Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Keskiviikko Joannan kanssa.

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Keskiviikko Joannan kanssa.

Suokaa anteeksi kuvaspämmini, mutta itsepähän tätä kerjäsitte. Nyt on aika minun ensimmäisen päivä Joannan kanssa -postaukseni! Kamera liikkui matkassani yhden keskiverron keskiviikon verran, eli pyörittiin niin koulussa kuin kotona kuin ulkonakin. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa joten niiden voimalla mennään (ja ehkä parin sanankin). Tällaista on minun arkeni, I hope you don't get too bored! Kuvat saa muuten suuremmiksi klikkaamalla!


Herätyskelloni soi aamuisin vaihdellen puoli tuntia - kaksi tuntia ennen lähtöä jaksamiseni mukaan. Tapanani on ollut jo pitkään katsella sarjoja ja samalla syödä aamupalaa ja meikata. Tämä rento herääminen johtaa kuitenkin lähes poikkeuksetta myöhästymiseen joten olen lähiaikoina pyrkinyt heräämään vajaa tuntia ennen lähtöä, pitäämään koneen kiinni ja jättämään aamupalan nauttimisen kouluun. Olen ainakin näin välttynyt paremmin myöhästymisiltä sekä ontuvilta "anteeksi, että olen myöhässä, mutta lähdin myöhässä" -selityksiltä.


Olen hiljattain muuttanut ja siksi olen vielä aina jotenkin vähän hädässä juostessani bussiin. Reittiopas on myös lähes poikkeuksetta aina auki puhelimessa taskussa siltä varalta, että muisti ei riitä aikataulujen ja oikeiden pysäkkien muistamiseen. Käyn myös aina, siis aina postilaatikolla kulkiessani niiden ohi huolimatta kellonajasta ja siitä kuinka monta kertaa olen tsekannut postin aikaisemmin.


Napit on korvilla vaikka kello olisi kuusi, en osaa matkata paikasta toiseen ilman. Tulen tosi ärsyyntyneeksi jos iPodistani loppuu akku kesken bussimatkan, siksi yritän pitää sen mahdollisimman usein latautuneena. Kouluni sijaitsee Arabianrannassa, jos joku on käynyt niin se on se legotalon näköinen rakennus taidekorkeakoulun vieressä. Rakastan mennä kouluuun sillä se on mielestäni mahtavalla seudulla muiden oppilaitosten kanssa ja tilat ovat muutenkin hulppeat. Niin ja opiskelemani ala tuntuu myös omimmalta. Koululla tietysti pakollinen foursquare-tsekkaus!


Meidän koulussa myös se on mahtavaa, että siellä tarjoillaan ilmaiset aamupuurot joka aamu vartti ennen ensimmäisiä tunteja. Naminami, kyllä yksin asuva opiskelija säästää. Ohessa yleensä jaetaan kuulumiset, edellisen illan sekoilut, projektit, tai niiden kehittämisideat. Tänä aamuna keksimme Nellin kanssa uuden applikaation nimeltään iBlog, jonka saa ladattua suoraan järjestelmäkameraan. Voi itku, nyt paljastin meidän idean. Sori Nelli.


Aamupalalta siirrytään sitten suoraan tunnille, tällä kertaa edittiin. Työn alla on tällä hetkellä dokkari tovereideni bändistä 15 Minutes Before The Divesta. Siinähän ne tunnit menivät editoiden dokkarin ensimmäistä haastattelua. Editointi on siitä vittumaista puuhaa, että siinä menee pikkujuttujenkin vääntämiseen ikuisuus sekä samoja videopätkiä joutuu katsomaan uudestaan ja uudestaan niin paljon, että ne muistaa lopulta ulkoa. Vaikeaa se ei kumminkaan ole, onneksi.
 Huom. kellonajat.


Sen lisäksi, että meidän koululaiset on supersiistejä tyyppejä, niillä on myös maailman paras huumorintaju. Se välittyy usein esimerkiksi koulujen ilmoitustauluille, joissa roikkuville lapuille saa aina vähän naureskella. Eikä muuten kannata mokailla, tai vaksi tulostaa valvontakamerakuvia koulun oveen ja kirjoittaa niihin tussilla nasevia kommenttejaan.


Ehkä ainoa miinuspuoli koulussa on maailman hitain hissi. Siis ihan oikeasti, kerroksia on jotain 8 ja se seilaa aina muualla kuin siellä missä pitäisi. Välillä se menee tylysti sen kerroksen ohi missä odottelet ikään kuin ilkkuakseen ja kun viimein pääset sen kyytiin, se suuntaa ylös jos tahdot alas tai alas jos tahdot ylös. En tiedä tiesivätkö maailman ihanimmat keittolan tädit, että teen tällaista postausta, mutta jostain syystä he pistivät tänä keskiviikkona ruuan suhteen parastaan. Naminami!


Ruokailun jälkeen pitää välillä ottaa tunnilta vähän omaa taukoa, joten jäätiin Elinan kanssa pelailemaan vähän ilmakiekkoa. Samasta kerroksesta löytyvät myös pingis- ja biljardipöytä.
Huom. allekirjoittanut voitti.


Menestyksekkään ilmakiekkoturnauksen jälkeen palattiin madellen luokkaan. Oltiin kuitenkin saatu päivän editit tehtyä, joten lopputunti menikin sitten kaikkeen epäoleelliseen. Tarmo (oikealla) on muuten siinä mielessä hassu, että se ei kavahda akrobatisoida pöytien kanssa. Joskus kun sitä kutsuu se vaan konttaa ihan rennosti läpi pitkän pöydän ja tietokoneiden niin kuin se olisi maailman normaalein asia.


Kun tuntihassuttelut oli hassuteltu, oli aika vähän rauhottua ja soitettiin Elinan pikkuiselle vähän hyvää musiikkia. Toistaiseksi se tykkää ainakin Danko Jonesista, Guns 'n' Roses ei vissiin ihan uponnut. Viimeiseksi tunniksi opettaja oli varannut meille auditorion, jossa katsoimme krhm hyvin kiinnostavaa dokumenttia editoinnin historiasta. Siinä sai hyvät päikkärit samalla.


Päikkäreitä oli sitten hyvä jatkaa kotona. Huomatkaa muuten maailman siistein peitto ikinä. Kyseinen peitto tuo mulle niin paljon enemmän hupia kuin on ehkä edes normaalia. Tarkoitus oli ottaa ihan pienet puolen tunnin päikkärit sillä eihän mua oikeastaan edes väsyttänyt...


...mutta heräsinkin sitten siinä kolmen tunnin päästä Aikun puheluun. Sinne hurahti taas sekin päivä, hienoa Joanna! No, onneksi kuitenkin heräsin edes puheluun, sillä ehdin vielä valmistautua illan menoihin. Taustalla pyöri Kurjat kuppilat samalla kun yritin jotenkin ehostaa unensotkemia meikkejäni.


Ehostautuminen sujui yllättävän nopeasti ja siksi oli vielä aikaa valittaa H&M:n verkkokaupasta, sekä päivitellä opiskelublogia, joka keskittyy todella painokkaasti juuri siihen opiskeluun.


Samassa rytäkässä luin myös läpi muiden blogeja, joita seuraan muuten Google Syötteenlukijan kautta. Kuulostaa ehkä supertylsältä, mutta se vaan on minusta osoittautunut parhaaksi bloginlukijaksi. Luettavia blogeja on kertynyt ihan hurjasti ja mietinkin välillä, että pitäisiköhän niitä vähän karsia? Ihan vaan sen takia, että niitä tuntuu olevan vähän liikaa. Mutta se tuntuu typerältä syyltä.


Tällaisten tuikitärkeiden blogipohdintojen jälkeen, riensin kuitenkin uudestaan bussipysäkille odottamaan bussia. Nyt kun olen muuttanut uuteen kotiin, on seinälleni päässyt muutamat kannustavat mantrani, joita vilkaisen aina ennen kuin lähden kotoa. Ohessa yksi niistä.


Suunnaksi otin siis Bar Loosen, joka on ehkä lempparipaikkani Helsingissä istua iltaa. Siellä on ihanaa henkilökuntaa, mahtavia tyyppejä, kivat poket ja voi, niin herkullista ruokaa jos nälkäisenä sinne sattuu. Seuralaisenani minulla oli Aikku, jonka kanssa juotiin koko ilta vettä (!!!).


Olimme tulleet katsomaan New Deadlinea, joka on tiukasti lähtemässä uuteen nousuun, uskon vahvasti niin. Poikien uusi matsku ihan räjäyttävän mahtavaa edelliseen verrattuna (joka sekin toki miellytti), enkä malta odottaa että koko minialbumi "Youth" julkaistaan toukokuussa. Siinä on kyllä niin makeita juttuja ja mahtava fiilis, että huh! Toistaiseksi on levyltä julkaistu vain yksi biisi "Born Again", joka kuvaistaa kyseisen plätyn teemaa aika mahtavasti. Haastattelin bändiä hiljattain, siitä voi lukea halutessaan lisää täältä! Bändi lämppää muuten Silversteiniä nyt maanantaina jos joku on kyseiselle keikalle suuntaamassa!


Oltiin niin väsyneitä Aikun kanssa, että kipaistiin merch-pöydän kautta ja suunnattiin sitten kiltisti kotiin. Matkalla oli tietysti pakko päivitellä Facebookiin omia typeryyksiä, mitä välillä tulee tehtyä. Tai no ehkä vähän useamminkin kuin välillä, mutta mä nyt vaan oon vähän semmonen säheltäjä. Hiljattain löin pääni kattoon bussissa ja lähistöllä istuva herrasmies kysyi sattuiko minuun kun löin pääni niin lujaa. Vastasin etten edes huomannut koska minulla oli kuulokkeet päässä. Blondi, much?


Hiljattaisen H&M-postauksen varjossa oli erittäin korrektia selailla kyseisen lafkan katalogia vielä iltamyöhään. Löytyi sieltä kuitenkin jotain kivaa, en vaan löytänyt noiden miesten tilauskoodeja? Voisko joku vähän jeesiä? Pitääkö noi mennä suoraan Ruotsista hakemaan?
Huom. Salamanisku tarkoitukseton.


Miksi mulle käy aina näin? Puuhaan jotain ja yhtäkkiä onkin jo aamuyö? Ihmeellistä! Päivä oli kuitenkin vihdoin pulkassa ja aika sammua omaan sänkyyn, joka ihan by the way, on muuten saletisti maailman ihanin paikka.

Petyittekö nyt mun arkeen kun se ei ollutkaan taianomaista bloggaajajuhlaa? Mitä muuten tykkäätte tämmöisistä lifestyle-postauksista, jee vai buu? Haluaisitteko jatkossa lukea myös menoistani vai onko parempi, että blogin linjaus pidetään tiukasti kosmetiikassa ja kauneudessa kuten aiemminkin? (Tai no tiukasti ja tiukasti, onhan noita "lipsahduksia" tuossa aiemminkin tullut...) Kertokaa mitä te haluatte!


Tunnisteet:

20 kommenttia:

24. maaliskuuta 2012 klo 3.08 , Blogger Katja kirjoitti...

jeeee lisää näitä :)

 
24. maaliskuuta 2012 klo 4.12 , Blogger cace kirjoitti...

mä ainakin luen mielelläni lisää lifestyle-postauksia !:-)

 
24. maaliskuuta 2012 klo 6.30 , Blogger Salla kirjoitti...

Kyllä, näitä lisää. Toi peitto on ihan mahtava! Mistä moinen?

 
24. maaliskuuta 2012 klo 6.56 , Blogger Jade kirjoitti...

joo tää oli tosi kiva postaus, ja monipuolisuus on ainaki mulla se, joka kiinnostaa blogeissa :-)

 
24. maaliskuuta 2012 klo 7.52 , Blogger ami kirjoitti...

Kivoja tälläset, jeejee!

 
24. maaliskuuta 2012 klo 8.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanaihana postaus (:

 
24. maaliskuuta 2012 klo 9.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä sä opiskelet ja missä? =)

 
24. maaliskuuta 2012 klo 10.09 , Blogger Aikku kirjoitti...

Meitsi taas seksikkäänä, jäätävä duckface imu kiitos :DD

 
24. maaliskuuta 2012 klo 10.37 , Blogger Elina kirjoitti...

Onneks mun maha näyttää lähes olemattomalta tossa kuvassa. Hyvä Nana, kivat kuvat! Jee <3

 
25. maaliskuuta 2012 klo 2.16 , Blogger Jasmin kirjoitti...

AAevan ihana postaus! Näitä lisää tänne, musta on ihanaa lukee näitä! Tulee sellanen fiilis että hei siellähän kirjoittelee oikee ihminen ettei pelkkää pinnallista juttua pukkaa. Ei toki sun postaukset oo koskaan ollu milläänlailla teennäisiä muutenkaan :)
Ja miten ihmeessä sä jaksat kun meet noin myöhään nukkumaan? hih Hassua, ite matkustan joka päivä tosta arabianrannan ohi bussilla :)

Musta on ihanaa jos ihmiset käy arkenakin jossain paikoissa tolleen niinkun sä! Ite en jotenkin saa aikaseks ku oon niin väsyny ja stressaantunut all the time. Johtuu varmaa tästä talvesta :( no kohta se on ohi!

 
25. maaliskuuta 2012 klo 4.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jee jee JEE!! :) mahtavaa ihanaa :)

 
25. maaliskuuta 2012 klo 11.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot niin kaunis ja tosi kiva blogi (:

 
25. maaliskuuta 2012 klo 15.55 , Anonymous Sofia kirjoitti...

Oot ihana :) munki pitää tehä tällänen heti ku saan mun kameran täs tulevalla viikolla !

 
26. maaliskuuta 2012 klo 3.07 , Blogger Mirppu kirjoitti...

Hehei ihanuus. Iltapostauksessa (klo19) on sulle jotain spesiaalia ;) <3

 
26. maaliskuuta 2012 klo 6.25 , Blogger Average cat lady kirjoitti...

Oon muuten ihan samanlainen aamulähtijä. Pakko pitää tietokone ja telkkari kiinni jos haluaa olla ajoissa missään! Oon myös aika kateellinen tosta koulun aamupalasta. En tosin ole itse enää opiskelija, mutta olis kelvannut mullekin aikoinaan. Haluan muuten myös tollaisen huovan! :)

 
26. maaliskuuta 2012 klo 6.52 , Anonymous sanma kirjoitti...

todella jee lisää tämmösii ! mutta mitä sä opiskelet ja missä ? jokin ammattikorkee vai mikä ?

 
27. maaliskuuta 2012 klo 7.59 , Blogger Joanna kirjoitti...

Katja:
Jeeee Katja JEEEE!!

cace:
Okei, hyvä tietää! :)

Salla:
Itäkeskuksen Tiger!

Jade:
Okei, kivakiva! :)

ami:
Jeeee!

Ano:
Voooi, kiitos! Kiva kun tykkäsit. :)

Ano:
Audiovisuaalisen viestinnän perustutkintoa arabianrannassa!

Aikku:
LOL cmon ei tosta melkeen ees nää sun naamaa! :D

Elina:
Jeee!♥

Jasmin:
Voiii kiitos palautteesta! Kiva että tykkäät. :) Ja en mä jaksakaan. :D Onneks on tosi usein koulua niin että alkaa vasta aamupäivästä! Mä tykkään käydä paikoissa arkisinkin, musta on hirveen kiva tehdä jotain vähän erikoista aina kavereiden kanssa. :) KOHTA KESÄ!!

Ano:
JeeeJEEEE!!

Ano:
Kiiitos paljon.♥

Sofia:
Jooo! Oon häpi et oot bäk! :)

Mirppu:
En löytänyt. :(

Average cat lady:
Joo, on vaan niin kiva herätä sillein rennosti ja meikkailla samalla kun kattelee sarjoja. :( Koulun aamupuuro.♥

sanma:
Ihan amis vaan, audiovisuaalista viestintää. :)

 
30. maaliskuuta 2012 klo 0.24 , Blogger angie kirjoitti...

nyt on pakko kommentoida kun näin sut koulussasi tässä taannoin (taisi olla ruokana silloin hernekeittoa, yök) kun meidän luokka kävi siellä vierailemassa tampereelta ja juttelemassa bossen kanssa. en uskaltanut moikata ja erkaantua omasta porukastani, mutta hei, moikkaan nyt o/

 
30. maaliskuuta 2012 klo 3.01 , Blogger Joanna kirjoitti...

angie:
Mitäää! Eikä! Olisit tullu, mäki oon lukenu sun blogia vaikka kuin! Olis ollu kiva törmätä. :( Mut MOI! Ens kerralla tuut nykiin hihasta! :)

 
30. maaliskuuta 2012 klo 8.38 , Blogger Camilla kirjoitti...

ihana nana ♥

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu