Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Telephone -steb by step.

tiistai 14. helmikuuta 2012

Telephone -steb by step.Tykkäsin edellisessä postauksessa näyttämästäni meikistä ihan hirveästi. Se oli minusta supercool, ja jos jaksaisin ja olisin oikeasti rajumpi käyttäisin sitä päivittäin. Erityistä huomiota rohmusi tummanvioletti huulipuna. Se on tuubissaan jotenkin shokeeraavan tumma, lähes musta, mutta juuri sellainen jota olenkin jo pitkään etsinyt. Juuri tämä huulipuna onkin suuri osa tätä meikkiä, ja erityisesti pidin sen graafisuudesta. Huomatkaa esim. korostettu amorin kaari.

Alkuperäisessä meikissä suurta osaa näyttelivät myös todella tummat ja dramatisoidut kulmakarvat, jotka tuovat mielen jonkinlaisen piirroshahmon. Itse toin meikkiä hieman arkiselle tasolle vain värittämällä kulmat tummalla kulmavärillä. Toki tein niihin pienen kaarevan siiven jos edellisen postauksen kuvia tarkastelee lähemmin.  • Pohja: Cover All (Wet 'n' Wild), (kaksi kerrosta) tasoittava meikkivoide (Yves Rocher), kivipuuteri (Oriflame), poskipuna (Melba, Mac).
  • Silmät: Kulmakarvasetti (Wet 'n' Wild), 120-paletti, geelieyeliner (Maybelline), ripsiväri (Masterpiece, Maxfactor).
  • Huulet: Huulipuna (04, Kate Moss, Rimmel).
STEP BY STEP


Varjostus: Tummaa alaluomen ulkonurkalle, luomivakoon häivyttäen keskivertoa korkeammalle, kulmakarvan sisänurkkaan häivyttäen kohti nenänvartta sekä silmän ulkonurkkaan häivyttäen kohti ohimoita. Vaaleaa kulmaluulle aivan kulmakarvan alle, liikkuvalle luomelle, sekä silmänurkkaan.


1. Oikeastaan tämä meikki ei ole kovin monivaiheinen, mutta sitäkin dramaattisempi. Silmämeikin pohjana toimii vähän erikoisempi  varjostus, joka saattaa aluksi tuntua rajulta, mutta ei loppujen lopuksi juurikaan näy muuta kuin juuri varjostuksena.


2. Viimeistelyyn kunnon rajaukset ja näyttävät ripset. Silmän rajaus aloitetaan aivan sisänurkasta ja vedetään mahdollisimman suorasti pitkälle kohti ohimoita tyypillisen kaarevean siiven sijaan. Vesirajan jätin puhtaaksi, mutta silmän ulkonurkkaan asetin näyttävät ripset tuodakseni hieman naisellisuutta meikkiin.

No, mitäs piditte minun versiostani? Yritin tuoda meikkiä vähän arkisemmalle tasolle!


Tunnisteet: , , , ,

7 kommenttia:

15. helmikuuta 2012 klo 0.11 , OpenID maryihmemaassa kirjoitti...

Wow hieno! Toi huulipuna on aikast nami!

 
15. helmikuuta 2012 klo 0.22 , Blogger Piu kirjoitti...

oi että tää on kyl iha mielettömän upea meikki ♥ ite en osaa yhtään käyttää luomivärejä, mut lähes päivittäin teen kyllä paksut kissansilmärajaukset. oon saanu niin usein kuulla ihmisiltä, et meikkaampa mie aina rajusti ;:D

 
15. helmikuuta 2012 klo 1.42 , Blogger Anna kirjoitti...

Niin upee! Onko sulla joku koulutus vai meikkailetko ihan muuten vaan?

 
15. helmikuuta 2012 klo 5.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hullun hieno!

 
19. helmikuuta 2012 klo 3.00 , Blogger Joanna kirjoitti...

maryihmemaassa:
se on kyllä! :)

Piu:
Kiitos! Ei ees tarvii luomiväriä rajuun meikkiin, rajauksetkin voi olla aika badass. ;)

Anna:
Muuten vaan! :)

Ano:
Kiitos!♥

 
5. maaliskuuta 2012 klo 23.28 , Anonymous Aleksi kirjoitti...

Meikki on ihan täydellinen kevennys alkuperäisestä! Jos tekisi identtisen, niin sen kanssa ei ehkä uskaltaisi lähteä radalle. Tän sun version kanssa voisit varmasti lähteä ja olisit todella näyttävä nainen! Iso [Like]!

 
6. maaliskuuta 2012 klo 2.09 , Blogger Joanna kirjoitti...

Aleksi:
Tänks! Yritinkin tuoda tätä vähän inhimillisemmälle tasolle ja tässä voisin ehdottomasti lähteä ihmisten ilmoille, en oo vaan löytänyt vielä tarpeeksi hardcoreja vaatteita tuon huulipunan kanssa. :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu