Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Maatuska on kukistanut minut. Bloggaaja on nyt hyvin väsynyt.

tiistai 20. joulukuuta 2011

Maatuska on kukistanut minut. Bloggaaja on nyt hyvin väsynyt.

Pahoittelen postausten hetkittäistä harvenemista. Kiire ja stressi on päällä ja joulukin on jo ovella. Kuten kuvasta näkyy, ei edes koti ole saanut ansaitsemaansa huomiota ja huoneeni näyttää tällä hetkellä kaatopaikalta. Ei ole kamalan mieltäylentävää lähteä kotoa kun on pimeää ja ulos koulun ovista kun aurinko on jo laskenut (jos se koskaan ehti noustakkaan) mutta semmonen tää maa vähän on. Pitää kestää pimeyttä jos tahtoo selvitä. Sitäpaitsi onneksi kesä tuntuu sata kertaa ihanemmalta tämmöisen pimeyden jälkeen. Sitä osaa arvostaa. On muuten ikävä kesää.

V Ä S Y T T Ä Ä

Kaiken takana on koulu, joka päättyy huomenna. Olen istunut koulussa neljätoistatuntisia päiviä animoimassa yhtä ainutta animaatiota, joka esitetään huomisilla joulufestareilla. Tavallaan olen samalla muodostanut vahvan siteen meidän koulurakennukseen. Tavallaan rakastan sitä, etenkin iltaisin kun se on pääosin tyhjillään ja vain stressaantuneimmat tulevat media-assistentit ovat jämähtäneet tiettyihin luokkiin työstämään projektejaan. Kaikki mumisevat itselleen ja tukka sojottaa joka suuntaan. Pöytiä tuskin näkyy energiajuomien alta. You get the picture.

Itse en ole saanut unta koska olen stressannut niin kovasti, ja keho on nyt päättänyt ilmeisesti reagoida unettomuuteen ja stressiin nostamalla kuumeen. Olo oli tänään siis ihan kamala, mutta viimeisiä vietiin joten heräsin viideltä lähteäkseni kouluun ja saavuin kotiin, no, nyt. En jaksa odottaa, että pääsen kuittaamaan univelat än yy tee nyt, tosin otin koulussa tunnin nokoset luokassa yhdistämällä kolme rullattavaa tuolia yhteen ja pistämällä pitkäksi niiden päälle. Heräsin kuolatessani yhdelle tuoleista.

Animaation toteutin luokkakaverini kanssa ja sen toteuttaminen on ollut samalla todella hauskaa mutta myös hermojaraastavaa. Ainakin ollaan opittu uutta ja se on kai pääasia. Alkuperäinen idea maatuskasta, Mike Tysonista ja hailla ratsastavasta dinosauruksesta kuulosti niin kovin mainiolta, mutta nyt kun animaatio hädintuskin valmistui festareille, en ehkä tahdo nähdä enää yhtä ainuttakaan maatuskaa loppuelämäni aikana. Muiden animaatiot ovat näemmä 10 - 50 sekunttisia, meidän kestää melkein neljä minuuttia. Välillä toivon, että olisimme yrittäneet ylittää sen matalemman aidan.

Tämä ei muuten ole valituspostaus. Nimittäin pointtini on (jos minulla nyt sellaista olikaan), että olen iloinen, että animaatio valmistui ja esitetään ensi-illassa huomenna. Olen myös iloinen, että siitä hetkestä alkaa loma, ja, että pääsen tekemään omia kivoja juttuja (kuten kirjoittelemaan tänne) ja viettämään aikaa perheen kanssa. Olo on siis klisesisesti väsynyt, mutta onnellinen.

Mitä muuten teillä on lomasuunnitelmissa? Tietokoneen ulkopuolella mä ajattelin ainakin nukkua! Ihan hitosti!

Hyvää yötä.


Tunnisteet:

12 kommenttia:

21. joulukuuta 2011 klo 2.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tää sun blogi on niin mahtava ! pakko jäädä seurailee sun postauksia :) ja nii sellasta vielä, et millasella kameralla kuvailet ja onko sulla millasia objektiiveja siihe ?(8

 
21. joulukuuta 2011 klo 3.10 , Blogger Joanna kirjoitti...

hehe, kiitos paljon! :) canon 1100d on kamerani eikä ole (valitettavasti) siihen mitään spessulinssejä vielä. :( eli kittilinssi vain! peruskamsu!

 
21. joulukuuta 2011 klo 7.12 , Blogger t i i a kirjoitti...

pikaista paranemista! et oo ainut joka kuumeilee just nyt, toivo elää että aattoon mennessä ois jo terve :---)

 
21. joulukuuta 2011 klo 12.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus ja muutenki sulla on tosi kiva massasta erottuva blogi! :) Olis kiva nähä edes pätkää siitä animaatiosta, jos vaan mahollista :).

 
21. joulukuuta 2011 klo 12.25 , Blogger Iina kirjoitti...

vää ihana kuva joanna!♥

 
21. joulukuuta 2011 klo 14.03 , Anonymous Maj kirjoitti...

Sulla on ihan super magee banneri!!

 
21. joulukuuta 2011 klo 16.04 , Blogger Joanna kirjoitti...

t i i a:
kyllä me parannutaan!!!!

Ano:
Voiii kiitos superpaljon!! :) Animaatio tulee varmaankin holleille loman aikana tai viimeistään jälkeen! :)

Iina:
Pöh kiitos.♥

Maj:
Jeeeee kiva kiitos! :)

 
22. joulukuuta 2011 klo 1.10 , Blogger Tapsa kirjoitti...

Määki haluun nukkua hitosti ! Mulla alko kans loma tossa ööö...tunti sitte. Tekis mieli mennä takas sänkyyn, mut ei, meikäpojan pitää lähtee vielä jouluostoksille X__X ! Siel saattaa olla muutama muuki, argh! Miksei sitä ikinä opi ja osta lahjat ajoissa !!
Huomenna sit paketointi- ja siivouspäivä ja jos vaikka sitte viimein; R E L A X <3 !

Hyvää Joulua !

 
22. joulukuuta 2011 klo 1.52 , Blogger Joanna kirjoitti...

Tapsa:
Hahahah no, "ehkä ensi vuonna"! ;) Mieti sitä unen autuutta kun sen pariin viimein pääset!! Superhyvää joulua sinnekin! ♥

 
22. joulukuuta 2011 klo 5.51 , Blogger Jasmin kirjoitti...

Talvi vie kaiken voiman. Mutta kesästä sitten nautitaan kaikin rinnoin! Tosin että kesä on liian lyhyt että siitä voisi nauttia :(

 
10. tammikuuta 2012 klo 1.58 , Blogger Nea kirjoitti...

heii mistä noi sun lasit on? :) ne on ihanat ja niin on myös tämä sun blogiskin !

 
10. tammikuuta 2012 klo 4.25 , Blogger Joanna kirjoitti...

Jasmin:
Niin se vähän vie! Ja kyllä kesästä voi silti nauttia todellakin! :)

Nea:
H&M! Mäkin tykkään niistä! :) Kiva, että tykkäät.♥

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu