Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ensi vuoteen!

tiistai 6. joulukuuta 2011

Ensi vuoteen!

Kalenteri on mulle ihan välttämätön väline, unohdan ihan kaiken jos ei mulla ole sellaista käytössä. Valitettavasti olen siinä mielessä vähän hankala, että jos kalenteri ei inspiroi, lakkaan siltikin käyttämästä sitä. Turmillista, mutta valitettavan totta. Heräsin kuitenkin ihanaan ajantajuun hiljattain, kun huomasin, että tämänhetkinen kalenterini vetääkin jo viimeisiään! On siis aika hankkia uusi, tuunata se, inspiroitua, ja olla ajoissa!

Minulla on joka vuosi tavoitteena ei pelkästään ylläpitää kalenteria, vaan myös ylläpitää sitä kauniisti. Mielestäni nimittäin kalenteri on aina vuoden lopussa ihana matka vuoden alkuun ja kaikkeen niihin hetkiin mitä olisi muuten saattanut unohtaa. Sellaisiin pikaisiin kahvitteluihin kaverin kanssa taikka leffailtoihin joita ei koskaan ikuistettu muualle. Minusta kalenteria suorastaan kuuluu koristella, vetää överiksi, ja kuvittaa piirroksin ja valokuvin. Kalenteri on toki muistiinpanoväline, mutta myös kaunis muisto kuluneesta vuodesta.


Koska teen uudet kannet aina itse ja koristelen sivutkin vuoden kuluessa, on kalenterin ulkonäkö muuten minulle aika yhdentekevä sillä se toimii vain alustana. Pidän kalenterista yleensä kovakantisena, tummapohjaisena yksinkertaisilla sivuilla. Tällä kertaa kalenteriksi pääsi luontoystävällinen täysin kierrettävä kalenteri, jossa paperikin on valkaisematonta. Hintaa moisella oli vaivaiset seitsemän euroa ja risat!


Yleensä olen tehnyt kannen monista pikkukuvista, sellaisista jotka saavat minulle hyvän mielen. Kalenteri on kuitenkin mukana päivittäin niin onhan se kiva, jos se piristää päivää kannellaan. Tällä kertaa päätin kuitenkin pitää linjan selkeänä. Hurtsiin olen rakastunut täysin, joten kanteen pääsikin lause heidän kappaleestaan. Tämä kyseinen laini on jollakin tapaa toiminut voimabiisinäni tämän vuoden ajan, ja onhan se maalattu jo seinäänikin.


Taakse pääsi kuva susipäisestä ballerinasta, jolla ei ole mitään sen kummempaa merkitystä kuin, että pidän siitä ja se on mielestäni kaunis. En malttaisi odottaa, että pääsisin jo uuden kalenterin pariin, vanha loppuu pian ja tämä uusi taitaakin alkaa jo parin viikon päästä, vähän ennen joulua.

ps. Tulostin jo valmiiksi kuvia kavereiden päistä, joita ajattelin sitten liimata niiden päivien kohdalle kun heitä näen, haha! Kuinka paljon hauskemman näköistä kuin se, että kirjottaisin heidän nimensä päivän kohdalle! Saisipa kuvat vielä tulostettua tarrapaperille...

Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

7. joulukuuta 2011 klo 0.42 , Blogger Miffa kirjoitti...

Mulla on kans paha tapa unohtaa kaikki mahollinen, jos ne ei oo kalenterissa, mut silti unohdan aina käyttää sitä. Harmittaa kun oon tänä vuonna ollut kamalan laiska kalenterinkäyttäjä, kannet kyllä koristelin kaikilla kivoilla valokuvilla, mutta sivut on melkeen tyhjää täynnä. Vähän aika sitten just löysin vanhoja lukioaikasia kalentereja ja niitä on ihana lueskella, kun sivut on täynnä piirroksia ja leffalippuja ja valokuvia ja ties mitä kaikkea... Ehkä pitäisi taas vähän tsempata :)

 
7. joulukuuta 2011 klo 2.53 , Blogger Joanna kirjoitti...

Mulla on TISMALLEEN sama juttu! Mut lähden kovalla vauhdilla kohti ensi vuoden kalenteria. :D

 
7. joulukuuta 2011 klo 5.05 , Blogger Janika kirjoitti...

Mulle tuli just nyt erittäin suuri mieliteko saada uus kalenteri ! Tykkään kans kauheesti tuunailla kalenteria mut oon niin perfektionisti että esim. kansien tuunaus on tosi vaikeeta. :D

 
7. joulukuuta 2011 klo 7.49 , Blogger Kiki kirjoitti...

Vitsi, miten kiva idea toi kavereiden päiden tulostelu :D haha kuulostipa hauskalta. Iteltä löytyy niin Demi-kalenteri, johon kirjotan joka päivä lyhkäsesti päivän tapahtumista ja merkkaan myös sinne kaikki menot ja synttärit ja nimipäivät ja kokeet jnejnejne, mutta laukussa kulkee Rakennusliitosta tuleva Rakentaja 2012-kalenteri, johon sitte kirjotan kaikki menot ja tärkeät muistettavat. Varsinki jos pitää muistaa jotain ku on puhelimessa, yleensä tämä kalenteri on se, mihin muistettava asia tallentuu ensin. Lisäksi tähän kalenteriin merkkaan työtunnit ja sieltä ne on sitte helppo laskea. Olen kyllä kalenteririippuvainen myös, mutta en yleensä tuunaile kalentereita. :)

 
7. joulukuuta 2011 klo 10.33 , Blogger Joanna kirjoitti...

Janika:
Haha totta joo! Sitä kantta pitää kuitenkin tuijotella sit se seuraava vuosi! Onneks voi aina testailla ennenkun liimailee tai päällystää. :)

Kiki:
Mulla on niiin hitosti kaikkia merkkailu vihkosia aina laukussa, kalenterin lisäksi muistiinpanokirja, päiväkirja, hyvän mielen kirja ja runokirja. Siksi yritän pitää oikeat menot aina visusti juuri kalentereissa, muuten en tiedä mistä etsiä! :D

 
7. joulukuuta 2011 klo 14.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

http://4.bp.blogspot.com/-Nk0lSoVuIw8/TkWF3oApKzI/AAAAAAAADKI/p0gKObxuOV8/s1600/IMG_3187.JPG

.....

 
7. joulukuuta 2011 klo 16.01 , Blogger Joanna kirjoitti...

Joo weheart.comista bongasin noita hurjasti, siitä sain itsekin idean. :) Palloilin pitkään tuon tekstin ja sitten niiden "Keep calm and..." -juttujen välillä!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu