Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Synttärimekko-kriisi.

perjantai 27. tammikuuta 2012

Synttärimekko-kriisi.

Se kolkuttelee jo hiljaa ovella kuten aina vuosittain. Totuus on, etten oikeastaan tahtoisi edes avata ovea sillä minulla ei ole edes tilaisuuteen sopivaa asua. Nimittäin synttärit! Juhlin vanhentumistani kahden viikon päästä ja pidän kekkerit ystävänpäivän nimissä; teemana söpöily, vaaleanpunaisuus ja kaikki ihanat asiat. Nyt pitäisi sitten löytää se maailman täydellisin mekko.

Tänään matkasin pikareissulle vielä(kin) käynnissäoleviin alennusmyynteihin, muuallakin tuli toki käytyä mutta pääsuuntana oli H&M. Sinkaisin kaikkien niiden hyllyjen luo, joissa vilkkui yhtään mitään vaaleanpunaista, hapsuista, pitsistä (tosin pitsin perässä juoksen aina muutenkin), sydänkuvioista, tai millään muulla vastaavalla suloisella elementillä varustettuja mekkoja.


Sovituskoppiin asti pääsi silti vain muutama mekkonen. Okei, myönnettäköön - kaksi, sillä tuo vasemmanpuoleinen on itseasiassa yöpaita, ei ihan sovi kekkereille. Oikeanpuolimmaiset mekot taas eivät sopineet kooltaan. Kaikki kuitenkin alle parinkympin jos jotain kiinnostaa! Yökkäri oli alennuksessa ja hintaa oli vain 5 euroa. :)

Punainen, hyvin arkinen mekko oli tavallaan minun viimeinen vaihtoehtoni ja edes se ei sopinut. Kyllä masensi. Tykästyin kuitenkin mustaan rusettivyöhön ja ostin sen siinä toivossa, että saan sillä tehtyä mistä tahansa jo kaapistani löytyvästä mekosta juhlavan mikäli uutta mekkoa ei löydy ja täytyy hätäisesti turvautua vanhaan (kuten tässä varmaan käykin).

Kotiin saapuessani haaveilin edelleen siitä täydellisestä mekosta joka jäi uupumaan. Päätinkin rääkätä itseäni uppoutumalla internetin ihanaan maailmaan ihan vain tehdäkseni taustatutkimusta siitä, onko moista mekkoa edes olemassa. Tietenkin aina kovin mainio idea jos ei ole minkäänlaisia resursseja oikeasti tilata yhtään mitään yhtään mistään. Tein perinteisen rääkkikierrokseni; fashiolista, eBay, Nelly, ja päädyin lopulta tuntemattomammalle alueelle; Asokseen.

Voi mikä paratiisi sieltä aukesikaan. Tässä vaiheessa voisin tunnustaa etten ole koskaan tilannut Asokselta, kyse ei ole halusta sillä toki olen halunnut, en vain ole kyennyt joten olen nähnyt soveliaaksi pysyä sieltä poissa. Nyt kuitenkin avasin silmäni ostosparatiisille, jossa oli myös - voi kyllä - juuri niitä unelmamekkojani. Ja kyllä. monin kappalein. 


En mitenkään tietoisesti etsinyt juuri vaaleanpunaisia mekkoja (kai), vaan erityisen söpöjä mekkoja. Silmiin pisti myös muutama suloisen turkoosi mekko tai jopa muutamia mustia tai kuviollisia mekkoja, jotka olivat vain malliltaan supersuloisia. Uskallan kuitenkin myöntää tämän; minä hitto soikoon rakastan vaaleanpunaista. Se ensin hävetti minua aika paljon enkä pystynyt ottaman sitä värinä edes vakavasti, mutta ei hemmetti, on se vaan niin nätti ja suloinen. Kaikki pinkki, persikka, tai ihan vain reilusti vaaleanpunainen - tänne kiitos!

Jo kollaasin ensimmäinen mekko siis luonnollisesti sai sydämeni pumppaamaan kahta kauheammin. Pitsiä ja vaaleanpunaista, voisiko parempaa olla? Luulin, että ei, kunnes törmäsin kollaasin seuraavaan mekkoon. Se on ilmavampi kuin ensimmäinen, ja viehättää minua siksi. Kollaasin oikealta laidalta löytyvä mekko on hirveän suloinen myös ja se, että siinä on vain yksi olkain, tuo siihen enemmän särmää.

Kolmas mekko on kuitenkin minun silmissäni voittaja. Se taittaa enemmän persikkaan, ja pidän siitä mm. sen vuoksi, että se on olkaimeton. Kaikkein eniten rakastan kuitenkin mekon muotoilua, vaikka pehmeä yläosa ja olkaimettomuus tuokin ylös pehmeän linjan, on hameosan muotoilu kuitenkin jotenkin todella kova ja graafinen. Aivan upea mekko, ja sopisi varmasti näistä parhaiten myös vartalotyypilleni. Voittaja. Hintaa unelmamekoltani löytyi runsaat neljäsataa euroa. Se siis on ultimaalisen mekko-onnellisuuden hinta.

Etsintäni jatkuvat. Millainen on teidän unelmamekkonne?

Tunnisteet: , , ,

10 kommenttia:

27. tammikuuta 2012 klo 5.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haha ai että mä vihaan asosta ihan vaan siksi että kun sieltä löytyy kaikkea ihanaa ja sitten ne kaikki vaatteet ja asusteet mihin itse tykästyy maksaa miljoonia... Mutta entäpä jos teet niin että viet kyseisen mekon kuvan jollekkin ompelijalle? :) Voihan sekin olla aika hintavaa, mutta varmasti maksaa vähemmän kuin 400 e :D

 
27. tammikuuta 2012 klo 5.56 , Blogger Suvi kirjoitti...

Pakko myöntää että salaa ihastelin tota asoksen skater mekkoa mutta siis minä tollasessa pinkissä mekossa hahahha JUU EI :D

 
27. tammikuuta 2012 klo 6.02 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ano:
Hahaha totta! :D Ehkä joskus on varaa jopa teettää moinen oma mekko!

Suvi:
Suviiii JOOOO!!! :D

 
27. tammikuuta 2012 klo 8.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi ei joanna, sä näyttäisit niin hyvältä tommosessa persikkaisessa sävyssä! ääääääh en haluu kuulla mistään rahahuolista, tekis mieli ostaa pois sulle tommonen mekko että saisit ilosen mielen!

 
27. tammikuuta 2012 klo 16.49 , Blogger Joanna kirjoitti...

Täytyy kyllä sanoa, että kun Lontooseen muutin ja tajusin Asoksen meinasi mopo lähteä käsistä pahemman kerran!
Mutta hei, kaiman blogiin näköjään eksyin ja oikein värikäs ja mielenkiintoinen blogi tää onkin :)

 
28. tammikuuta 2012 klo 3.18 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ano:
Mulla on kaksi sellaista semipersikkaista mekkoa, mutta ne on niin vanhoja, ettei malli oikeen enää miellytä sitäpaitsi ne on myös niin vaaleita, että ne melkeimpä voisi luokitella puuterin värisiksi. :D KAIKKI MEKOT HETI TÄNNE JOOOO!! Hehe, noei. :D Mää oon jo ihan ilosella mielellä, sillä löysin äsken synttärimekko-kokonaisuuden ihan omasta kaapista. ;)

Joanna:
Heheeei kaimanen!! Voin niin kuvitella! Saitko hillittyä? :D Kiitos paljon! :)

 
28. tammikuuta 2012 klo 4.59 , Blogger Joanna kirjoitti...

Yritys hyvä kymmenen! Nyt koitan ottaa kaiken ilon irti Lontoosta ja ostella täältä kaikkea jota ei heti Suomessa olis jokaisella vastaantulevalla :) Se hillitsee hieman (mutta vain hieman..)

 
28. tammikuuta 2012 klo 5.09 , Blogger Joanna kirjoitti...

Joanna:
No mutta se on ihan hyvä syykin jo. :)

 
5. helmikuuta 2012 klo 10.16 , Blogger Mira kirjoitti...

Oot kyl huikean kaunis ja rakastan sun kirjoitustyyliä, jäin sun blogiin koukkuun heti ensilukemalla! <3

 
5. helmikuuta 2012 klo 11.01 , Blogger Joanna kirjoitti...

Hihiii kiitos paljon, ihan huippua! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu