Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lomalta palautuminen Yves Rocherin avulla!

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Lomalta palautuminen Yves Rocherin avulla!

Pikaista päivitystä alennuksien merkeissä, ne nimittäin ovat vallanneet myös Yves Rocherin verkkokaupan! Nyt saa alennusta vähintään 25 euron ostoksista, joten suosittelen panostamaan etenkin hemmottelutuotteisiin itseänsä varten!

Olen todella iloinen siitä, että olen lähiaikoina saanut tutustua tarkemmin Yvesin tuotteisiin, jotka ovat aiemmin pysyneet minulta suht pimennossa. Siinä mielessä mielikuvani on kuitenkin aina ollut oikea, että olen pitänyt Yves Rocheria terveellisenä, luontoystävällisenä hyvän olon meikkitalona. Jopa meikit tuntuvat eritoten hellivän ihoa, eikä huonoa omatuntoa tule esimerkiksi siitä, että omia kauneustuotteita olisi testattu eläimiin. 

Yves Rocher on onnistunut mielestäni mainiosti lähiaikojen kasvojenkohotuksessaan ja blogimaailman haltuunottaminen oli mielestäni erittäin hyvä liike, sillä etenkin nuorisolta merkki on aiemmin tuntunut olevan lähinnä joko kokonaan pimennossa tai äidin meikkikopasta tuttu. Nyt kaikki pääsevät lukemaan ihmisiltä ihmisille millaisia tuotteet todella ovat. Go YR!

Mutta niin, niihin alennuksiin sun muihin:


Henkilökohtaisesti suosittelen erityisesti tätä allaolevaa pakettia, sillä sen osaset ovat valloittaneet ainakin oman sydämeni ja ovat nyt se vakio-osa tyypillisiä "omia iltojani." Spa-settiin kuuluu ihania Itämaisia kauneusrakastajia kuten Argan-balsami, sekä itämainen suihkuöljy, kuorinta-aine ja oliiviöljysaippua. Vannon ainakin suihkuöljyn ja kuorinta-aineen nimiin, molemmat jättävät ihon silkinsileäksi ja bonusta öljylle siitä, että sen käyttämisen jälkeen ei tule kylmä astuessaan kylpyhuoneesta ulos! Niistä kirjoitinkin jo aikaisemmin täällä.


Wihii! Tähän voisin muuten todeta, että huomenna on aika 
palata (vihdoin jo) arkeen ja tavallisten postausten pariin! 

Kiitos muuten toiveista, joita olette jättäneet, niitä saa jättää myös lisää täällä!

Tunnisteet: , , ,

4 kommenttia:

9. tammikuuta 2012 klo 7.03 , Blogger Jasmin kirjoitti...

Itsekin olen kuullut lähinnä hyvää Yves Rocherista ja haluaisin itsekkin kovasti kokeilla noita tuotteita! :) Ehkäpä joskus vaikka klikkaan nettikaupasta jotain kotiin :)

 
9. tammikuuta 2012 klo 7.59 , Blogger Joanna kirjoitti...

Suosittelen lämpimästi. :)

 
10. tammikuuta 2012 klo 1.26 , Anonymous http://promotion.bonniertidskrifter.se/yves-rocher/ kirjoitti...

Kiva postaus!
/Maiju ja Kristina, Yves Rocher

 
10. tammikuuta 2012 klo 4.26 , Blogger Joanna kirjoitti...

Jee!! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu