Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Koruhaukan käsikirja

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Koruhaukan käsikirja

  1. En voi korostaa tätä tarpeeksi, mutta katso aina ALE-laarit! Aina! Niistä voi oikeasti tehdä löytöjä ja parin euron korvikset joita ei ehkä muuten ostaisi, voikin olla kiva lisä korulippaaseen kun lähtee halvalla! Halpa hinta motivoi usein tekemään yllättäviäkin ostoksia.
  2. Katso koruhyllyt myös niissä kaupoissa, jotka eivät ihan ole tyyliäsi. Korujen tyyliskaala on kaupoissa yleensä laajempi kuin vaatteiden, siksi jokaisesta kaupasta voi tehdä löytöjä.
  3. Kirpputorit ovat todellisia koruhaukan aarreaittoja! Mikä olisi koruissa parempaa kuin todellinen historia niiden takana, mielikuvitelmat siitä mitä kaikkea korut ovatkaan voineet nähdä. Plussaa jälleen korujen mahdollisesta huokeudesta!
  4. Sopeudu kullasta hopeaan tai hopeasta kultaan. Koruhyllyt avautuvat äärimmilleen todella vasta kuin olet valmis hyväksymään kaikki niiden antimet metalliväristään huolimatta. Suosikki saa tietty silti olla, omani on aina ollut hopea ja olen alkanut totuttautumaan kultaan vasta hiljattain, vieläkin kultaisten korujen kokoelma on aika harva, mutta pakko se on myöntää, että jotkut korut vain yksinkertaisesti näyttävät paremmalta kultaisina!
  5. Älä pelkää liian näyttäviä tai liian pelkistettyjä koruja. Liian näyttävät korut toimivat täydellisesti yksinään, ja pelkistettyjä koruja taas voi kasata asuunsa monen monta.


Kaiken kaikkiaan, älkää pelätkö hankkia koruhyllyynne hurjan paljon ihania erilaisia koruja! Ne vähän omalta repertuaarilta poikkeavatkin korut löytävät kyllä paikkansa yllättäen joistain asukokonaisuuksista! Tiivistettynä; etsikää, ja tehkää löytöjä!

t. korurakastaja ♥


Tunnisteet: ,

6 kommenttia:

4. joulukuuta 2011 klo 13.26 , Blogger Sasse kirjoitti...

Haikailen aina välillä (vaikka venytyksistäni en luopuisi) takaisin normikorvisten pariin koska ah sitä mahdollisuuksien määrää! Yhyy roikkuvat korvikset ja yksinkertaiset pienet nappikorvikset tai vaikka kiikkutuolien muotoiset korvikset :(

 
4. joulukuuta 2011 klo 13.33 , Blogger Joanna kirjoitti...

Siis mä haluaisin ihan hirveästi venytykset ja olen monta kertaa jo aloittanut venyttämäänkin, mutta sitten tajusin mistä kaikesta joutuisin luopumaan. :( Oletko koittanut tehdä toisia reikiä venytyksen ylle? :) Vai onko niin isot ettei pysty?

 
5. joulukuuta 2011 klo 11.58 , Blogger Lilja kirjoitti...

aivan ihana blogi! sulla on ihan älyttömän upea ulkoasu, ihan kateeksi käy! liityn lukijaks! (:

 
5. joulukuuta 2011 klo 12.26 , Blogger Joanna kirjoitti...

oii ihana kuulla, kiitos paljon!!!! ♥ kiva, että jäit matkaan. :)

 
6. joulukuuta 2011 klo 6.11 , Blogger Kirsti kirjoitti...

Voi vitsit, kun sulla on tyttönen ihana blogi. Mä en oo sellasta tyyppiä, että mä liioittelen tai maailailen asioita, vaan sanon miten asiat on. Siis ulla on ihan mahti blogi ja tyksin ihan hulluna. Reilu puoltuntia oon jo tässä selannu, ja tosi monipuolineno blogi sulla kyllä onkin! Tuhannet kiitokset blogista, jään mukaan seuraamaan.

 
6. joulukuuta 2011 klo 7.02 , Blogger Joanna kirjoitti...

Kiitos tosi paljon, ihanaa, että tykkäät :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu