Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tämäkin postaus käsittelee New Yorkia ja Bloggaajaa. Joko ärsyttää?

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Tämäkin postaus käsittelee New Yorkia ja Bloggaajaa. Joko ärsyttää?

Ei, en tullut pyytämään, että äänestäisitte mut New Yorkiin niin kuin valtaosa muista bloggaajista on lähipäivinä pyytänyt. Ei siinä, palkinto on kieltämättä huikea ja kyllä minäkin sen edestä postaisin jos olisin kisassa mukana. Sen sijaan tulin kuitenkin häikäilettömästi korruptoimaan teitä, eli vinkkaamaan kisan suuntaan ja ehdottamaan ketä äänestää!

(Jos jollekin on siis vielä jäänyt epäselväksi, Elle on pistänyt pystyyn kilpailun, jonka voittaja lähtee helmikuussa New Yorkin muotiviikoille Ivana Helsingin näytökseen raportoimaan Ellelle suoraan paikan päältä. Haussa on erityisesti "muotia rakastava" ja "ennakkoluuloton" bloggaaja. Ei paha, ei paha.)

(Laitoin Natan jo hetkeksi New Yorkiin, minne se kuuluu ihan selkeästi. Katsokaa nyt!)

Ei, postaukseni ei ole sponsoroitu, vaan pyyntöni on vilpitön. Nata on ihminen, jonka ihan oikeasti tahtoisin lähtevän sinne New Yorkiin. Nata edustaa mielestäni bloggaajien uutta aaltoa, johon kuuluvat urbaanimmat blogit ja bloggaajat. Minusta on hienoa, että jengi tykkää lukea yhä maanläheisimpiä blogeja ja olen itsekin kiinnostunut enemmän niistä blogeista, joiden kirjoittajat eivät esittele kuvankaunista bloggausarkea (tätä shoppasin taas tänään, näissä juhlissa kävin taas tänään, tätä ainetta laitoin huuliini tänään jne.) vaan vilpittömästi esittelevät tyyliään, ideoitaan ja löytöjään, sekä pyrkivät tarjoamaan inspiraatiota.

Niin ja miksi minusta juuri Nata kuuluisi sinne? No, Natalla on minusta tällä hetkellä tunnetuista bloggaajista eniten kaikkea sitä mitä bloggaajalla kuuluisi olla; tyyliä, tarmoa, sanottavaa ja huumorintajua. Nata on ainoa bloggaaja, jonka postauksille yleensä hihittelen ääneen itsekseni (sillein hyvällä, ennemminkin kirjoittajan kanssa kuin kirjoittajalle). Verbaalinen sanan säilä on todellakin hallussa, ja sanojen taiteellista asettelua jaksaa todellakin seurata pidemmänkin postauksen verran. Myös Natan tyyli on minusta innovatiivinen ja omanlainen, eikä samaa huttua kuin kaikissa muissakin blogeissa. 

White Trash Disease ja Nata, ovat siis ehdottomasti se kaksikko, jonka näkisin mielelläni edustavan Suomea isossa omenassa! Uskon, että kyseisestä raportista tulisi huisin paljon kiinnostavampi kuin yhtään kenenkään muun tekemästä. Mene siis, ja äänestä. Jos tahdot äänestää jotakin muuta, mielipiteesi on väärä, joten äänestäppä nyt vain reilusti siitä White Trash Diseasen viereisestä napista, kerta tännekin asti jaksoit lukea!


Et voi vastustaa ylläolevaa kuvaa. Siispä klikkaa sitä päästäksesi 
äänestyssivustolle, tiedät kyllä mitä nappulaa painaa. May the best girl win!


Tunnisteet:

20 kommenttia:

18. joulukuuta 2011 klo 15.08 , Blogger diibe kirjoitti...

Khyyllä ! Nata on ainoa oikea vaihtoehto, aattelin mennä äänestää koulussa kaikilta koneilta, eehehee

 
18. joulukuuta 2011 klo 15.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ainut asia mikä ärsytti tässä postauksessa, on toi viimenen lause (tosin ei tuo kuvan alla oleva). mielestäni jokaisella pitäis kuitenkin saada olla oikeus äänestää ketä tahtoo, ja joo tiedän että toi oli huumorilla kirjotettu jnejne (kai), mutta silti, alko ärsyttää jotenkin. kyllä mä äänestän just sitä bloggaajaa jonka haluun sinne lähtevän, mun mielipide ei oo koskaan väärä! (heh eh)

 
18. joulukuuta 2011 klo 15.23 , Blogger Joanna kirjoitti...

diibe:
mietin itse samaa! :D

ano:
no siis vitsillä oli kirjoitettu tottakai :D väittelyissä on musta hauska sanoa vitsillä "mielipiteesi on väärä" koska se on musta todella huvittavaa miten jotkut sanoo niin tosissaan, maailman huonoin perustelu... :D harmi jos loukkasin jotain.

 
18. joulukuuta 2011 klo 16.02 , Blogger Nata kirjoitti...

NO YOU DIDN'T!! :--D
mä kihertelen täällä yksin sängyssä ja koitan olla hiljaa, ettei jarno herää.
voi muru, sä et tiedä kuinka otettu olen!!!! tää on ehkä siistein juttu ever ja ehdottomasti paras postaus mitö oon elämäni aikana lukenut hahah!!!
ja woou, mitä kuvienmuokkausta, haluutko tulla meikälle töihin? :D

KIITOS IHAN SIKANA!
ja kiitos, jos joku nyt vielä äänestää :)

<3 pus pus!

 
18. joulukuuta 2011 klo 20.55 , Blogger Joanna kirjoitti...

HAHA YES I DID! hihiiii toivottavasti tästä on oikeasti hyötyä koska toivoisin oikeasti ehkä maailman toisiksi eniten että pääsisit sinne nykiin!♥ ja kieltämättä olen itsekin aika ylpeä tuosta bannerista. :D

 
19. joulukuuta 2011 klo 3.38 , Blogger Ninnisi kirjoitti...

ooh sun blogi on ehkä ihanin ikinä! oot kaunis :)

 
19. joulukuuta 2011 klo 4.19 , Blogger t i i a kirjoitti...

haa oon iha samaa mieltä! mungolifen annaki näköjään ehdotellu nataa, joten toivotaan että (ainut) oikee bloggari pääsee sinne :----)

 
19. joulukuuta 2011 klo 6.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kyllä mun ääni silti menee Lintulle, mä kuvailisin Lintua just niin kuin sä Nataa :D

 
19. joulukuuta 2011 klo 9.12 , Blogger Nukke kirjoitti...

Todellakin Nata nykiin! : D

 
19. joulukuuta 2011 klo 12.06 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ninnisi:
voiii kiitos!♥

t i i a:
ooooh, superhyvä!! toivottavasti naksahtaa paljon ääniä!!! :) NATA NYKIIN!!

Anonyymi:
Nyyh :( Kaikilla on mielipiteensä :)

Nukke:
HELL YEAH!!!

 
20. joulukuuta 2011 klo 2.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Blogis on ihan huippu! Oon saanut paljon loistavia meikkivinkkejä eli KIITOS! <3
Oisko mitään vinkkiä miten tämmöinen pyöreäposkinen saisi vähän huijattua naamaansa kapeammaksi? (kuulostipa tyhmältä :D)Itse olen meikkaamisessa täysi mämmikoura, joten vinkkejä kehiin!
:D:D:D

 
20. joulukuuta 2011 klo 10.29 , Blogger prinsessattomuus kirjoitti...

äänestin nataa, kiitos sun ihanaisan blogin (-----: (ja natan koiranpentuilmeen!!!!)

 
20. joulukuuta 2011 klo 10.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ööhöhh no ei sviddu.....

 
20. joulukuuta 2011 klo 11.29 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ano:
Varjostamalla! :)

prinsessattomuus:
jjjeeeee!!!♥

Ano:
hmm...ok? :D

 
20. joulukuuta 2011 klo 11.53 , Blogger Mira kirjoitti...

no vaikka mielipiteeni on sun mielestä väärä, en äänestäny häntä. en pidä hänen blogistaan, muutaman kerran siihe törmänny eikä nyt oikee iske : /
Mun mielestä on parempiaki ehdokkaita. :)

 
20. joulukuuta 2011 klo 12.24 , Blogger Joanna kirjoitti...

Haha, oolrait. :D Ketäs äänestit? :)

 
21. joulukuuta 2011 klo 9.05 , Blogger Mira kirjoitti...

xeniaa :)

 
21. joulukuuta 2011 klo 16.04 , Blogger Joanna kirjoitti...

? :)

 
22. joulukuuta 2011 klo 10.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

joanna oot aivan ihana kun teit tälläsen postauksen :') tosi jotenkin liikkistä!

itse äänestin ihanan no fashion victimsin ihanaa emmiä, mutta jälkeenpäin ajattelin että olis ehkä kiva lukea paikan päältä vähän erilainen raportti, ihan vain vaihteeksi. natalla voisi olla asioihin erilaista näkökulmaa, ja veikkaan että natan raporttia olisi hiton hauska lukea!
no, käy kisassa miten tahansa, varmasti me saadaan lukea blogista x tai y hyvä ja kattava muotiviikkoraportti, sen verran mahtavat ehdokkaat noilla kärkipaikoilla keikkuu. tsemppiä kaikille kisaan, may the awesomest blogger win! :)

 
22. joulukuuta 2011 klo 15.50 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ano:
Hahah, aijaa? :D Mun mielestä blogimaailma tarvitsisi enemmän kannustusta ja yhteistyökykyisyyttä! Kaikki on niin kovin negatiivisia usein. :( Ja esimerkiksi toisella koneella, tai selaimella, pääsee myös äänestämään uudestaan. ;) Itseäni kiinnostaisi myös juuri lukea erilainen raportti vaihteeksi! Mutta jep, katsotaan ketä onni suosii (Nataa)! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu