähti Evoluutiomiehen legendaarisesta youtube-videosta, jossa Maatuska kohtaa haastajan. Video on ollut keskuudessamme kovassa suosiossa syyslukukauden aikana, ja päätimme tehdä videolle kunniaa (tai ainakaan tarkoitus ei ollut loukata, krhm) muuttamalla sen eeppiseksi animaatioksi. Ja eikö kaikesta saa eeppisen jos mukaan lisää Mike Tysonin? Tämä eeppisyys "vähän" karkasi käsistä, ja lopulta videosta tuli aika... no, häiriintynyt todella.


Itse pidän videosta siksi, että se mielestäni kuvastaa mainiosti lasten mielikuvitusmaailmaa. Tarkoittaen siis sitä, että alkuperäinen video kuvastaa hyvin sitä mitä aikuiset näkevät katsoessaan leikkiviä lapsia. Animaatiomme taas on se, mitä lapset näkevät, he kuvittelevat täysin oman maailmansa missä mikä tahansa on mahdollista. Lisää kuvia ensi-illasta voi nähdä täällä.

Yllä oleva kuva on ensi-illasta. Alla oleva animaatio on häiriintynyt. Älkää ottako sitä liian vakavasti. Anteeksi.
Tunnisteet: , ,

10 kommenttia:

22. joulukuuta 2011 klo 9.17 , Blogger Peppi kirjoitti...

Upea asu! Ja sun hiukset on niin vaude! :) ♥

 
22. joulukuuta 2011 klo 9.57 , Blogger Joanna kirjoitti...

kiiiitos!♥

 
22. joulukuuta 2011 klo 10.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mua pelotti ku katoin tota, se oli kyllä vähän häiriintyny! :--DDDD

 
22. joulukuuta 2011 klo 10.47 , Blogger Joanna kirjoitti...

:DDDD

 
22. joulukuuta 2011 klo 13.35 , Blogger Jenni kirjoitti...

ihanat hiukset!

 
22. joulukuuta 2011 klo 14.04 , Blogger Joanna kirjoitti...

kiitos jenni! :)

 
26. joulukuuta 2011 klo 14.24 , Blogger Martina kirjoitti...

Joo, luin sun blogia tähän merkintään asti ja OLEN RAKASTUNUT. Miksi oi miksi mulla on herätys 6h päästä, muuten menis koko yö kaikkien postausten lukemisessa..! :)))

 
26. joulukuuta 2011 klo 14.56 , Blogger Joanna kirjoitti...

Apuaaaaa kiitos paljon!!♥ Nyt nukkumaan, huomenna on uusi päivä! :)

 
7. maaliskuuta 2012 klo 4.39 , Anonymous janppa kirjoitti...

Hei täällä blogisi juuri löytänyt neito, joka lupasi aamulla lukea koko päivän pääsykokeisiin. Jostain syystä nyt vielä klo 14.38 istun täällä selaamassa sun blogia viidettä tuntia? Kiitos siitä. :D Ja i luoja mäkin olen häiriintynyt ilmeisesti! Nautoin tolle animaatiolle oikeesti pissit pöksyissä ja vedet silmissä! :'))

 
7. maaliskuuta 2012 klo 4.47 , Blogger Joanna kirjoitti...

Haha ain't nothing wrong with that! :D Voit kuvitella meidät tekijät yön pikkutunneilla työstämässä tuota animaatiota! Mutta nyt lukemaan pääsykokeisiin! VIIDETTÄ tuntia voi herraisä???

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu