Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Yves Rocherin Coleurs Nature tasoittava meikkivoide

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Yves Rocherin Coleurs Nature tasoittava meikkivoide

Yksi kauneusmessuilta mukaan tarttunut näytepussukka vei sydämeni täysin. Harva meikkituote nykyään saa minut oikeasti, aidosti hämmästymään henkeäni haukkoen, tämä kuitenkin sai. Vielä yllättävämpää oli se, että kyseessä oli meikkivoide. Olen nimittäin ollut jo vuosia uskollinen Max Factorin Lasting Performance-voiteelle. Se vaan on ollut mielestäni maailman paras ja ainoa tarpeeksi peittävä meikkivoide. Kaikki muut ovat vain tuntuneet ihan turhilta, niin kuin ne eivät peittäisi ollenkaan.

Kyseinen pussi oli näyte Yves Rocherin tasoittavaa Coleurs Nature meikkivoidetta. Ensimmäinen asia, jota huomasin levittäessäni voidetta kasvoilleni oli sen erilainen koostumus. Tasoittava meikkivoide nimensä mukaisesti tasoittaa ihon samettisen sileäksi sekä peittää täydellisesti ihon pienet epätasaisuudet. 

Toinen asia mitä huomasin, oli miten hyvää meikkivoide tuntui todella tekevän iholle. Hieman öljymäinen voide tuntui ikään kuin hoitavan ihoa samalla. Nyt olenkin siirtynyt kokonaan tämän meikkivoiteen pariin, ainakin talveksi. Talvella kun iho tuntuu aina helposti kuivuvan ja voivan muutenkin huonosti. Hoitava meikkivoide ei ainakaan tee haittaa!

Meikkivoide on aika tujua verrattuna tyypilliseen meikkivoiteeseen, mutta onneksi olen aina levittänyt meikkivoiteeni sormin, joten paksummanpuoleisen meikkivoiteen käsitteleminen ei tuottanut vaikeuksia, kunhan välttää meikkivoiteen liikaa levittämistä 'maskimaisen' vaikutuksen välttämiseksi. Käytännössä voidetta tulisi annostella sormenpäillä pieniä määriä otsaan, poskille, nenään ja leukaan ja  levittää keskeltä reunoille edeten. Lopputulos on suhteellisen kuulas, tasainen ja yhtenäinen iho.


Tuotteen pakkauskartonki on peräisin valvotuista metsistä. Rasia on minusta myös todella kaunis meikkivoidepurkiksi ja vaikka viekin tilaa meikkipussista, purkin pohjala on lopuksi helppo kaapia viimeisetkin jämät pois, toisin kun perinteisistä purkkituubeista, jotka saa aina leikata keskeltä kahti jos tahtoo viimeisimmätkin voiteet käyttöön.

Alunperin saamani vaikutelma öljymäisestä sivutunteesta ei ollut ihan tuulesta temmattu, sillä meikkivoiteessa todella on ihoa hellivää safloriöljyä. Saflori on arabialaisessa kulttuurissa tunnettu yrttikasvi. Sen siemenistä saatava öljy sisältää runsaasti pehmentäviä, ravitsevia ja iän merkkejä vastaan vaikuttavia rasvahappoja. Safloriöljyn lisäksi meikkivoiteessa on myös muita kasvispohjaisia ainesosia kuten ruiskaunokkivettä, E-vitamiinia ja soijauutetta. Näiden ainesosien ansiosta iho saa kaunista säteilyä ja näyttää yhtenäiseltä.

Huipuista huipuin Lasting Performance sai siis haastajan! Kaiken kaikkiaan tämä meikkivoide sopii parhaiten niille, jotka joko tahtovat kokeilla jotakin erilaista, tai ovat tottuneet käyttämään voidetta, jossa on tuhti koostumus. Parasta tässä on miestäni kuitenkin juuri se, miten hyvää se tuntuu tekevän iholle. Meikkivoide, joka hoitaa ihoa niin hyvin ettei meikkivoidetta edes joka päivä tarvitse.

Yves Rocherin Coleurs Nature tasoittava meikkivoide*
PAKKAUS 4/5
YLEISARVOSANA 4/5


Tunnisteet: , , , ,

6 kommenttia:

11. joulukuuta 2011 klo 5.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vaikea uskoa että mikään päihittäisi tuota max factorin kun se on niin omaa luokkaansa :)

 
11. joulukuuta 2011 klo 6.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minusta tuo öljymäinen koostumus kuulostaa vähän arveluttavalta, kun itselläni on rasvoittuva/sekaiho, siis sellainen erittäin vaikea, että välillä se on pintakuiva ja välillä tosi rasvainen. luuletko että tuo sopisi rasvaisemmallekin iholle, vai tekeekö tuo öljymäisyys tästä liiankin tuhdin?
kun tuo peittävyys ja tasoittavuus kuulostaa tosi hyviltä ominaisuuksilta, mutta öljymäisyys näin rasvaisen ihon kanssa ihn vähän arveluttaa. kannattaisikohan tätä kuitenkin kokeilla, hmmm.... ehkä käväisenkin yves rocherin liikkeessä vähän kyselemässä ja testailemassa, josko tämä sopisi minun iholleni!

 
11. joulukuuta 2011 klo 6.46 , Blogger Hanna Ä kirjoitti...

Kiitti vinkistä! Oon kauan haeskellu uutta, hyvää ja hoitavaa meikkivoidetta, ja luulen että tää lähtee nyt tilaukseen ja kokeiluun!:)

 
11. joulukuuta 2011 klo 6.57 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ano:
No siis minä olin niin tuota mieltä kanssa, Lasting Performance on vaan niiiin huippu kun haen meikkivoiteelta nimenomaan peittävyyttä! Mutta tää pääsi kyllä sen kaveriksi listan kärkeen. :)

Ano:
En osaa luvata mitään mutta en nyt ihan sanoisi tämän koostumusta öljyiseksi, ihan tavalliselta meikkivoiteelta tuntuu! Öljyisyys on ennemminkin ihan pieni vihvahde ja tulee minusta esille lähinnä juuri siinä miten sileäksi voide ihon saa, ja siinä että se tuntuu hoitavan ihoa! Kannattaa ehdottomasti kysyä vielä myyjältä! :)

Hanna Ä:
Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Tää tuntuu oikeasti hoitavan ihoa, eikä tää oo mikään pelkkä mainospuhe! :D

 
13. joulukuuta 2011 klo 4.21 , Blogger An-Chu kirjoitti...

Mä en koskaan kommentoi lukemiani blogeja, mutta tää on jotenkin niin ihana ja sympaattinen et on pakko jättää terveisiä :) Ihanan hyväntuulinen blogi ja voihyväjumala miten kauniit kasvot sulla on! <3

 
13. joulukuuta 2011 klo 4.23 , Blogger Joanna kirjoitti...

Apua kiitos paljon!♥ Kannattaa jättää kommentteja, me tykätään! ;)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu