Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

@ IdHAIR

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

@ IdHAIR


Sain hiljattain sähköpostiini mukavan kutsun IdHairin väeltä saapumaan paikan päälle tutustumaan uuteen Elements-hiustuotesarjaan. Kutsu oli oikein passeli ja saavuin paikan päälle ystäväni Jennan kanssa. IdHairin studio sijaitsee aivan Kampin kulmassa Helsingin ydinkeskustassa.

Paikan päällä meidät toivotti tervetulleeksi huikea tarjoilupöytä sekä superihana IdHairin väki. Mahtavinta oli, että meille oikeasti kerrottiin tuotteista hyvin paljon ja perehdytettiin niihin todella hyvin, ja sen lisäksi saatiin tietysti myös muutama putelli testaukseen.


Voi nami.


Jennastakin kakku oli nami nami.


IdHairin valikoima oli aivan huikea, ja putiikista löytyi niin hiustenpidennyksiä ja hiustenmuotoilutuotteita, kuin tököttejäkin. Oma huomioni keskittyi lopulta lähinnä vastustamattomaan Kevin Murphyn hyllykköön joka komeili edessäni kaikissa pastillisävyissään.


Kevin Murphy on tullut ainakin minulle itselleni tutuksi lähinnä Color Bugin myötä, josta on tullut jymymenestys ainakin blogikansan (niin kirjoittajien kuin lukijoidenkin) tietoisuudessa. Oli mahtava tutkia muutakin valikoimaa ja hypistellä vaikka mitä putelleja. Olisin tahtonut viedä kaikki tönöt kotiin jo perkästään värinsä ja muotoilunsa perusteella. Oli mukava kuulla myös henkilökounnalta lisää Kevin Murphystä enemmän ihmisenä ja hiustaiteilijana. Niin ja muistakin brändeistä toki, tämä nyt vain sattui viemään erityisesti sydämeni.


Fiilistelin luonnollisesti myös hyvinkin suuresti MSCHICin meikkiständiä, etenkin niitä punia ja kiiltoja sekä koko brändin ulkoasua. Voiko olla mitään suloisempaa? Voisiko kaikissa meikkipakkauksessa olla aina sydämiä? Voisiko kaikki olla aina vaaleanpunaista? Voisiko kaikki olla aina söpöä? Onko ihan ok, että olen tälläinen?

ps. Kuinka mahtavaa olisi olla tuollainen samanlainen teline kotona kaikille meikeille? Huippu! Sydän huipuilla kruunaa koko komeuden. Voiko noita tilata jostain? Apuaaaa!


Luokseni kotiutui nättijä töniköitä muutama, jääköön vielä hivenen verran salaisuudeksi purnukoiden tarkemmat sisällöt. Sanotaan nyt kuitenkin sen verran, että testaukseen meni ja heti, ja hiukseni tuoksuvat nyt vesimelonille, tuntuvat pehmeiltä kuin sametti ja kiiltävät kuin... jokin todella kiiltävä asia. Palaan kaikkiin näihin kuitenkin myöhemmin vielä yksityiskohtaisemmin ja tarkemmin!

Teitä on lisääntynyt lähiaikoina ihan huimasti ja superisti kiitos että olette lähteneet matkaan! Tänään haluisinkin kysyä teiltä ihan vain, että mitä kuuluu ja keitäs te olette? :)

Tunnisteet: , , , ,

14 kommenttia:

26. tammikuuta 2012 klo 1.17 , Blogger emmi kirjoitti...

tää blogi on vaan niin ihanan hyväntuulinen<3

oon emmi, parikymppinen typy kouvolasta ja hyvää kuuluu! :--)

tykkään kaikesta siitä inspiraatiosta ja hyvistä vinkeistä mitä täältä saa!

 
26. tammikuuta 2012 klo 1.34 , Blogger Joanna kirjoitti...

emmi:
moikka emmi kouvolasta! :) hauska tutustua ja superkiva, että tykkäät! yritän pitää blogin raikkaana hyväntuulisena, negatiiviset energiat voi aina purkaa muualle. :)

 
26. tammikuuta 2012 klo 3.28 , Blogger Mirette kirjoitti...

Sain itsekkin tuonne kutsun ja harmittaa superisti etten päässyt paikalle :( hiton dedispäivät!

 
26. tammikuuta 2012 klo 3.41 , Blogger Joanna kirjoitti...

Höh!! Olis ollu superkiva törmätä :(

 
26. tammikuuta 2012 klo 10.40 , Blogger Laura Ael kirjoitti...

Voi Joanna tiristelen suurinpiirtein kyyneileitä silmistäni ku kattelen tuota Kevin Murphyn hyllykköä, jossa on alhaalla noita Colour Bugeja.. Turussa ei ole missään :<< arvaa olenko ettiny, haluan sellaisen niin pahasti.. voih, oispa joku keino jos vaikka sinä voisit lähettää sellaisen minulle ja maksan kaikki kulut siitä :(

 
26. tammikuuta 2012 klo 11.24 , Blogger Joanna kirjoitti...

Moikka Laura! Voooi älä kyynelehdi.♥ Turusta pitäisi saada sellaisesta liikkeestä kuin Artisan. :) Käyppä katsomassa! Jos ei löydy niin pistä toki sähköpostia niin kyllä tuokin järjestely käy passelisti!

 
26. tammikuuta 2012 klo 12.09 , Blogger Maija kirjoitti...

Maija täällä hei :) kirjoitan lifestyle- ja tekstiblogia kantaanottavilla mielipiteillä. Ja hyvää kuuluu! :D

http://about-the-young-folks.blogspot.com/

Rakastan sun blogia! ♥ se on niin pirteä ja päivän piristäjä, ja tykkään tosi paljon sun meikkaustyylistä :)

 
26. tammikuuta 2012 klo 13.20 , Anonymous Annika kirjoitti...

Hienoja kuvia sait eilen napsittua! Mä en oo tuotteita vielä kerenny testailemaan, mut vesimeloonin tuoksu kuulostaa lupaavalta..(; Ihanan pirteä tämä blogisi(:

 
26. tammikuuta 2012 klo 15.36 , Blogger Joanna kirjoitti...

Maija:
Terve Maija, hauska tavata! :) Hyvä, että kuuluu hyvää ja IHANAA, että tykkäät!♥

Annika:
JesJES oon oottanut, että tulisit kommentoimaan koska unohdin sun blogin osoitteen täysin!! :D Kiitos paljon, minkä väriset pönikät sait? Jos sait harmaat shampoot ja hoitoaineet niin sullakin on vesimelonia luvassa! :)

 
26. tammikuuta 2012 klo 15.37 , Blogger Joanna kirjoitti...

Siiiiiis tummanharmaat pönikät!!

 
27. tammikuuta 2012 klo 5.48 , Blogger Laura Ael kirjoitti...

Jesjesjes kiitos olet ihana ihminen, soitin sinne Artisaniin ja niillä oli 2 jäljellä! Lennän tuulispäänä sinne huomenaamulla, sanoinko jo että olet ihana :D

 
27. tammikuuta 2012 klo 6.03 , Blogger Joanna kirjoitti...

Laura Ael:
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! ♥

 
31. tammikuuta 2012 klo 3.18 , Anonymous Annika kirjoitti...

Hetken jouduin tätäkin kalastelemaan, mut googlettamalla elementsiä löyty aika nopeasti;D Tummanharmaat napsahti mulle, ootko muuten kerenny jo testailemaan rakkaus tuotetta aka tupeeraussuihke?(:

 
31. tammikuuta 2012 klo 10.48 , Blogger Joanna kirjoitti...

Eli samat kun mulle!! :) En oo viel kerenny, vois vaikka tänäiltana! :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu