Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Läskitotuudet. (Varoitus: sis. ironiaa.)

lauantai 4. helmikuuta 2012

Läskitotuudet. (Varoitus: sis. ironiaa.)

Olen pyrkinyt tänä vuonna aloittamaan terveellisemmän elämän itseäni varten, siihen toki liittyy myös toive normaalipainoisuudesta, mutta ajatus on kuitenkin paljon laajempi. Tahtoisin esimerkiksi palata takaisin normaaliin unirytmiin ja liikkua enemmän.

Tätä liikkumista tukeakseni tilasinkin itselleni maailman söpöimmän kuntoiluvälineen, nimittäin hula hula -vanteen! Huippu! Se on lasten vannetta painavampi, se on järkyttävän suuri ja sen sisällä on painoja. En ole vielä oppinut pyörittämään sitä kunnolla lähinnä juuri sen vuoksi, että se on niin suuri. Toinen syy on varmastikin se, että vanteen sisällä olevat painot isketyvät vatsaan suhteellisen kovalla vauhdilla ja sen vuoksi olenkin jo ihan mustelmilla! No, pakko vain puskea läpi, vinkkejä?Tulen aika varmasti olevani aina läski, ainakin mieleltäni. En usko, että minäkuvani muuttuisi mitenkään dramaattisesti jos olisin laiha, ehkä olisin tavallaan vapaampi ja itsevarmempi. Mutta sama ihminen kuitenkin. Tässä nyt kun olen kiloja kuitenkin pudottamassa niin on kuitenkin hyvä pistää muistiin millaista on olla läski:

Läski ei tiedä olevansa läski.
Siksi läskille pitää kertoa, että "hei, sä oot läski." Sitten se valaistuu ja siitä tulee laiha.

Läski ei loukkaannu.
Ei ainakaan, jos loukkaavan lauseen aloittaa "ei millään pahalla, mutta..." tai jos odottaa, että läski on poistunut paikalta.

Läski ei voi olla onnellinen.
Ylipainoisen ihmisen vatsassa lilluva läski synnyttää merkittäviä happoja, jotka kulkevat vatsasta aivoihin ja tappavat onnellisuus-soluja. Siksi läskin on mahdotonta olla onnellinen ellei se ole laiha.

Läski olisi onnellinen, jos olisi laiha.
Laihan ihmisen aivot lähettävät ulospäin magneettisia onnellisuus-signaaleja, jotka vetävät puoleensa rahaa, kumppaneita, ystäviä ja onnellisia tapahtumia. Siksi laihoilla on elämässään kaikki aina hyvin.

Läski on huono ihminen kun on läski.
Rasva muuttaa ihmisen sielun mustaksi ja läski ihminen on pakostikin huono ja kelvoton.

Läski on huono ihminen kun on laiha.
Laihtuessaan läskin ihmisen sielu muuttuu mustaksi ja silloin siitä tulee huono, ilkeä ja muutenkin kamala ihminen.

Läski angstaa ihan turhaan.
Mitä sitten jos huutelen sille koulun käytävillä, mitä sitten jos en ota sitä mukaan leikkeihin, mitä sitten jos sanon suoraan, etten halua sitä kanssani samaan pöytään. Joka. Ikinen. Päivä. Ne on vain pikkujuttuja!

Läski ei voi unelmoida.
...hienosta työpaikasta, muuttamisesta, rakastumisesta, bilettämisestä tai matkustelusta. Ei se pysty mihinkään liikkumaan kuitenkaan.

Läski ei voi seurustella.
On mahdotonta, että läskillä olisi kumppani, sillä kaikki tietävät, että tärkeintä seurustelukumppanissa on rasvaprosentti ja vatsanympärys.

Läski ei löydä kaupasta vaatteita.
Siksi läski kulkee aina kaupungilla alasti.

Läski ei voi olla seksikäs.
Läski ei tahdo koskaan käyttää pitsiä, eikä läskeille edes valmisteta kauniita alusvaatteita.

Läski ei voi harrastaa seksiä.
Läski on niin läski, että rasvamakkarat ovat korvanneet kaikki sen reiät.

Läskillä on vain rumia päiviä, eikä se koskaan tunne oloansa kauniiksi.
Miksi se läski nyt hymyilee tollain?

Läskin seurassa ei voi kertoa läski-vitsejä.
Läski loukkaantuu niistä, menee kotiinsa, itkee itsensä uneen ja herää keskiyöllä saapuakseen kirveen kanssa kotiisi ja näyttääkseen sinulle oikein kunnon läskivitsin. Siksi läskivitsin kerrottuaan pitää mennä tosi hiljaiseksi, ja luoda kiusaantunut katse läskiin.

Läski on sairas.
Jos läskillä on korvatulehdus, murtunut nilkka, vesirokko, flunssa tai kuumetta, se johtuu siitä, että läski on niin lihava.

Läski on likainen.
Läskin iho torjuu vettä, ja siksi hän ei edes yritä peseytyä. Hän ei omista minkäänlaisia kauneustuotteita, mutta ruiskuttaa aamuisin mutaa intiimi-alueillensa.

Läski on kuuro.
Läskin korva on täynnä rasvaa, ja siksi siitä voi puhua pahoja asioita koska se ei kuule kuitenkaan.

Läski on vain läski.
Läski ei ole kenenkään tytär, kenenkään äiti, kenenkään sisar tai kenenkäään ystävä. Läski ei kuuntele musiikkia, lue kirjoja, katso elokuvia tai varsinkaan harrasta urheilua. Läski vain syö ja on läski.

Minä hyvin pian (tai ainakin joskus):

Terveisin,
Hula-kuningatarTunnisteet: , , ,

42 kommenttia:

4. helmikuuta 2012 klo 13.51 , Blogger Nata kirjoitti...

:--D

 
4. helmikuuta 2012 klo 14.19 , Blogger Inka kirjoitti...

WTF toi gif :DD katon sitä vaan uudestaan ja uudestaan

 
4. helmikuuta 2012 klo 15.05 , Blogger ami kirjoitti...

Ahhhahhaah, tää oli kyllä mahtavin kirjotus blogimaailmassa hetkeen! Kolahti tänne läskin sydämeen... Onneksi kaikki noista väittämistä on helppo kumota ;)

Oot huippu!

t: läski

 
4. helmikuuta 2012 klo 15.12 , Anonymous Minttu kirjoitti...

Mitä ihmettä, täytyy nyt oikeasti rehellisesti sanoa että tämä postaus yllätti minut. Ensimmäisenä mieleeni tuli ''Mikä läski?''
Olen varmaankin lokakuusta asti seurannut blogiasi ja nyt rullailin sitten postauksia läpi joissa näkyy kroppasi, en ollut ennemmin siihen kiinnittänyt huomiota.
Sulla on aivan upeat kasvot ja mun silmiin niistä huokuu tietynlainen onnellisuus ja itsevarmuus sekä (joo kuulostaa kliseeltaä mutta oikeasti!) sisäinen kauneus, harvoista ihmisistä tulee tällaista tunnetta. Uskon että susta sais aivan loisto ystävän :) Näiden asioiden takia olen varmaan jättänyt noteeraamatta sen että sussa ois jotain ''ei normaalia''. Mikään hervottoman isohan sinä et kuitenkaan ole vaikka olisitkin normaalipainon yläpuolella :)
Itse taidan olla suunnilleen samaa kokoa kuin sinä, ja samat tavoitteet löytyy multakin. Marraskuussa hankin salikortin ja nyt tän vuoden puolella olen koittanut joka toinen pvä käydä salilla. Unirytmi päin persettä kun tällä hetkellä ei ole mitään pakottavaa tarvetta olla päivällä hereillä kun on opinnot jäissä.
Onneksi oon ruvennut ihan oikeasti tykkäämään siitä salilla käymisestä niin onpahan jotain piristystä päiviin :)
Tsemppiä terveellisempään elämään, tästä aiheesta mua ainekin kiinnostais lukea postauksia lisää.

 
4. helmikuuta 2012 klo 15.28 , Blogger Salla kirjoitti...

Oot ihana!

 
4. helmikuuta 2012 klo 17.04 , Blogger Peeta kirjoitti...

Tää on ehkä henkilökohtaisin postaus mitä oon sulta lukenu, en ees osaa kommentoida muuta ku että voihan vittu miten osuvia heittoja.. Kiva kun teet meikkipostausten lisäksi muutakin, mielipiteet mua ainakin kiinnostaa :)

Tulee paha olo noista jutuista.

Sä oot ihana! <3

 
4. helmikuuta 2012 klo 21.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ETHÄN SÄ EES OO LÄSKI!!!!

 
4. helmikuuta 2012 klo 22.59 , Blogger Susanna Aleksandra kirjoitti...

Joanna! mä nauroin tälle niin paljon:D:D:D Läski ei kuule,koska korva on täynnä rasvaa aaahhahahahahaa.
Kuinka paljon repeilit ku kirjotit tätä?:D

 
4. helmikuuta 2012 klo 23.27 , Blogger Anna kirjoitti...

haha,luin näitä poikaystävälle aamuhupina (miehet ei tajuu...),ja nauran itse vieläkin tuolle siksi läski on aina alasti kaupungilla:D Kiitos tästä piristyksestä!

 
4. helmikuuta 2012 klo 23.46 , Blogger Sara kirjoitti...

oot mahtava:-)♥

 
5. helmikuuta 2012 klo 0.47 , Blogger karoliinaaaa kirjoitti...

Haha ihan mahtava!! :D mut oikeesti, mä en nää sussa mitään lihavaa. Mutta toki on eriasia jos itse näkee, kuten mä nään itseni. Tsemppiä hulavanteiluun! :D

 
5. helmikuuta 2012 klo 1.27 , Blogger Joanna kirjoitti...

Apua mikä määrä kommentteja.♥

Nata:
Jepjep... :D

Inka:
Hey that's me.♥

ami:
Haha kiitos, mahtavaa!♥ t: punkero

Minttu:
Hah, mahtavaa. :) Kysehän on todellakin eniten siitä miten itsensä kantaa! Itsevarmuus on minusta yleensä hyvin kaukana, mutta hyvä, että se näkyy edes täällä. Tottakai tahdon näyttää itseni mahdollisimman positiivisessa valossa. :) Kyllähän minä suuri olen ja painoindeksin mukaan merkittävästi ylipainoinen, mielestäni olen kuitenkin oppinut ostamaan itselleni kivoja vaatteita jotka korostavat aivan muita piirteitä kuin niitä makkaroita. Tsemppiä sinnekin! :) Elämäntapamuutoksesta tulee varmasti lisää postauksia kunhan pääsen paremmin vauhtiin.

Salla:
Iiih säkin!

Peeta:
Kiitos paljon.♥ Mietin pitkään onko tämä liian provosoiva postaus, mutta onneksi vastaanotto oli myönteinen. :) Tämäntyyppisiä tulee kyllä varmasti lisääkin, vaikkei blogin pääpaino niissä olekkaan. (Meinasin tähän perään heittää jonkun huonon vitsin omasta pääpainostani, mutta jätämpäs heittämättä.)

Ano:
Voi olen. :D Sorry to burst your bubble.

Susanna Aleksandra:
:DDD That's true! No vähän, jos totta puhutaan niin kirjoitin tätä aika totisena, mutta kun lopuksi luin postauksen läpi uudestaan niin kieltämättä nauratti! :D

Anna:
Hahaha, ole hyvääää! :)

Sara:
Kiitos, sinäkin.♥

karoliinaaaa:
Hehe kiitos. :D Punkero olen, mutta kiva jos se ei ole ainoa asia mitä muut näkee! t: tuleva hula-kuningatar

 
5. helmikuuta 2012 klo 1.27 , Blogger Qtja kirjoitti...

Tää oli hyvä kirjoitus, oot kyllä taitava ilmasemaan itteäs verbaalisesti + niin aidon ja itsevarman oloinen ihminen! Muistan muutama vuosi takaperin kun lihoin hieman niin ihmiset kyllä kokivat tarpeelliseks kertoa siitä auliisti minulle, ihan kuin en ite sitä tietäisi :-D Toisaalta, sama toimii toiseenkin suuntaan, jos on liian laiha, on automaattisesti anorektikko eikä sillä oo elämääkään kun se vaan laskee kaloreita, syö omenoita ja juoksee päättömästi aamusta iltaan kun ei halua olla normaalin mitoissa. Koita siinä sit löytää se kultainen keskitie...:-D Mutta no, pääasia on varmasti, että ite viihtyy kehossaan. Ootko sattunut lukemaan uusimman Trendin, jossa oli kahden ison leidin haastattelu? Se oli ihan hyvää luettavaa :-)

 
5. helmikuuta 2012 klo 1.30 , Blogger Joanna kirjoitti...

Qtja:
Kiitos paljon! Kiva, että tykkäsit. :) Ehdottomasti toimii molempiin suuntiin, meinasinkin postauksen yhteyteen kirjottaa, että tämä tavallaan toimii myös laihoille kun vähän kääntelee sanoja. En ole sattunut vilkaisemaan, mutta täytyypi pitää mielessä!

 
5. helmikuuta 2012 klo 1.56 , Blogger Jessica kirjoitti...

Hei ihan mahtavaa tekstiä! Itteäni kanssa nauratti monet kohat, mutta ymmärrän kyllä kirjotuksen ''vakavankin'' ajatuksen. Tsemppiä hulahula-hommiin!

 
5. helmikuuta 2012 klo 1.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oot ihana! Tää melkein sai mut itkemään. En tiedä miks, mut tulin jotenki surulliseks ku ite oon niin säälittävä :D Tiedän olevani lihava, haluan laihtua.

Itse sain paljon haukkumiskommentteja blogiini, joten poistin koko paskan ja odotan että laihdun ja voin blogata ilman haukkumista. Aika paskaa? Aika paskoja nää mun ajatukset ja se että annan muiden vaikuttaa muhun näin paljon.

Ja mäkin olen huomannut susta täällä, että olet itsevarma. Oon kateellisena täällä lukenut blogiasi ja miettinyt miks mä en voi olla noin itsevarma ja kaunis.

Tässä kommentissa ei oo järkee, kuhan angstaan tätä kamalaa maailmaa. rakastin tätä sun postausta.

Oot ihana. <3

myysa

 
5. helmikuuta 2012 klo 2.17 , Anonymous tiukunen kirjoitti...

Tämä oli todella, todella hyvä postaus. Herätit minussa sen, jonka olemassaoloa en ole halunnut myöntää itselleni. Nimittäin sen, että olen aina ollut tuollainen kamala läskikommenttien heittelijä.

Kyllä, itse olen aina ollut normaalipainoinen, nuorempana alipainoinenkin. Mulla on hirveästi ulkonäköpaineita ja ymmärrän itsekin, että ne on ihan turhia. Haluan jatkuvasti olla kauniimpi ja laihempi, vaikka samaan aikaan tiedän olevani juuri täydellinen tälläisenä. Lihavia ihmisiä olen aina katsonut hieman, no, eri tavalla. Kerran kännissä huusin tuntemattomasta tytöstä, että kuinka läski hän on. Hävettää vieläkin se asia. Kyllä hän sen kuuli, enkä minä olisi ollut mikään sanomaan sellaista.

Oon aina pyrkiny olemaan tasa-arvoinen. Homot, lesbot, heterot on mulle kaikki ihan tavallisia. Kehitysvammaiset ja jonkin erikoisemman ulkonäköpiirteen omaavat ihmiset ovat olleet mulle niitä samoja, kuin muutkin. Lihavista olen aina ajatellut myös samoin, mutta silti en ole vielä ihan sisäistänyt sitä. Ehkä siksi että koen itse niin paljon ulkonäköpaineita.

Kiitos tästä postauksesta, tämä motivoi minua ymmärtämään vielä enemmän kaikki ihmiset tasa-arvoisina. Ja kyllä, olen lukenut paljon blogiasi ja oot tosi ihana :)

Mutta apua, tää viesti on varmaa tosi sekava! Mutta uskaltauduin kuitenkin avaamaan suuni.

 
5. helmikuuta 2012 klo 3.09 , Blogger Melina kirjoitti...

niin osuvia heittoja :--D oot päivieni piristys!

♥ - toinen läski

 
5. helmikuuta 2012 klo 3.25 , Blogger BabyJane kirjoitti...

Vitsi tuo gif, mistä tollasta kropan hallintaa saa? :D Pitää varmaa iteki hankkia tollanen hula-rengas, vaikka se näyttääkin vähän pelottavammalle, kun ne millä lapsena leikittiin :D

Toinen hyvä liikuntamuoto, joka olis lapsuudesta ryövätty, olisi ehdottomasti naruhyppely. Siis ei se yksinään pomppiminen (se muistuttaa ihan liikaa oikeaa liikuntaa :D) vaan se kun porukalla pompitaan hiki hatussa ja käydään läpi loruja.

 
5. helmikuuta 2012 klo 3.45 , Blogger Nea kirjoitti...

:-D Oot aiva huippu♥

 
5. helmikuuta 2012 klo 4.02 , Blogger Joanna kirjoitti...

Jessica:
Kiitos paljon! Itse kirjoitin postauksen alunperin lähinnä vain huumoripuolta ajatellen, mutta IHAN mahtavaa, että se on herättänyt näin paljon oikeita ajatuksia ja oikeaa keskustelua. :)

Ano:
Heiii tsot tsot et ole säälittävä! En ole itsevarma oikeassa elämässä ollenkaan, tietty välillä tulee pieniä itsevarmoja hetkiä, mutta valtaosan ajasta häpeilen vähän vartaloani ja sosiaalisissa tilanteissa olen todella awkward. Täällä blogissa kuitenkin koen oloni itsevarmemmaksi, sllä saan tuoda itseäni eislle juuri sillä tavalla kuin haluan. :)

On todella surullista, että olet lopettanut bloggaamisen haukkujien takia, mutta ymmärrän toki miksi. Kun aloitin tämän blogin sain itsekin paljon haukkumiskommentteja. Jos en esitellyt läskejäni niin kuulemma yritin piilotella niitä ja jos ne taas näkyivät yritin olla uusi More To Love. Meinasin itsekin pistää siksi blogin jäähylle heti alkujaan, mutta onneksi en pistänyt. Ymmärsin, että on mahdotonta miellyttää kaikkia - etenkin ulkoisesti - ja siksi on parasta pyrkiä miellyttämään lähinnä itseään.
Siihen pyrin täällä blogissa nytkin. Huomasin, että negatiiviset kommentit saivat myös blogini lukijoille pahan mielen ja siksi lakkasin julkaisemasta niitä. Negatiiviset kommentit kai myös ruokkivat toisiaan, sillä niitä ei ole enää pitkään aikaan tullut ja minusta on ihanaa, että blogini on pysynyt nyt hyvän mielen paikkana. Esimerkiksi tähän postaukseen tullut kommenttiryöppy hehkuu lähinnä positiivista energiaa ja toistensa tukemista mikä on mielestäni ihan mahtavaa!

Toivottavasti saat blogin pian takaisin pystyyn, olit sitten minkä kokoinen tahansa! Itse pelkäsin tämän blogin perustamista alunperin sen vuoksi, että en mielestäni sopinut muotiblogin kirjoittajan muottiin. Minusta oli kuitenkin epäreilua, että pitäisi olla rikas ja laiha pitääkseen muotiblogia, siksi päätin pistää blogin pystyyn vaikka olenkin köyhä ja lihava sillä minulla on siihen aivan yhtä suuri oikeus.

Haleja.♥


tiukunen:
Kiitos paljon. Mahtavaa, että kuitenkin tiedostat sen, että olet saattanut satuttaa muita, monet tuskin sitä edes tajuavat. :) Uskon, että monet jotka heittävät pieniäkin kommentteja eivät ajattele niitä sen enempää ja jopa pitävät sitä hauskana, harva tajuaa miten pitkään pienetkin jutut jäävät päähän. Itse muistan edelleen kuudennen luokan ruokalasta huudon "me ei haluta sua meidän pöytään" tai lukion tokalta luokalta parhaan kaverin sanat "hei, sulla on kyllä tosi isot reidet." Ei ne tarkoittaneet varmaan pahaa, olivat vaan rehellisiä, mutta se satutti.

Yleensä omia ulkonäköpaineita on helppo elää myös muiden kautta, muita mittailee paljon herkemmin ja vertailee toisiinsa ja itsensä. Opi rakastamaan itseäsi enemmän ja muita myös, lopulta muodot, kilot ja numerot haihtuvat itsestään. :)

Kiitos hienosta kommentista.♥


Melina:
Haha kiitos! t. pullero

BabyJane:
Se myös ON vähän pelottavampi. :D Hyvä luoja kun sattuu kun nuo painot iskeytyy vatsaa vasten... Ja joo, hyppynarua oon miettinyt kanssa, se olis mahtava!!!!

 
5. helmikuuta 2012 klo 4.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sun pitäis olla ylpeä tosta sun painosta, taisiis, montahan kertaa kuulen miesten suusta, että naisessa pitää olla muotoja ja kurveja? Meinaa itse tekisin mitävain, jotta saisin painoa ja lievä ylipaino ei haittaisi myöskään, taistelen nimittäin tosissani siitä, etten putoa liikaa alipainon syövereihin. Syön normaalisti ellen jopa vähän enemmän, en liiku yhtään koska en uskalla, pelkään painon putoavan. Kai tämä johtuu geeneistä. Mutta pointti oli, että te keillä on muotoa, ja pystytte täyttämään vaatteenne kauniisti(?:D) olkaa oikeesti ylpeitä. Sattuu itseä nimittäin se, että sairaalloisen laihoja naisia halveksitaan. Toki ymmärrän sen, itsekään en pidä niistä ketkä itse aiheuttavat sellaisen ulkonäön. Mutta tälle mä en voi mitään, oo siis jooko ylpeä siitä mitä sulla on. Mulla ei oo mitään tossa luiden ja nahkan välissä. Enkä kyllä tiiä mitä tälle tekis. Urheilu ois niin helppoa mut se vaan poistaa kai näit vähäisiä rasva rosentteja mitä mulla on. Aamen. JA ANTEEKS TÄÄ PURKAUS !!:( Postauss oli kyllä sinänsä kiva ja huumorilla hyvin väritetty !

 
5. helmikuuta 2012 klo 5.17 , Blogger Inka kirjoitti...

Apuaaa en voi lopettaa nauramista.:-DDDDD:D:D:D:D: Sikahyviä!

 
5. helmikuuta 2012 klo 6.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot niiiiin ihana! ♥

 
5. helmikuuta 2012 klo 6.35 , Blogger Henna kirjoitti...

Löysin just sun blogis ja olin menossa lukemaan ensimmäisiä kirjoituksia kun tää pomppas silmille, aivan mahtavaa postaus! Nyt löyty mielenkiintoinen blogi!:)

http://oureyesisfuture.blogspot.com/

 
5. helmikuuta 2012 klo 8.11 , Anonymous Emilii kirjoitti...

Hehe. Nyt on kyllä pakko myöntää, että nauroin itsekseni tälle läskiteorialle! Aika kammottavaa, ja ehkä sairastakin, että ihmiset ajattelee noin ylipainosista ihmisistä..

 
5. helmikuuta 2012 klo 9.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse reippaasti alipainoisena (Ja aivan tosiaan täysin omasta halusta riippumatta) voin kertoa, että laiheliinit saa kuulla myös kommenttia.
Minulle on sanottu monesti, että "en ite haluis todellakaa olla noin laiha", kuin olisin itse pistäny raksin johonki lomakkeeseen ja valinnu. Saa kuulla olevansa anorektikko ja ruma ja vaikka mitä, koska ihmiset ajattelee, että no jooo se on kuitenki ite rehkiny ja jättäny syömättä, niii kyllä sen nyt voi ääneen sanoo. Samanlailla, kuin jos on pyöreä, niin jokainen on sitä mieltä että JOOO ITSE AIHEUTEUTETTUA ON.
Vaikka kaikki nuo kommentit tuntuu tosi paskalta, nii oon miettiny kyllä että erilaisuus on aina voitto ja kunhan tuntee itse itsensä hyväksi omassa kehossaan, nii Alles Klar. Niimpä kehotan sinua, niinkun jossain ylemmässäkin kommentissa on tehty, että NAUTI NAISELLISUUDESTA ! (--:
(taisin ehkä jossain kohtaa kadottaa ajatuksenkin, mutta ei se mitään.)

 
5. helmikuuta 2012 klo 11.11 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ano:
Tottakai pitää myös olla ylpeä kurveistaan, mutta mulle on myös tärkeämpää terveys kuin se, että miehet tahtoo, että naisessa on muotoja ja kurveja. :D En ole koskaan väittänyt tahtovani olla laiha, vaan normaalipainoinen. :) Eikä se, että puhun joskus lihavien puolesta ole mitenkään laihoja vastaan, päinvastoin, uskon että moni laihakin voi samaistua samantyyppisiin juttuihin kuin tässä postauksessa.

Inka:
:D

Ano:
Voiiii.♥

Henna:
Voooi, kiva että tykkäät! :)

Emilii:
Hehe, mahtavaa! :D Onhan se, mutta tavallaan myös niiden menetys, mä oon ainakin onnellisempi jos suhtaudun asioihin positiivisesti.

Ano:
Kuten tuolla ylempänä jo mainitsinkin niin tosiaan se, että puhun läskien puolesta ei mitenkään ole hyökkäys laihoja kohtaan vaan päinvastoin toivon, että myös laihat pystyvät samaistumaan tähän postaukseen. Valitettavasti asia nimittäin on todella niin, että myös laihat saavat kuulla yhtä naurettavia huuteluita. :( Toki nautin naisellisuudesta, mutta nauttisin enemmän terveydestäni, ja naisellisuus ja terveys menevät hyvin käsi kädessä. Ylipaino ja terveys välttämättä ei.

 
5. helmikuuta 2012 klo 13.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aika mahtava postaus! vaikka ite oonkin normaalipainonen (ja tietenkään en oo sujut kroppani kanssa,johtuen syömishäiriötaustoista) mutta tän postauksen luettuani tuli jotenki paljon itsevarmempi olo! ihana ku suhtaudut asiaan tälleen :) ja todellakin oot kaunis! meikkijuttuja ja -tutoja lisää vaan :)

 
5. helmikuuta 2012 klo 16.02 , Blogger emmi kirjoitti...

ahaha, SÄ OOT IHANA<3

nauroin ihan hulluna kun luin noita juttuja :D

ps. en kyllä saa susta läskiä tekemälläkään nainen!

 
6. helmikuuta 2012 klo 11.34 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ano:
Ihanaa, että vaikutti sinuun noin!♥ Ja kiitos paljon!

emmi:
Haha kiitos!

 
7. helmikuuta 2012 klo 10.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Blogien paras kirjotus! En voi lopettaa nauramista :D

 
7. helmikuuta 2012 klo 14.54 , Blogger Peippo kirjoitti...

Toi .gif menee niin samaan tahtiin mun repeatilla soivan venäläisen amispopitusmusiikin kanssa että en voi ku nauraa. :D Täydellinen soundtrack tolle!

 
8. helmikuuta 2012 klo 10.17 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ano:
Hahahaha mahtavaa ja kiitos! :D Tää on kyllä saanut kivasti (positiivista) huomiota kyllä!

Peippo:
Hahahaha :D

 
8. helmikuuta 2012 klo 19.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

olet upea <3

 
9. helmikuuta 2012 klo 14.22 , Blogger Joanna kirjoitti...

Kiitos ihana <3

 
7. maaliskuuta 2012 klo 0.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei! suosittelen kokeilemaan hoop dancea, toi pikkukuva jossa tyttö hulailee on juurikin sitä itseään. sitä ei harrasteta kuntoiluvanteiden avulla, ei oikein sovellu siihen. en tiedä mistä olet kotoisin, mutta tutustuppa esim. tähän vannetanssin opettajaan: matahoops.fi
häneltä voi tilata aloittelijan vanteita jotka ovat isoja ja painavia, liikerata on isompi ja hitaampi joten helpompi opetella kaikenlaisia "temppuja" joiden avulla tarpeeksi harjoiteltuasi opit tanssimaan vanteen kanssa. mielettömän palkitsevaa ja itse olen aivan rakastunut <3 ainakin tampereella (matahoops),oulussa ja helsingissä on vannetanssi opettajia. kannattaa vaikka mennä kesällä jameihin kokeilemaan ilmaiseksi ja saamaan inspiraatiota kokeneimmista tanssijoista :)

 
7. maaliskuuta 2012 klo 1.06 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ano:
Kuulostaa (näyttää) mahdottomalta. :o Olen Helsingissä, joten täytyypä perehtyä! :) Miten se sis eroaa tuosta kuntoiluvanteesta? Kun tuohan on painava myös, sattuu vaan perkeleesti! Mutta kiitti vinkeistä!

ps. Jameihin???? Siis hulahulajameihin???? KUULOSTAA IHAN MAHTAVALTA. :D

 
8. maaliskuuta 2012 klo 9.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sinä olet yhtä läski kuin minä tummaihoinen! (olen suoraan eloveena kaurahiutalepaketista)

Ihan mahtava postaus, nauroin mahan kipeäksi, pitääpä käydä jääkaapilla :D

 
29. maaliskuuta 2012 klo 9.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa läppää! :) ja vähän raikkaampia esimerkkejä olit keksinyt!

 
30. maaliskuuta 2012 klo 2.59 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ano:
Niin, tai sitten olen vain yhtä läski kuin olen läski. :D Kiva kun tykkäsit, hyvää ruokahalua!

Ano:
Hahah. :D

 
24. heinäkuuta 2012 klo 5.44 , Blogger Julia kirjoitti...

''Läskin seurassa ei voi kertoa läski-vitsejä.
Läski loukkaantuu niistä, menee kotiinsa, itkee itsensä uneen ja herää keskiyöllä saapuakseen kirveen kanssa kotiisi ja näyttääkseen sinulle oikein kunnon läskivitsin. Siksi läskivitsin kerrottuaan pitää mennä tosi hiljaiseksi, ja luoda kiusaantunut katse läskiin.''

KUOLIN :D huutonaurua! Ihana postaus!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu