Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nähty Helsingissä: Seksikäs hoitsu ja Pirrrrate!

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Nähty Helsingissä: Seksikäs hoitsu ja Pirrrrate!

Wihii uusi vuosi on vihdoin täällä! Juhlat ovat ohi ja hiljalleen blogitkin palaavat normaalitasolle. Teemapostaukset ovat kivoja, mutta jossain vaiheessa joka blogissa pyörivät joulupostaukset alkavat tympiä, eikö? Tästä päivästä alkaa se paljon puhuttu vuosi 2012! Viimeisen vuotemme ensimmäinen päivä. Olemmeko täällä vielä vuoden päästä? Se jää nähtäväksi. Pitäisi vissiin varmuudeksi elää kuin viimeistä vuotta!

Viimeiset hyvästit vuodelle 2011 heitin teemabileissä Espoossa. Suomalaiset pukeutumispippalot ovat siitä vähän ankeita, että ihmisiä on niin vaikea saada pukeutumaan. Eilen onneksi kaikilla taisi olla päällään edes jotain erikoista! Juhlissa vilisi bisnesmiehiä, cowboyta, vanhan ajan elokuvatähtiä, kuningattaria, sekä hipsteri Kanarialla (henk. koht. suosikki)! Itse lähdin liikenteeseen Aikun kanssa, oltiin kerrankin päätetty panostaa!


Aikku oli pukeutunut juuri siihen asuun, johon jokainen mies tahtoo naisten aina pukeutuvan. Sexy nurse! Asusta löytyi stetoskooppikin, mitäs muutakaan! Kyllä miesten sydämet varmasti väpättikin! Yksi kiva juttu tässä asussa oli se, että sen voi uudistaa ensi Halloweenina läträämällä vähän (teko)verellä ja muuttamalla asun vähän karmeammaksi. Huippu!


Meikiksi tietysti mahdollisimman pelkistetty pin-up look; siivekkäät rajaukset ja punaista huulipunaa. Volá!


Hoitsun vyötäröltä löytyy tietenkin myös asianmukaiset alkoholiruiskut. Lääkitse minua!


Itse päätin olla merirosvo, ARR! Merirosvo on aina ollut minusta tosi käytetty asuvalinta, mutta kun hattu löytyi ja vielä inspiraatiota meikkiinkin niin mikäs siinä sitten. 

PS. Hiukset... Miksei ne voisi onnistua näin hyvin esim. joka päivä? Ja TIGin Bed Head -hiuslakka... Miksi et ole minun? Rakastan tuota niin paljon, mutta omaa en ole koskaan omistanut. Byy. Hiuksista tulee luonnollisen kiiltävän näköiset, ja lakka todella pysyy tekemättä hiuksista tökerön tahmaisia. Heräsin tänä aamuna (okei, iltapäivällä) hiukset edelleen laitettuina.


Meikkipohja tehty näin, kulmat Wet N Wildin setillä ja silmälaputtoman silmän meikit 120-paletilla. Siinä siis tyypillinen Smokey Eye, johon olin lisännyt vielä hitusen Yves Rocherin helmeilevää hopean sävyistä luomiväriä (josta lisää vielä myöhemmin*)!

Silmälappu on tehty pääosin kahdesta elementistä; kajaalista ja mustasta luomiväristä. Rajasin ensin silmälapun ääriviivat Yves Rocherin kajaalilla, sekä piirsin sillä myös silmälapun "nauhan". Kajaali toimii sekä rajauksena, myös pitävänä pohjana koko lapulle. Sen päälle levitin mustaa luomiväriä, joka tavallaan lukitsee kajaalin sisäänsä.

Lopuksi molempiin silmiin musta rajaus vesirajalle, sekä Dependin tekoripset! Tasoitin vielä ripsirajan Maybellinen geelieyelinerilla. Ostin tavalliset, mutta erityisen pitkät tekoripset tätä meikkiä varten. Vaikka tekoripsiin ei normaalisti tarvitse lisätä ripsiväriä, lisäsin tällä kertaa silti hieman sillä hain ripsillä erityisesti näyttävyyttä ja sitä, että se näkyisi tumman meikin läpi. (Tekoripsipaketin mukana tuli muuten harvinaisen huiput liimat! Sekä valkoinen, että musta, eli vielä kaksi kaiken lisäksi! Molemmissa pitävyys huippu. Paketilla oli hintaa runsaat viisi euroa.)

(Haha, kuulostipa ihan mainokselta! En muuten tiedä ärsyttääkö teitä se miten mainitsen aina kaikista käyttämistäni meikeistä tarkat tuotenimet ja merkit, mutta tähän väliin voisin selventää, että teen sen siksi, että käytän itse kyseisiä tuotteita ja uskon niiden toimivan sekä siksi, että tahdon teidän löytävän ne itsekin kaupasta jos tahdotte niitä kokeilla! )


Huulissa vakiopunani*, perinteinen kirkas punainen. Sekin Yves Rocherilta. Kynsissä H&M:n kynsilakka sävyä Midnight Passion. Ihan lemppari tällä hetkellä!


Illan lopussa tahdoin silmälapun pois joten pyyhin sen pois silmämeikinpoistoaineella. Pohjalle vähän meikkivoidetta ja uusi meikki kehiin! Tämän kuvan pointti oli näyttää sama maikki kahdesti syystä, että oikean silmän meikki on tehty selvin päin alkuillasta käyttäen rutkasti aikaa, ja vasemman silmän meikki on tehty aamuyöllä pienessä hiprakassa n. viidessä minuutissa. 

Eihän se täydellinen ole ja hieman erilainen, mutta käy kuitenkin ihan mainiosti. Harjoitus tekee mestarin joten aina kun jätätte surukommentteja siitä miten te "ette osaa" niin hei, meikit esiin ja kokeilkaa! Sitten osaatte! :)

Että sellaiset asut! Mitä tykkäätte?


Tunnisteet: , , , , , , ,

9 kommenttia:

1. tammikuuta 2012 klo 9.21 , Blogger Jasmin kirjoitti...

Oi aivan ihanat asut molemmilla! Ite en ikinä ole osallistunu teemapippaloihin, vaikka se ois kyl tosi jänskää ;)
PS. Olet superkaunis! :)

 
1. tammikuuta 2012 klo 11.01 , Blogger hesu kirjoitti...

upea toi asu ja kivasti keksitty toi meikki silmälappu :D

oot muuten aivan älyttömän kaunis!

 
1. tammikuuta 2012 klo 11.10 , Blogger Joanna kirjoitti...

Jasmin:
Hihii, kiitos paljon! Kannattaa joskus kokeilla, välillä on kivaa panostaakin! :)

hesu:
voih kiitos paljon♥ olin tosi iloinen, että se onnistui koska siitä olisi voinut helposti tulla tosi tökerön näköinen!

 
1. tammikuuta 2012 klo 12.53 , Blogger Anna kirjoitti...

Oon niin huono kommentoimaan blogeja mutta nyt täytyy! Siis tämä sinun blogi on vaan niin huippu ja tämä vaan paranee kokoajan. Kun tätä selailee on kuin söisi irtokarkkeja, kaikkea kivaa ja hyvää! Ihanaa uuttavuotta!:)

Anna

 
1. tammikuuta 2012 klo 13.11 , Blogger Joanna kirjoitti...

Apua kiitos ihana!♥ Yritän kovasti postailla kaikkea kivaa ja ihan superia aina jos lukijat tykkää! Ihanaa uutta vuotta sinnekin! :)

ps. Nyt alkoi tekemään mieli irtiksiä, ja mulla on Terveellinen Tammikuu. :(

 
2. tammikuuta 2012 klo 9.52 , Blogger Peippo kirjoitti...

Mitä kajalia käytät tohon sisärajaukseen kun sulla pysyy se noin hyvin? Vai etkö vaan vahingossa tarraa silmiis aina tasaisin väliajoin/hikoile/naura vedet silmissä niin kuin mää... :D Kun mulla lähtee aina sisärajaukset karkuun viim. tunti meikin laiton jälkeen, koko ajan saa olla korjailemassa.

 
9. tammikuuta 2012 klo 8.03 , Blogger Joanna kirjoitti...

Peippo:
Kyllä meikä tekee noita kaikkia, mutta on vaan niin hyvä kajaali vissiin kyseessä! Esittelen kyseisen Yves Rocherin kajaalin täällä pian ihan kunnolla! :)

 
6. maaliskuuta 2012 klo 12.29 , Anonymous A kirjoitti...

<3 [Like] <3

 
7. maaliskuuta 2012 klo 1.06 , Blogger Joanna kirjoitti...

A:

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu