Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ihana itsekäs materialismionnellisuus.

lauantai 21. tammikuuta 2012

Ihana itsekäs materialismionnellisuus.

Sain Saralta haasteeksi listata (ilman materiasyyllisyyttä) viisi asiaa, joita eniten tällä hetkellä tahtoisin. Tiedätkö niitä asioita mitä tahtoisi ihan hirveästi ja välillä kaupassa hipelöikin todeten "mä tarviin tän", vaikkei sitä nyt oikeasti tarvitse, niitä vain haluaisi tosi tosi paljon. Välillä on hauska leikkiä mielikuvitusleikkejä ja pohtia millaista elämä olisi jos olisi loputtomasti rahaa. Olisinko onnellisempi? Tuskin, mutta ehkä välillä vähän iloisempi.

Mielestäni tehtävän pointtina on listata nimenomaan tavaroita, mutta on niin paljon muitakin asioita, joihin ehdottomasti tuhlaisin mammonani jos minulla sellaista olisi. Vedetään siis nopeasti listasta yli ne asiat, jotka eivät ole tavaroita vaan elämyksiä: 1. Hyvä olo hemmottelulla: 
  Olisi niin ihanaa joskus panostaa kunnon kehon hemmotteluun ja varata aika kylpylään tai kauneushoitolaan. Haaveilen usein kunnon hieronnasta, ihohoidoista ja muista rentouttavista keiksinnöistä.
 2. Matkustelu:
  Tästä tulen puhumaan vielä hyvin paljon blogissani ainakin Elämäni Aakkosten yhteydessä, mutta voi hyvä kukkanen kun tahtoisin matkustaa joka paikkaan. Unelmissani ykköspaikkoinani ovat New York, Pariisi, Berliini, Irlanti ja Lontoo. Sen lisäksi on myös lukuisia muita paikkoja jonne haaveilen meneväni, kuten Intia tai Afrikka, mutta nämä ovat ehdottomasti ne ykköset.
 3. Tatuoinnit:
  Niin paljon ideoita, niin vähän rahaa. Toisaalta se on hyvä, sillä en aio ottaa kehoani mitenkään supertäyteen tatuointeja ja näin saan ottaa tatuointeja hiljalleen aina tasaisin väliajoin tyydytellen tatuointihimoani. Mitä tarkoitan on, että mitä teen sitten kun päätän, että kehoni on täynnä? Eihän se kuume katoa mihinkään.
 4. Liikkumismahdollisuudet:
  Jos minulla olisi loputtomasti rahaa, ostaisin jäsenyyden hyvälle kuntosalille ja palkkaisin itselleni personal trainerin, joka auttaisi minua pääsemään normaalipainooni. Olen hiljattain aloittanut suuren elämäntapamuutoksen (joka ei sisällä personal traineria sillä en ole miljonääri, tähän paljon kyyneliä), mutta siihenkin palaan täällä ehkä uudestaan kun aika on oikea ja tuloksia alkaa näkyä.

Sitten niihin tavarahaluihin...


 1. Hiusvälineet:
  Oma rakas, minua vuosia palvellut suoristusrautani hajosi hiljattain ja vaikka onneksi sainkin ostettua ystävältäni "hätäraudan", kaipaan kipeästi oikeaa, kunnon suoristusrautaa. Toisaalta en näe syytä miksi seuraava ostokseni olisi suoristusrauta, sillä käytän sitä vain kihartamiseen, siksi olenkin lähiaikoina kuolannut eri välineitä, joilla tehdä kiharoita. Vaihtoehtoja on nykyään niin monia!
  KUVASSA: Hiustenkuivaaja ja suoristusrauta (GHD), Lainerauta (OBH Nordica), Pearl Wand (Remington).
 2. Levyt:
  Kyllä, minä kuulun niihin ihmisiin, jotka rakastavat edelleen äänilevyjä. En näe hienoutta nettikaupoista ladatuista biiseistä enkä saa siitä iloa. Toki tutustun uusiin suosikkeihin esimerkiksi Spotifyssa sekä myönnän iPodini sisältävän enemmän kuin paljon kepulikonstein saatuja kappaleita, mutta suosikkini aina ostan ennemmin ja myöhemmin. Joskus menee vuosikin ennen kun saan tahtomani levyt hyllyyn, mutta sinne niiden on kuitenkin aina tarkoitus päätyä. Tahdon tukea suosikkejani ostamalla levyn hyllyyn, tahdon innoissani selata levyn kansilehtiä, tahdon laittaa levyn soittimeen ja tahdon nauttia siitä ilman tietokonetta.
  HANKINTALISTALLA: Chisun kaksi uusinta, Hurtsin levyn DVD-painos, sekä Metallican varhainen tuotanto.
 3. Muu kauneus (hiustökötit ja kosmetiikka):
  Kauneusbloggaajana tämä ei ehkä tule yllätyksenä, mutta on niin hirveän paljon kaikkea kivaa hiuksiin ja naamaan laitettavaa, etteivät rahkeet tällaisella köyhällä opiskelijalla vain mitenkään riitä. Ikuisuushaluihini kuuluvat lähinnä tuotteet, jotka ovat minulle liian kalliita (kosmetiikaksi), sellaiset joita ei löydy Suomesta, sellaiset joita en vain ikinä muista hankkia ja sellaiset, jotka ovat niin hyviä, että tahtoisin varastoida niitä kuormittain.
  KUVASSA: Naked-luomiväripaletti (Urban Decay), Kynsilakkasävyt (Models Own), Vanity-luomiväripaletti (Wet 'n' Wild), Bed Head -hiuslakka (Tigi), huulitussit (Josie Maran), Kate Moss -huulipunat (Rimmel).
 4. Kameratarvikkeet:
  Näitä voisi olla rutkasti enemmänkin, mutta koska olen vain harrastelija ja aion sellaisena pysyäkin on tällä hetkellä haaveissa kameraani vain salama ja fisulinssi. Tosin jos nyt tarkkoja ollaan niin tahtoisin kyllä aika paljon kaikkia muitakin kivoja linssejä.
  Kuvassa olevat tarvikkeet eivät välttämättä vastaa juuri niitä tarkkoja tuotteita jotka tahtoisin.
 5. Vaatekaapin uudistus:
  Kyllä, en tahtoisi vain uusia vaatteita vaan tahtoisin pistää koko vaatekaapin uusiksi. Köyhänä opiskelijana (taisin mainitakin tämän jo?) minulla ei ole varaa ostaa vaatteita kuin kirppareilta tai alelaareista tai joskus harvoin täysihintaisena jos hinta on erityisen huokea. Siksi vaatekaappini ei vastaa sitä mitä sinne tahtoisin. Jos mammonakätköni olisivat loputtomat, ykköshankintojani olisivat ainakin kauniin mallinen musta mekko (joka sopisi arkeen sekä juhlaan), nahkatakki ruskeana ja mustana (ei mielellään oikeaa nahkaa, kunhan ajaa ulkonäöllisesti asiansa) ja ehdottomasti ehjät talvikengät. En nimittäin omista tällä hetkellä yksiäkään ehjiä talvikenkiä mikä tarkoittaa lähinnä sitä, että lunta on usein enemmän kengässä kuin sen pohjassa. Toki voisin ehkä pienen säästämisen tuloksena ostaa uudet, mutta halpikset ne olisivat kuitenkin ja hajoaisivat välittömästi koska mainitsinko jo että olen köyhä opiskelija?
  KUVASSA: Kengät (Nelly), mekko (Topshop), nahkatakit (Spoiled Brat).

Siltä näyttäisi siis minun materialismionneni. [Syvä huokaus tähän.] Löytyykö teiltä yhtään samoja? Samanmoiseen tehtävään haastan Peetan, Suvin, Natan, Suskin ja MothMouthin!

ps. Menkää huomenna äänestämään!

Tunnisteet: , ,

8 kommenttia:

21. tammikuuta 2012 klo 9.41 , Blogger Elina kirjoitti...

Voi voi voi mäki voisin tehä tällasen "mä haluan" - jutun, koska kiitos sun postauksen mä haluan nyt vaikka mitä!!! Miks tää haluamisinto tarttuu näin helposti?

 
21. tammikuuta 2012 klo 9.56 , Blogger Peeta kirjoitti...

kääks kiitos haasteesta! Taidan iteki vähän modata sitä omaan muotoon hihiii :))) ja mun listalta ei tuu löytymään vaatteita vaan.... sä tiiät. :D pitää varmaan tehä tää jo pian ku oon saanu haasteen jo kolmelta ihmiseltä!

 
21. tammikuuta 2012 klo 13.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

www.kauppamixi.fi
tuolta ainakin yks haluamasi asia tigin masterpiece, kohtuu hintaan ;)

 
21. tammikuuta 2012 klo 16.09 , Blogger Joanna kirjoitti...

Elbura:
Ihanaa, että tartutan ihmisiä. :D

Peeta:
Joo näitä on kiva vähän väännellä! Samalla haaste kehittyy kuin rikkinäinen puhelin. :D Joo on mulla vähän haisua mitä sä tahdot........

Ano:
Ihan perushintahan tuo? :D Useessa paikassa on ollut se paketti missä on kaksi tönöä samaan hintaan, sellanen lähtee varmasti mukaan sitten kun lähtee!

 
21. tammikuuta 2012 klo 16.30 , Anonymous Minttu kirjoitti...

miksi ihmeessä sä haluat nahkatakin joka on mieluiten tekonahkaa? :)

 
21. tammikuuta 2012 klo 16.46 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ano:
Ällöttää ajatus "pukea eläin päälle." :/

 
22. tammikuuta 2012 klo 14.01 , Anonymous Vera kirjoitti...

Haha ei hitsi mulla _saattaa_ vielä löytyä pari Metallican levyä, ehkä jopa niitä vanhimpia. Omistin ne kaikki yhdessä vaiheessa, mutta sitten myin osan kirppiksel. Jos löydän ne jostain niin voin lähettää ne sulle (ilmaseks tietty)! Levyjen pitäis olla semi hyvässä kunnossa, siihen aikaan kun vielä kuuntelin niitä niin huutoa aiheutti pienikin naarmu ;)

 
22. tammikuuta 2012 klo 20.44 , Blogger Joanna kirjoitti...

Vera:
Oijoi mitä ihmettä wau, kannatan! :) Mua harmittaa hirveesti, että mulla on jäänyt niiden hankinta vähän puolitiehen. Pari uutta löytyy vaikka ne ei ole edes mun lemppareita, legendaarinen musta levy nyt pitäisi ainakin hyllystä löytyä mutta mulla on se vain "poltettuna" kasetille. :D old school♥

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu