Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kolme ässää; Suvi & Sugar & SheRocks

maanantai 20. helmikuuta 2012

Kolme ässää; Suvi & Sugar & SheRocks

Suvi kutsui minut jonkin aikaa sitten seurakseen tarkastamaan SheRocksin uutta kesämallistoa Kallioon. Nautittavana oli mukavan seuran lisäksi ihania herkkuja (fetapiirakkaa, mmmm), superhyvää teetä sekä tietysti malliston suunnittelija, joka ystävällisesti kertoi meille suunnittelemistaan vaatteista.

Mallisto on suunnattu laudan päällä viihtyville fiilistelijöille, ja miksei muillekin sillä itsekin vaatekappaleista toki tykkäilin vaikka laudan päällä olenkin heikko. Okei, en ole koskaan ollut laudan päällä. (Yllätyittekö?) Enkä toivottavasti tulekaan olemaan. Moving on... Vaikka rento skedeilykulttuuri asettaakin pääteeman SheRocksin vaatteille, löytyi mallistosta myös tyttömäisiä juttuja, niitä sellaisia, jotka iskivät myös omaan silmään.


Sugar, jonka tiloissa siis oltiin, on erityisesti eettisiin ja ekologisiin lifestyle-tuotteisiin focusoitunut PR-toimisto, joka SheRocksin lisäksi pitää listoillaan monia muitakin brändejä. Itsehän luonnollisesti jotenkin ajauduin kosmetiikan (...yllätyittekö?) ja terveyden puolelle ja ihailin itsekeseni esimerkiksi kaikkia upeita teevaihtoehtoja. Samalla lipittelin myös minulle tarjottua teetä pienestä kupista ja fiilistelin sitä, että se oli ehkä parasta jota olin nauttinut aikoihin.

Näemmä olin silminnähden fiiliksissä sillä toimiston edustaja tarjoitui pistämään meille mukaan parit rasvat sekä teetä reseptin kanssa. Näin nyt ajateltuna se resepti taisi unohtua, mutta teet ja rasvatönikkä löysivät tiensä kotiin asti. Olen saanut taistella itseäni vastaan etten avaisi vielä pusseja, sillä tahdon nauttia ne vasta uudessa kodissa. (Rasvaa sen sijaan olen käyttänyt aktiivisesti, mutta se oli jo niin huippua, että ansaitsee oman postauksensa! Siitä siis myöhemmin!)

Loppuun vielä SheRocksin fiilistelyvideo!Ja tämähän postaus (ja etenkin video) sitten lievensi sitä kesäkuumetta! Ei kun....


Tunnisteet: , , ,

4 kommenttia:

20. helmikuuta 2012 klo 15.11 , Blogger Susanna Aleksandra kirjoitti...

Ihana!! Mä haluun tonne käymään!

 
21. helmikuuta 2012 klo 0.44 , Blogger Annika kirjoitti...

Noi tokan kuvan lyhyet teepparit olis superkivoja hellepäivään :P Itekään en oo skeittarityttöjä, mutta silti tykästyin :)

 
21. helmikuuta 2012 klo 3.47 , Blogger Suvi kirjoitti...

voi että teitpä kivan tästä. Itselläni inspiraatio/aika/joku puute iski kun piti tehdä, vaikka jutut oli kivoja ja ilta onnistunut. Ja mennään toistekin! (:

 
22. helmikuuta 2012 klo 1.41 , Blogger Joanna kirjoitti...

Suski:
SheRocksin oma showroom löytyy osoitteesta Hollantilaisentie 36 ja on avoinna arkisin klo. 12-18! Vaatteet on käsittääkseni tulossa myös nettimyyntiin tässä keväällä! :)

Annika:
No on kyllä!! Siellä oli myös eräs LOVE-paita, jota kuolattiin Suvin kanssa. Jostain kumman syystä en ottanut siitä kuvaa, mutta Suvin blogista löytyy! :D

Suvi:
Mulla on roikkunut nää kuvat postausluonnoksina jo siitä illasta asti, mutta sain vasta nyt aikaseksi kirjoitellakin jotain! Voi kuule nyt kun katon näitä kuvia niin tuo nahkaisen näköinen harmaa mekko joka ei ollutkaan nahkaa.... tahdon. :( Ja mennään!!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu