Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Bloggaajatapaaminen L’Oréalilla!

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Bloggaajatapaaminen L’Oréalilla!

Olin super-otettu ja innoissani kun sain kutsun L’Oréalin toimistolle Niittykumpuun. Luvassa oli ruokailua, New Yorkin tunnelmaan vievää juomaa sekä elävää musiikkia – ja ennen kaikkea, Maybellinen ja essien värikosmetiikkauutuudet. Lupaavia lupauksia!

Halukkaille oli järjestetty kuljetus Helsingin keskustasta paikan päälle. Minut yllätti täysin, että suurin osa muista bloggaajista oli jo keskenään tuttuja. Itse en tunnistanut joukosta kuin muutaman kasvon. Tavallaan oli mukavaa, että kaikki tytöt olivat minulle uusia tuttavuuksia sillä uusia ihmisiä on aina kiva tavata. Toisaalta se taas teki asioista vähän vaikeempaa sillä olen uudessa seurassa hirveän ujo ja aika kiusallinen. Toivottavasti kuitenkin ystävällinen. Tunnelma kuitenkin muuttui nopeasti rennommaksi.

Kun pääsimme Niittykumpuun, oltiin meitä jo mukavasti ovella vastassa. Meidät saatettiin hissiin, jossa mietiskelin harvinaisen kovalla soivaa hissimusiikkia, joka vain voimistui kerros kerrokselta. Astuessamme ulos hissistä ymmärsin, että kyseessä olikin ihan lopullisissa tiloissa soiva musiikki. Yllätys oli silti suurenmoinen kun nousin kierreportaat ylimpään kerrokseen ja vastassa oli rennosti hyllyyn nojaileva saksofonisti. Saksofonisti!!

Meitä hemmoteltiin paikan päällä suuresti ja sain ainakin itse tapahtumasta paljon irti. Kuvien pitäisi kertoa enemmän kuin tuhat sanaa joten tässä teille niitä (ja vähän sanojakin)!Ilta aloitettiin New Yorkin malliin tyylikkäällä drinkillä, joka sisäili mm. tequilaa. Ja jotain muuta mutten muista mitä....


Ohessa DJ ja saksofonisti, jotka viihdyttivät meitä myös loppuillan ajan.


Kun alkudrinksut oli nautittu, siirryttiin oleelliseen eli ruokaan. Tarjolla oli salaattia grillatusta parsasta ja kanasta, basilikalla maustettua latva-artisokkaa sekä kuivattuja luumutomaatteja, paahdettua punajuurta ja kotimaista vuohenjuustoa, romaine-salaaattia, viikunoita ja paahdettuja pähkinöitä, vadelmavinaigrettea sekä focacciaa ja romesco salsaa. N-A-M.


Ihastelin jo etukäteen ihania ruokaständejä, jotka toivat tilaan kodikkuutta. Oheisesta hyllyköstä lemahti ihastuttava basillikan tuoksu, joka veti minua puoleensa. Meille mainittiinkin, että kaikki hyllyistä löytyvät herkut ovat aitoja ja niitä saa toki napostelal jos siltä tuntuu!


Sitten siirryttiin oleelliseen, eli siihen kosmetiikkaan. Yllä Essien supersuloiset kevätsävyt.


Meille pidettiin mielenkiintoiset esitelmät markkinoilla olevista Maybellinen tuotteista, sekä niistä jotka ovat sinne saapumassa. Sen lisäksi, että meille kerrottiin niin eri meikkien synnyistä kuin siitä miten ja miksi ne toimivat. Meidät perehdytettiin jo mainosten kautta tutuksi tulleeseen Fit Me -sarjaan sekä Illegal Length -ripsiväriin. (Näistä molemmista lisää myöhemmin!)


Meille kerrottiin myös Essien historiasta, menestystarinasta sekä uusista sävyistä. Myös sarjan inspiroiva äiti tervehti meitä videon muodossa ja kertoi intohimostaan kynsilakkaa kohtaan. Hänellä oli pointtinsa; kun laitamme ripsiväriä, huulipunaa tai muuta meikkiä kasvoillemme, emme pääse nauttimaan lopputuloksesta kuin peilin edessä. Kyntemme ovat kuitenkin silmissämme jatkuvasti joka päivä, ja siksi kauniit kynnet saavat meidät tuntemaan itsemme kauniiksi.

Kevätsarjasta löytyy sekä ihania punaisen eri sävyjä, että henkilökohtaiset suosikkini pastillin sävyissä!


Minua ihastuttivat paikan yksityiskohdat kuten tämä kävelykeppi maljakossa sekä hattu sen vierellä.


Esittelytilaisuuden jälkeen meidät ohjattiin Fit Me -kojun luo, jossa meitä autettiin löytämään oma oikea sävymme sarjasta. Minulla on vaikea ihosävy siinä mielessä, että sukujuurieni vuoksi rusketun todella nopeasti ja veikkaankin, että jo kuukauden tai parin sisään olen jo aika ruskea. Siksi minulle valittiinkin kaksi melko tummaa sävyä, jotka sain molemmat kotiin testattavaksi.


Ilo ei suinkaan loppunut siihen, sillä palatessamme kojulta takaisin meitä kehoitettiin laittamaan Fit Me -herkkumme lahjapussukkoihimme! Ne sisälsivät Essien kynsilakka-uutuuksia, Fit Me -paidan, sekä muutamia Maybellinen uutuuksia. Saimme lisäksi valita Essien talvikokoelmasta kaksi lakkaa mukaamme. Yllä Mira tutkii omaa pussiaan. Oli hauskaa että törmäsimme toisiimme sillä meillä on eräs hyvä yhteinen kaveri, jonka kautta olemme kuulleet toisistamme paljon!


Ja tytöille tuli joulu! Illan päätteeksi halukkaat saivat myös kyydin takaisin Helsingin keskustaan.

Lähiaikoina esittelen vielä kunnolla kaikki mukaan saamani Maybellinen ja Essien uutuudet. Vaikka meitä hemmoteltiinkin ihan hirveästi (kiitos vielä järjestäjille ja kansabloggaajille!) niin sain tapahtumasta myös muutoin paljon inspiraatiota ja tietoa. Se on minusta loppujen lopuksi tällaisten tapahtumien ydin, sillä tahdon tietysti palata kotiin niin, että minulla olisi myös teille paljon uutta kerrottavaa. Sinä ja Minä olemme tämän blogin ydin. Ja nyt minulla todella on vaikka mitä!


Tunnisteet: , , , ,

11 kommenttia:

16. maaliskuuta 2012 klo 9.48 , Anonymous Tyttö Pohjoisesta kirjoitti...

Tuo DJ <3 mikä bejbe <3

 
16. maaliskuuta 2012 klo 10.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vau! Olet onnen tyttö, kun pääsit tuonne mukaan! :) Varmasti mahtava kokemus. Ihania kuvia!

Pakko kysyä: Tiedätkö tuon fonistin nimeä? Näyttää kamalan tutulta.

 
16. maaliskuuta 2012 klo 10.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

namms toi ruoka :) ja nammmmmmms uutuusmeikit!

 
16. maaliskuuta 2012 klo 11.07 , Blogger Nukke kirjoitti...

oi miten ihanat nuo essien lakkasävyt :)

 
16. maaliskuuta 2012 klo 13.14 , Blogger Joanna kirjoitti...

Tyttö Pohjoisesta:
:D

Ano:
Niin olenkin!! :) Oli mahtava ilta kyllä! En tiedä, mutta nyt kun sanoit niin niin itseasiassa näyttääkin. :o

Ano:
Niinpä!! NAMINAMI!♥

Nukke:
Niinpä!!

 
16. maaliskuuta 2012 klo 23.58 , Blogger Pumpulipupu kirjoitti...

Heippa! Oli tosi mukava tavata sinut tuolla, oli niin kivaa! :)

Ja ihanaa kun olit ehtinyt jo kirjoittaa kivan jutun tapahtumasta! Tosi hauskoja kuvia! Mielenkiinnolla odottelen myös sun arvioita tuotteista. :)

Äläkä yhtään huolehdi, me kosmetiikkabloggaajat tunnemme toisemme, koska Suomessa on niin pienet piirit ja vähän kosmetiikkablogeja. Kiva kun tulit joukkoon mukaan, kaikki tytsyt ovat tosi kivoja! :)

 
17. maaliskuuta 2012 klo 23.47 , Blogger Mirette kirjoitti...

Oli kyllä kiva törmätä mutta harmitti vähän jälkeen päin että ei ehditty yhtään vaihtaa sanoja (olin kyllä itse aika pahasti jäässä :-D), no viimeistään ensi kerralla sitten heh heh. :)

 
18. maaliskuuta 2012 klo 4.24 , Blogger Joanna kirjoitti...

Pumpulpupu:
Moikka! Oli kyllä ihan superkivaa vaikka olinkin ujona! :)

Mirette:
Sama, mutta tosiaan niin olin itsekin! :D Ensi kerralla sitten!

 
18. maaliskuuta 2012 klo 18.53 , Blogger Sonia kirjoitti...

Hyvin sä sinne mukaan sullouduit. :) Meistä oli suurin osa tosiaan tavannut kosmetiikkabloggaajien miitissä, jonka järkkäsimme tuossa joulukuussa, mutta sua lukuunottamatta lähes kaikki muut, jotka eivät tuossa miitissä silloin olleet, olivatkin sitten mullekin vieraita.

Kiva oli tavata, toivottavasti toistekin paremman ajan ja vähemmän häslingin kanssa. :)

 
29. maaliskuuta 2012 klo 6.55 , Blogger shiny kirjoitti...

Moikka! Löysinpäs sunkin blogin viimein, hehe :p Oli kiva tavata tuolla:) Oli kyllä mukava ilta, toivottavasti näitä tulee lisää :)

 
30. maaliskuuta 2012 klo 3.00 , Blogger Joanna kirjoitti...

Sonia:
Hehee okei! Hyvä tietää, yllätyin tosi paljon kun kaikki vaan tunsi toisensa! :D

shiny:
Moikka! Eiköhän tule, sitten ehkä mäkään en ole niin jäissä! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu