Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Olen astronautti pimeän, leijun avaruudessa.

torstai 23. helmikuuta 2012

Olen astronautti pimeän, leijun avaruudessa.

Tein avaruusteemaisen meikin. Sitten otin siitä kuvia. Ne epäonnistuivat eivätkä vastanneet todellisuutta. Sitten muokkasin ne, sekin epäonnistui ja kuvista tuli naurettavan näköisiä. Ei tästä sen enempää.

Tunnisteet: ,

23 kommenttia:

23. helmikuuta 2012 klo 10.44 , Blogger Liisa kirjoitti...

Ihaniahan nämä on :) Miten oikein muokkasit? Voisit joskus tehdä jotain photoshop -tutoriaaleja, esim justiinsa tästä ja joistain muistakin! :)

ps. kai oot kuunnellu jo Pariisin Kevään uutta levyä? ;)

 
23. helmikuuta 2012 klo 10.51 , Blogger Linda kirjoitti...

Wow, hienoja kuvia!:)
http://mysecrets-linda.blogspot.com/

 
23. helmikuuta 2012 klo 10.52 , Blogger crline kirjoitti...

Ainakaan meikki ei epäonnistunut! :)

 
23. helmikuuta 2012 klo 11.02 , Blogger Aurora kirjoitti...

musta nää on tosi upeita! :)

 
23. helmikuuta 2012 klo 11.05 , Blogger Laura kirjoitti...

hys hys näähän on hieeeeenoja!

 
23. helmikuuta 2012 klo 11.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Epäonnistuneita? Naurettavan näkösiä? Ja mulla kun loksahti suu auki kuvia kattoessa ja aattelin vaan että WOW!!! Ihan tajuttoman kaunis oot ja saan tästä niiiin paljon insipiraatiota!! Sori kun tälleen randomisti hehkutan mutta ei voi muuta sanoo. :D

♥ nina

 
23. helmikuuta 2012 klo 12.34 , Blogger Minka kirjoitti...

ihaniaihania kuvia! ei tosiaankaan mitään epäonnistuneita!

 
23. helmikuuta 2012 klo 12.35 , Blogger Inka kirjoitti...

Vau, ihana meikki ja vielä ihanampia kuvia! Oisko liikaa pyydetty saada joku tutoriaali tästä tai ees käytettyjen tuotteiden lista? tekis mieli kokeilla saman tyylistä. :)

 
23. helmikuuta 2012 klo 12.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sun kulmakarvat on ihan täydelliset :)

 
23. helmikuuta 2012 klo 13.21 , Blogger Anna kirjoitti...

Mitäää!? JUST ÄLYTTÖMÄN UPEITA KUVIA♥ voisin kehystää ja laittaa seinälle :)

 
23. helmikuuta 2012 klo 14.26 , Blogger Torstai kirjoitti...

Ihaniahan
kauniita
heleitä
värikkäitä
rakkaus.

 
24. helmikuuta 2012 klo 0.36 , Blogger Annika kirjoitti...

Mä just katsoin että upeet meikit ja hienot muokkaukset, eli ei mitään syytä dissaukseen ;)

 
24. helmikuuta 2012 klo 0.36 , Blogger Milena kirjoitti...

haha musta nää on tosi ihania! :) <3

www.eatingsweets.tumblr.com

 
24. helmikuuta 2012 klo 2.22 , Blogger fairydust kirjoitti...

ooh! ihania kuvia c:

 
24. helmikuuta 2012 klo 3.16 , Blogger Joanna kirjoitti...

Apua mitä kommentteja!!♥

Liisa:
Photoshopilla lisäsin vaan päälle kuvan avaruudesta ja tein siitä osittain läpinäkyvän. Ja Kaikki On Satua on ollut erittäin kovassa kuuntelussa!♥

Linda:
Kiitos! :)

crline:
Nojoo, ei, mutta se oli niin superkiva, että harmittaa etten saanut sitä välitettyä kameralle. :( Näissä meikki näyttää paljon haaleammalta ja arkisemmalta kuin todellisuudessa, oikea meikki oli tummempi ja syvempi.

Aurora:
Noh, kiitos! :)

Laura:
*vaikenee*

Anonyymi:
Hahahah. :D Mahtavaa, kiitos! Ihanaa, että inspiroidut, se on parasta!♥ Ehkä oon vaan liian kriittinen. :)

Minka:
Kiitos paljon! On ne musta vähän, oma visio oli ihan erilainen...

Inka:
Kiitos paljon! Tästä ei tule tutorialia koska tosiaan kuvat ei ole todenmukaisia, mutta silmiin on käytetty 120-paletista sinisen, violetin ja pinkin sävyjä, vesirajalle valkoista, yläluomelle musta rajaus, huulilla Rimmelin Kate Mossin sarjaan kuuluva pinkki puna, olisiko sävy numero 02! Kasvoilla ihan perus pohja, kulmissa Wet n Wildin kulmakarvasettiä ja poskilla Oriflamen joku heleä puna jonka nimeä en muista. :)

Ano:
Voih, kiitos!♥ Mäkin oon alkanut tykkäämään niistä. :D

Anna:
Älä nyt kuitenkaan. :D Mutta kiitos!♥

Torstai:♥

Annika:
Jihuuu kiitos!! :)

Milena:
Ihanaa, että tykkäät! :)

fairydust:
Wihii kiitos. :)

 
24. helmikuuta 2012 klo 6.09 , Anonymous veera kirjoitti...

siis on nää tosi hienoja, mutta kieltämättä tulee vähä mieleen joku lelumainos :DD oot tosi kaunis ja noi sun kulmat, aah<3 täydelliset.

 
24. helmikuuta 2012 klo 8.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihan älyttömän ihania kuvia! <3

saanko kysyä mitä kameraa käytät?

 
24. helmikuuta 2012 klo 12.18 , Blogger Peippo kirjoitti...

Ihana meikki jälleen kerran, jäin ihan tuijottamaan että miten sä olet ton oikein tehnyt. :D Sulla on muuten tosi hienot tatuoinnit.

 
25. helmikuuta 2012 klo 4.47 , Anonymous riinu kirjoitti...

Haha kuinkas sattuikaan että just tätä postausta lukiessani kuuntelin simple planin astronauttia ! Aivan ihana meikki, ja tykkään kovasti kuinka oot muokannu nuo kuvat tuolla lailla, herkullinen blogi! :>
Jään tosiaan seuraamaan tätä, ja kunhan jaksan kirjautua bloggeriin nii ihan virallisesti sitte. Ja tosiaan, pidä yllä näitä sun aiheellisia-postauksia, tosi mielenkiintoista luettavaa.
Hyvää kevään jatkoa ! <3

 
25. helmikuuta 2012 klo 7.08 , Blogger ami kirjoitti...

Ihana!

 
26. helmikuuta 2012 klo 1.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihan tosi raskas tää sinun sivusi vaikuttaisi olevan D: WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

 
6. maaliskuuta 2012 klo 12.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

moikka (: tiedän kommentini olevan ehkä hieman ärsyttävä mutta on pakko sanoa kun meikkialaa opiskelleena särähtää silmään. oletko ikinä huomannut ylähuulesi olevan toiselta puolelta eri mallinen, hieman kapeampi. tämän saa helposti korjattua huulten rajausvaiheessa: piirrät vaan huulesta symmetrisen mallisen.
Ja vielä toinen yhtä ärsyttävä kommentti :D pyydän jo anteeksi etukäteen, mutta sanot kokoajan haluavasi peittävyyttä meikkipohjaltasi, mutta mielestäni kuvat sinusta ilman meikkiä saavat ihosi näyttämään paljon terveemmältä ja hehkuvammalta. Tähän saattaa olla syynä liiallinen puuterointi tai voiteen väärä väri. Kannattaa myös kosteuttaa iho kunnolla ennen pohjan tekemistä ja käyttää esim tehokosteutus seerumia. Ihossasi ei myöskään ole mielestäni virheitä, mutta suosittelen lämpimästi jonkin tehokkaan (oikean värisen eli näpyille vihertävää ja silmän alusille punertavaa) peitevärin hankkimista, jota voit käyttää täsmä hoitona näille sinua häiritseville ihosi virheille. Koko ihoa ei missään nimessä kannata meikata tukkoon jos on noinkin hyvä iho kuin sinulla!
Hyvä blogi sinulla on ja anteeksi vielä :D

Terveisin ärsyttävä meikki natsi

 
7. maaliskuuta 2012 klo 1.43 , Blogger Joanna kirjoitti...

veera:
Haha lelumainos. :D

Ano:
Tottakai saat! :) Canon 1100D on käytössä ja siihen ihan perus kittilinsi!

Peippo:
Hahah, kiitos! Olistpa nähnyt meikin oikeasti, oli niin hieno. :'(

riinu:
Hahah, hauska sattuma! :D Kiitos paljon ja kiva kun viihdyt!

ami:
Kiitos. :)

Ano:
En edelleenkään ymmärrä?

Ano:
Olen elänyt kasvojeni kanssa yli 20-vuotta joten kyllä, olen tietoinen siitä, että ylähuuleni on toiselta puolelta kapeampi. Se nyt on ilman "meikkialan opintojakin" aika ilmiselvää, että asioiden muotoa voi muuttaa muuttamalla niiden muotoa, eli esimerkiksi piirtämällä ne toisenlaiseksi. En ole kuitenkaan kokeillessani pitänyt siitä miltä ylivedetty rajaus näyttää, siksi annan asian olla sillä minusta kyseessä ei ole suuri asia. Lisäksi rajausta vaikeuttaa ylähuuleni rajalla oleva pieni pisama, josta et varmaan tiennyt sillä se ei kuvissa juurikaan näy vaikka oikeassa elämässä näkyykin.

Kaikki ei muutenkaan välity täydellisesti kuviin, ei siis myöskään todellinen ihoni vaikka siihen parhaani pyrin. Ihoni on suhteellisen hyvä, muttei täydellinen ja siksi tahdon peittävyyttä sillä pyrin parhaaseen lopputulokseen. Kun puhun tahtovani peittävyyttä, tahdon sitä nimenomaan meikkivoiteeseen. Kun puhun meikkipohjasta, tarkoitan kaikkea mitä milloinkin käytän ihollani pohjana meikissäni yhteensä (primer, meikkivoide, puuteri, peitevärit jne.). En siis hae peittävyyttä kuin meikkivoiteelta sillä se on mielestäni meikkivoiteen idea, muuten voi mielestäni ihan yhtä hyvin käyttää vaikka sävyttävää päivävoidetta tai puuteria.

Ihoni on kyllä oikein hyvin kosteutettu aamuin ja illoin kiitos vain eikä vähien rahojen tuhlaaminen johonkin seerumiin siksi kiinnosta sillä en sellaista mielestäni todellakaan tarvitse. Moista peiteväriä olen käyttänyt jo hyvän aikaa ja olen vannonut sen nimeen tässäkin blogissa monesti. Niiden lisäksi käytän joskus myös korosteväriä, jotta saisin sen ihon hehkun kasvoilleni aina kun valo siihen heijastuu. Koska efekti tulee valosta, on sitäkin vaikea joskus vangita kuviin.

En todellakaan "meikkaa ihoa tukkoon" päivittäin; joskus käytän meikkivoidetta, toisinaan vain puuteria, joskus taas peiteväriä ja puuteria. Jotkut päivät vietän meikittä ja ulos lähtiessäni saatan läträtä naamani täyteen (eli mielestäsi tukkoon) näitä kaikkia. Meikkaan kunnes olen lopputulokseen tyytyväinen, se on aika ilmiselvää. Käytän puuteria mutten mitenkään erityisen paljon, yksinkertaisesti pidän enemmän mattapintaisesta ihosta kuin kiiltävästä. Kyseessä on vain makuasia ja olen pahoillani jos normaalimääräinen meikkivoiteen ja puuterinkäyttö saa mielestäsi ihoni näyttämään sairaammalta ja kulahtaneelta. Ei kun en olekkaan pahoillani sillä kyseessä on minun ihoni. Minusta on myös hieman omituista, että kritisoit tavallisen meikkivoiteen tavallista käyttöä, etenkin "meikkialaa opiskelleena."

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu