Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

NUDE

tiistai 31. tammikuuta 2012

NUDE

Kaiken tyypillisen huulipunailuni keskellä on kiva välillä palata nudemman huulimeikin pariin. Siitä lähtien kun toteutin tämän meikin Britney Spearsin keikkaa varten viime vuonna, olen etsinyt itselleni samanmoista täydellisstä nude-huulipunaa, siinä kuitenkin onnistumatta. Kyseisen meikin huulet on siis toteutettu peitevoiteella ja huulikiillolla, jota en todellakaan suosittele arkeen sillä lopputulos on aika, no, yläastemainen.

Olen tehnyt jo kolme hutia huulipuna-ostosta, nuden sävyt eivät ole vain olleet oikeita, vaan ovat aina olleet liian tummia. Tässä meikissä käyttämäni uusi (huti) huulipunani taas yllätti minut vaaleudellaan. Se oli mielestäni aivan liian vaalea edes näyttääkseen hyvältä huulilla ylipäätään, onneksi tilanteen pelasti punan päälle levittämäni huulikiilto, mutta pintajälki ei mielestäni silti ollut hirveän kaunis. Taidankin luopua puna-etsinnöistäni ja alkaa etsimään täydellistä nuden sävyä huulikiiltojen parista.
Pääosaa tässä meikissä näyttelevät luonnollisuus. Kaunein meikki kaikilla naisilla onkin mielestäni juuri se, joka korostaa juuri niitä omia parhaita puolia, pysyen silti luonnollisen näköisenä.

Silmissä vain ripsiväriä ja kevyt rajaus, jos on jäänyt epäselväksi niin tämä on siis lähes päivittäinen silmämeikkini jos en innostu ja inspiroidu leikkimään luomiväreillä. Toki tässä(kin) on vähän varjostettu luomiväreillä, mutta ei mitenkään ihmeemmin. Huulien jälki näkyy oikealla; sävy on periaatteessa juuri oikea, mutta puna kertyy huulten uurteisiin eikä jälki ole tasainen. Siispä huti.


Minusta on muuten ollut hyvin hauskaa, että olette kehuneet kulmakarvojani (kiitos) erityisen paljon nyt viimeisten postausten aikana. Muotoilin niitä nimittäin rankalla kädellä ennen tätä postausta edeltävää postausta. Hyvä vain että ette ole huomannut, pilasin nimittäin kulmakarvani! Voi kyllä, tein juuri sen virheen, että todellisuudenraja hämärtyi ja innostuin ohentamaan saksilla ja pinseteillä piirun verran liikaa. 

Onneksi meikillä voi pelastaa uskomattoman paljon, eikä tuskin kukaan edes teistä huomannut eroa, ainakaan huonoa? Tai räppivakoa molemmissa kulmissani? Toivon, että ei. Kasvua odotellessa.


  • Pohjustus: Cover All (Wet 'n' Wild), tasoittava meikkivoide (Yves Rocher), kivipuuteri (Oriflame), poskipuna (Melba, Mac).
  • Silmät: Eyeliner (Exaggerate, Rimmel), valkoinen kajaali (H&M) kulmakarvasetti (Wet 'n' Wild), ripsiväri (Masterpiece, MaxFactor), luomiväri (Vanity, Wet 'n' Wild).
  • Huulet: Huulipuna (01 Natural Beige, We Care Icon), huulikiilto/gloss booster (Sugar Glaze, Oriflame).


Tunnisteet: , ,

14 kommenttia:

31. tammikuuta 2012 klo 1.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana nudehuulipuna on lumene natural codesin sävy (en muista oliko se 4) mutta sen löytää helposti, koska sielä ei ole kuin yksi nudesävy :--)!
btw, ihana kiiltävä tukka ja ruskeat silmät, olet kyllä liian kaunis ollaksesi oikeasti olemassa......!! t. kateellinen :)))

 
31. tammikuuta 2012 klo 2.03 , Blogger Sara kirjoitti...

oot ihan sairaaan kaunis! :-) +oot onnistunu tekemään niin hyvän kauneusblogin että sitä tosiaan jaksaa mielenkiinnolla seurata! kiitti tästä ja jatka samaan malliin! :-)

 
31. tammikuuta 2012 klo 2.53 , OpenID maryihmemaassa kirjoitti...

Todella hieno meikki. Tuollainen luonnollinen/nude meikkaus on kyllä se, joka on mun mielestä vaikean tehdä. Näytän aina todella meikatulta kuitenkin :/

 
31. tammikuuta 2012 klo 4.54 , Blogger Qtja kirjoitti...

Tää on kyl tosiaan niitä harvoja blogeja, joista jaksan lukee meikkijutut! Ja oot tietty aina niin superkaunis :-)))!

 
31. tammikuuta 2012 klo 6.38 , Blogger Melissa kirjoitti...

MACilla on aivan ihania nudehuulipunia! Esim hue20 on ihan mahtava! Niillä on tosi iso nudehuulipunavalikoima ja esim. amazon.comista on helppo tilaa jos ei Suomesta meinaa löytyä :)

http://www.youtube.com/watch?v=ONwWB6cG0gA

http://www.youtube.com
/watch?v=O26p9pN-dTU&feature=related

 
31. tammikuuta 2012 klo 6.52 , Blogger ami kirjoitti...

Mulla on juuri tuo sama We Care Iconin nudepuna ja oon kyllä tykännyt. Totta, sillä saa aivan hirveät meikkivoidehuulet jos haluaa (eikä nuo juonteisiin jäävät huulipunatkaan ihan vieraalta näytä) mutta ite käytän sitä hellällä kädellä ;D Laitan ensin kerroksen "normaalisti", sitten taputtelen sitä hieman sormilla ja päälle saatan laittaa vähän jotain kevyttä huulikiiltoa. Toimii!

 
31. tammikuuta 2012 klo 7.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot nätimpi ku laitat punasempaa huulipunaa! mutta oot tosi kaunis :)

 
31. tammikuuta 2012 klo 9.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä en kyllä tässä nyt äkkiä näe mitään eroa vanhoihin kulmakarvoihin, mutta ei näissä mitään vikaa ole ! :)

 
31. tammikuuta 2012 klo 10.56 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ano:
Tänks vinkistä!! :) Ja voi apua, kiitos.♥

Sara:
Voiiih, kiitos! Ja SUPERKIVA, että jaksat seurata! Se tekee tästä kaikesta kivempaa. :) Minä jatkan

maryihmemaassa:
Voi itku, mikä siinä tuntuu vaikealta? :) Juju on tehdä kaikesta mahdollisimman minimalistista ja samanlaista kuin se oikeastikin on!

Qtja:
Voi superkiva, että jaksat lukea! :) Ja kiitos paljon muutenkin!♥

Melissa:
Joo tottatoki Macilta tai esim. Inglotilta varmasti löytyisi sopiva, oon vaan niin pihi että yritän tietty ensiksi halpisjuttuja! :) Ainakin ennen kuin olen tasantarkkaan varma mikä on kalliista punista juuri se oikea sävy. Kiitos videoista ja vinkeistä! :)

ami:
Ei ongelmana mielestäni ole meikkivoidemaisuut vaan ylipäätään vähän huononlainen levittyvyys. :/ Mielestäni se melkein ehdottomasti vaatii seuraksensa jonkun huulikiillon! Mutta ehkäpä totun sen käyttöön myöhemmin. :)

Ano:
Hehe, hassua kun oon saanut mykommenttia että nudet sopivat paremmin :D Mutta kiitos!

Ano:
Haha hyvä!! Mutta se johtuu meikistä. :) Ilman meikkiä huomaisit eron valitettavan hyvin.......

 
31. tammikuuta 2012 klo 11.21 , Blogger Nukke kirjoitti...

voi jumaleisson miten kaunis meikki - ja kaunis tyttö ♥ Koskahan itse uskaltautuisin koittamaan nudepunia :)

 
31. tammikuuta 2012 klo 11.29 , Blogger Annika kirjoitti...

Heh, mulla kävi kerran niin, että kun olin oikein innostunut kulmakarvojani nyppimään ja saksimaan, sain myös aikaan tuollaiset "räppivaot". Peittelin niitä kovasti meikillä, mutta yksi kaverini kysyi multa kerran kovaan ääneen: "Ooksä tahallas tehny itelles tollaset kovisvaot kulmakarvoihi?!" Meikki ei vissiin sit peittänyt ihan kaikkea :D Mutta sulla en ainakaan kuvissa olis huomannu ollenkaan! :)

 
31. tammikuuta 2012 klo 11.38 , Blogger Joanna kirjoitti...

Nukke:
Voih kiiitos♥ Rohkeasti vain kokeilemaan! :)

Annika:
Hahaha, joo eiköhän näitä satu vähän kaikille! Hyvä jos ei huomaa. :)

 
2. helmikuuta 2012 klo 0.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

MSCHIC:llä on kuusi erilaista nude sävyä! Ootko kattonut ne läpi, jos löytyisi hyvä? :)

 
2. helmikuuta 2012 klo 2.49 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ano:
Mielestäni olen vähän niitä tarkastellut nopeasti mutta ainakaan äkkiseltään oikeaa sävyä ei löytynyt. :/

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu