Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Inspiroivia suosikkeja.

perjantai 2. joulukuuta 2011

Inspiroivia suosikkeja.

Kuume ei tunnu hellittävän, makaan edelleen sängyn pohjalla ja harmittaa kamalasti koska olisi muutakin kivaa tehtävää, ideoita toteutettavana ja postauksia tehtävänä. Kun keho sanoo ei, on kuitenkin vaikea pistää vastaan. Siksi ajattelinkin esitellä teille vähän siistejä blogimaailman tyyppejä, ja vähän muitakin jotka ovat inspiroineet ja ihastuttaneet minua valtavasti tämän vuoden aikana. Toivottavasti sillä aikaa kun olen itse kipeänä, saatte näistä iloa yhtä paljon kuin minäkin olen saanut! 

PANI EKSCELENCJA

Kate on ehkä siistein tyyppi koskaan ikinä ja hänen bloginsa jos mikä on saanut minut haukomaan henkeäni pitkästä aikaa. Asukuvat ovat uskomattomia ja niihin on todella panostettu, ja myös tytön tyyli on räväkkä ja monitasoinen. Uskon vilpittömästi, että lähes kaikki voivat inspiroitua hänen tyylistään jotenkin.

Blogissa on myös hienoa se, että selaillessani sitä tarpeeksi kauan ajassa taaksepäin, huomasin selkeästi blogin upean kehityskaaren. Vaikka pukeutumistyyli onkin ollut aina huipussaan, kuvien taso on kehittynyt huomattavasti tähän päivään mennessä. Se valaa myös minuun toivoa, että ehkä omallakin blogillani on pieni mahdollisuus tulla joskus yhtä tasokkaaksi, oli tyylini sitten mitä tahansa. Puolalaisesta tekstistä en tietenkään ymmärrä, mutta sivupalkista löytyy toki kääntäjä, jolla voi saada jonkinlaista käsitystä siitä mitä kirjoittaja on tahtonut sanoa. Pääpointti tässä blogissa ovat mielestäni kuitenkin kuvat, ja blogin kirjoittajan ylimaallinen siisteys. Olisinpa itse yhtä kaunis ja rohkea! Ja mainitsinko jo - siisti?LINA T.

Lina on nuori valokuvaaja Hampurista, joka jo pelkästään kaupunkina on kiinnostanut minua hirveästi viimekesäisen Hampurin matkani jälkeen. Tyttö muistuttaa minua hieman Audrey Kitchingistä, joka jo onkin kerännyt ihan kiitettävästi mainetta ja mammonaa. Myös Linan tyyli on todella äärimmäisilleen vedetty, mutta vain hyvällä tavalla. 

Tyttö näyttää kokeilevan vaatetuksessaan kaikkea mikä näyttää hyvältä, siksi asukokonaisuudet ovat aina huikeita ja hyvin erilaisia. Blogissaan hän ei niinkään esittele omia asujaan, vaan lähinnä valokuviaan. Vaikka en tiedä kuvaajan oikeasta työllistymistilanteestaan, selkeästi muoti ja kauneus -orientoituneen kuvaajan valokuvat ovat jo todella ammattimaisia vaikka ikää löytyy vasta 20!TONY STONE

Ihan oikeasti, onko ok jos ihan vähän kuolaa putoaa näppäimistölle? Tahtosin tähän väliin tehdä kannanoton ja mainita siitä miten yksitoikkoiseen suuntaan on nuorien miespuolisten tyylitaitureiden tyyli mennyt. Esimerkiksi miespuoliset muotibloggaajat ovat kaikki toki tosi trendikkäittä ja niin kovin erilaisia, mutta äh, juuri se tekee niistä kaikista niin samanlaisia. Eikö mies voi olla enää tyylikäs näyttämältä trendihomolta? Minne katosivat parrat? Minne katosivat Dressman-miehet?

Näemmä Pariisiin. Olen innolla seurannut 28-vuotiaan Tonyn tyyliä löydettyäni hepun Lookbookista. Tässä tyylissä on miehekkyyttä ja sitä yksinkertaista syvyyttä, jota olen niin kovasti kaivannut. Myös Tonyn valokuvat ovat mielestäni aivan huikeita. Kuvat ovat hyvin luonnonläheisiä, mutteivat kuitenkaan yksitoikkoisia. Luonnon käyttö valokuvissa on mielestäni jotenkin ärsyttävän helppoa, pistetään esimerkiksi bändi ottamaan promokuvat metsässä niin voi nojata hyvin mielin luonnon kauneuteen. Toki tämäkin on tavallaan ok, mutta mielestäni esimerkiksi metsäympäristön käyttö valokuvissa pitäisi olla aika perusteltua. Näissä valokuvissa ympäristö sopiikin mielestäni aina hyvin myös asun tunnelmaan. Isot pojot siis siitä! 

PS. Jos Tony ajaa ikinä partansa pois, itken. Mielestäni 90% miehistä näyttää paremmalta parralla (edes sänki) kuin ilman. Olen puhunut.

LOOKBOOK     BLOGI     BLOGI2


LUANNA

Luanna on 21-vuotias Perulainen nuori nainen, joka opiskelee tällä hetkellä muotia New Yorkissa. Opinnot välittyvätkin myös naisen tummanpuhuvaan tyyliin, joka puhuttelee myös minua. Luannan selkeä tavaramerkki on punertavan tukan lisäksi tummanpunainen huulipuna, jota minäkin olen alkanut niin kovasti himoita. Voisin taas esittää kysymyksen; miksi tän näköiset tytöt saa nenärenkaat aina näyttämään niin kivoilta?

Myös Luannan blogi miellyttää (ainakin omaa silmääni) hyvin paljon. Turhia hömpötyksiä ei juurikaan ole, vaan blogikoostuu selkeistä asukuvista, joiden alle postauksen lopuksi on kaikessa yksinkertaisuudessaan kirjoitettu mitä sanottavaa sitten onkin. Tässä blogissa loistevalossa loistavat mielestäni selkeys, sekä kansainvälisyys.SAULI

Tämän löydön tein tänään aamulla ja olen siitä suhteellisen innoissani, nimittäin meidän koko kansan omalla Sauli Koskisella on nyt pystyssä kunnon blogi! Vaikka olenkin liikuttuneena seurannut Saulin menestystä ja voiniinsöpöä suhdetta vähintäänkin yhtä ihanaan Adam Lambertiin, oli minulta jotenkin mennyt aivan ohi, että Saulin tuhkimotarina on johtanut Los Angelesiin, jonne hän on ilmeiseti muuttanut jo vuosi sitten. Olen ehkäpä myöhässä, mutta siistiä silti!

Saulin jo ulkonäöllisesti hienonnäköisillä sivuilla iskee minuun eniten blogin kirjoittajan vilpittömyys ja aito innostus elämää kohtaan. Saulin tarina on mielestäni myös hieno opetus siitä miten mitä tahansa voi tapahtua ja riskejä todella kannattaa ottaa!COLOR ME KATIE

24-vuotiaan Katie Sokolerin blogi on juuri sellainen kuuluisa hyvän mielen blogi, josta aina täällä oman blogini puolella jaksan hössöttää. Blogin nimi on todella osuva, sillä juuri kirkkailla väreillä on suuri osansa Katien blogissa ja valokuvissa. Tärkeää osaa näyttelee myös hänen suloinen lapsenmielisyytensä, joka onkin ehkä koko homman juju. Ehkä parhaiten kaiken tiivistää tämä video.

Ihaninta Color Me Katie -blogissa on se, miten suloisena ja taianomaisena se pystyy esittämään jopa tavallisen arjen. Muistatteko kun lapsena kaiken näki niin suurena, mahtavana ja ihmeellisenä? Miksi siitä maailmankuvasta pitäisi luopua? Älkää kyynistykö. Kaikessa ei aina tarvitse olla niin paljon järkeä, aivot narikkaan ja nauttikaa elämästä!TIM KIUKAS

Ja ympyrä sulkeutuu kun palaamme takaisin ihanaan kotimaahamme. Tim Kiukaan taidot ja maine kiitävät jo tekijäänsä edellä. Eivätkä syyttä! Tim on oiva esimerkki siitä miten hyvin nuoret osaavat luoda uutta, hyvää ja hienoa. 

Tim on valokuvaajana monipuolinen ja henkeäsalpaavan hämmästyttävä. Hänen valokuvistaan paistaa läpi uskomaton mielikuvitus, eikä toteutus jää koskaan yhtään sen vähäisemmäksi. Näissä valokuvissa juuri se tässä postauksessa aiemminpuhuttu luonnon käyttö on valokuvissa perusteltua, hyvännäköistä, ja kaikin puolin oikein. Timillä on varmasti valokuvaajana loistoisa tulevaisuus edessään, vaikka loistava valokuvaaja hän on jo nytkin! PS. Kuinka hieno on tuossa kuvassa taustalla näkyvä polaroid-seinä? WANT.


Sellaista tänään! Toivottavasti löysitte jotain uutta kivaa ja inspiroidutte näistä yhtä paljon kuin minäkin! :) Palaan sängyn pohjalle sairastamaan, ehkä herään yhtä mahtavana valokuvaajana, bloggaajana ja tekijänä kuin tässä postauksessa esitellyt ihmiset!


Tunnisteet:

6 kommenttia:

3. joulukuuta 2011 klo 2.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oooo Saulilla blogi!!

 
3. joulukuuta 2011 klo 5.00 , Blogger Suvi kirjoitti...

No huhuh löysin monta ihanaa uutta. Eka ja vika oli entuudestaan tuttuja (:

 
3. joulukuuta 2011 klo 8.35 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ano:
Jiiiaa! :)

Suvi:
Kivakiva! :)

 
4. joulukuuta 2011 klo 6.19 , Blogger Tim Kiukas kirjoitti...

WOU! Kiitos paljon kehuista. Lämmittää kyllä mieltä tollanen :)

 
4. joulukuuta 2011 klo 6.35 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ansaittuja kehuja ovat. :)

 
4. joulukuuta 2011 klo 23.32 , Blogger Inka kirjoitti...

Oi tuhannet kiitokset varsinkin noista ulkomaalaisista! Oon niin huono ettimään ite ja noi sattu just eikä melkeen olemaan mun tyylisiä.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu