Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pikapäivitystä!

maanantai 27. helmikuuta 2012

Pikapäivitystä!

Puuh! Muutto alkaa hiljalleen olla vihdoin ohi ja laatikotkin jo purettu, vielä pitäisi saada tavarat paikoillensa ja nurkat siistiksi. Internet-yhteys on toistaiseksi työn alla ja sen vuoksi postaustahti on hidastunut huomattavasti, bare with me! Tänään koitti kuitenkin paluu arkeen ja tänne koulun penkille, siksi pääsin edes näin pikaisesti päivittämään!

Muutto on sujunut hyvin ja yllättävän helposti. Ikea teki minut yhtä onnelliseksi kuin aina, eikä edes huonekalujen kokoaminen käynyt hermojen päälle sillä pappani hoiti sen homman sutjakkaasti. Tosin omat taitoni riittivät jopa apupöydän kokoamiseen, oli aika haastava! En myönnä tarvinneeni siitäkin apua. Kämppä on HOASin mikä rajoittaa sisustamista eikä muutenkaan tarkoita mitään korkeinta laatua esimerkiksi keittiön kaapeissa taikka seinien paksuudesta. Huonekaluista ja sen semmosista kuitenkin varmasti myöhemmin lisää, kun saan tavaroita paikoillensa saatte kärvistellä sisustuspostausten parissa! Toivottavasti mielellänne.

Tavaroiden lisäksi muutto on muutenkin ollut erittäin onnistunut. Talo ei ole lainkaan tyypillinen HOAS asunto siinä mielessä, että ainakin itse yhdistän asiayhteyteen lähinnä kolkot betonikerrostalot. Uusi kotini sen sijaan on tummanruskea rivitalo, jonka pihapiiristä löytyy asukkaina lähinnä muita opiskelijoita sekä muutamia lapsiperheitä. Kämppiksiä minulla on vain yksi, mikä jo itsessään tuo tietynlaista kodikkuutta tyypillisen HOASin kahden tai kolmen kämppiksen sijaan. Olen saanut häneltä myös "luvan" sisustella huoneeni ulkopuolellakin joten olen pyrkinyt tekemään myös keittiötä ja vessaa kodikkaammaksi. Meillä on oma pieni kuistikin, joten en malttaisi odottaa kesää, että saadaan pihakalusteet esille ja kukat tuomaan väriä!

Muuttopäivänä simahdin jo heti iltalteen jälkeen sänkyyni ja heräsin ärtyneenä yläkerrasta sekä viereisistä huoneista kuuluvaan meteliin. Olin ärtynyt lähinnä siksi, että miten joku voi vielä metelöidä "tähän aikaan yöstä" kun itse jo nukun. Sitten tajusin, että kello oli vasta puoli kahdeksan. Opiskelija-asunnoissa. Lauantaina. Hiihtolomalla. :D Jo eilen oli hiljasempaa, muilla opiskelijoilla on onneksi samantyyppinen rytmi kuin minullakin.

Minulla on jo hirveä ikävä teitä ja tahtoisin kirjoittaa kamalasti kaikkea ja aiheetkin ovat jo mielessä ja äh! Toivottavasti saan kytkettyä netin itselleni tänään, jotta pääsisin teille kunnolla päivittelemään, sillä aikaa meininkiä voi seurata esimerkiksi Facebookista.

Yhyy. Mitä teille kuuluu?

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

27. helmikuuta 2012 klo 2.38 , Blogger Ansma kirjoitti...

oot aivan älyttömän kaunis ! :)

lauantaimurhetytto.blogspot.com

 
27. helmikuuta 2012 klo 4.41 , Anonymous Annie kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Odotan jo innolla kämppäpostausta - tosin siinä kyllä oma muuttokuume vaan nousee..
Rivariasunto on myös varmasti tosi jees. Me asutaan paritalossa ja on kyllä ihanaa kun on oma piha, eikä ketään metelöimässä (tai valittamassa) ylä- tai alakerrassa.

 
27. helmikuuta 2012 klo 7.55 , Blogger Minka kirjoitti...

Mäki asun HOASin asunnoissa! :D Oon ollu tyytyväinen ja mullakin oli solussa vaan yks kämppis. Eihän nää mitenkään upeita ole pohjaratkasultaan tai muutenkaan, mutta sisustamalla oikein mukavia :) Suurin miinus on ikkunoiden vetäminen, tylsä pohjaratkaisu, seinille ei saa laittaa tauluja eikä nauluja eikä mitään ja plaa jotain muita. Ite asun tällases kunnon betonilaatikossa mutta onneks about joulun jälkeen muutto pois, riippuen miten nopeesti saadaan mun valmistumisen jälkeen asunto ja töitä jaja :) Mut nää on ihania edullisuutensa takia! :D Tulipas selitettyä mut innostuin kun tuttu aihe :D

 
28. helmikuuta 2012 klo 7.54 , Blogger Kaisa kirjoitti...

Onneksi löysin tämän sun blogin, meni heti lemppareiden joukkoon. Ihanaa, miten monipuolista juttua täältä löytyy ! Oon lukenut tätä nyt jo tunnin ja oon jo hieman fiksumpi kaikkien meikkiasioiden suhteen, iiiisot kiitokset sulle siitä. : >
Olet myös niin hurjan kaunis, että noita sun suuria kasvokuvia on ihanaa tuijottaa ! : D Kuulostaapa pelottavalta (mutta omapa on syysi kun omistat esim täydelliset silmät).
Okei nyt meitsi liittyy lukijaksi ja jatkaa stalkkaamistasi.

Ps. onnea uuteen kotiin. (=

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu