Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

MSCHIC Sydän.

tiistai 20. maaliskuuta 2012

MSCHIC Sydän.

Joku saattaakin muistaa kuinka vieraillessani IdHairilla hiusjuttujen merkeissä onnistuin kuitenkin vaeltamaan putiikin kosmetiikkaosastolle, jossa vaaleanpunaisin sydämin varustetut meikkiputellit sekä muutenkin maailman suloisin MSCHICin ständi saivat välittömän huomioni. Hiljattain minuun oltiinkin yhteydessä sieltä suunnalta, moista supersöpöä ständiä heillä ei ollut minulle tarjota mutta kosmetiikkaa toki! 

Eniten houkuttivat punat ja kiillot joita olin jo aikaisemmin näpelöinyt kosmetiikkakiimaisena. Koska olen ollut kivan nudepunan puutteessa, kuuli MSCHIC huutoni ja pisti postiin vähän nudeherkkuja, ja toki pari väripilkkuakin. Huuliherkut* saapuivat jo muutaman päivän päästä ihanaan vaaleanpunaiseen kääreeseen sullottuna. Kukapa nainen ei moisesta herkistyisi. 


Vaaleanpunaisuuden ja sydämien keskeltä löytyi kaksi punaa, huulikiito sekä rajauskynä. Fuksian väri näytti ehkä vähän rajulta putellissa, mutta huulilla se on ihanan kesäinen. Huulikiilto toi kivasti juurikin sitä kiiltoa tuomatta sen pigmenttisempää väriä huulille. 

Rajauskynä sopi täydellisesti nuden punan alle ja se nude puna... voi ah. Se ei ollut (vieläkään) sitä mitä olen etsinyt mutta voi, se oli niin paljon parempi. Juuri sellainen ihan täydellinen aivan vähän persikkainen puna joka sopii täydellisesti arkeen silloin kun ei tahdo liian näyttävää huulimeikkiä!

Huulipunia on minusta yksinkertaisesti kahdenlaisia; hyviä ja huonoja. Nämä punat ja kiillot täyttävät kaikki kriteerit jota huulipunalta haen. Ne ovat pigmenttisiä, peittäviä, pysyviä, eivätkä kuivata huulia. Jopa pelkkä rajauskynä on niin nätin värinen että sitä tekisi mieli käyttää yksinäänkin, ja miksipä ei.


Iiks! Ihan oikeasti, en vain pääse tämän brändin ulkoisesta olemuksesta yli. (Tai miksi pitäisikään.) Jos saisin suunnitella itse ulkoasun meikkisarjalle se olisi varmasti ihan yhtä vaaleanpunainen ja ihku kuin MSCHICin meikkisarja. Tosin itse vetäisin varmaan niin överiksi, että putelleista tulisi jo mauttomia, vaaleanpunaisia ja röyhelöisiä, sydämiä unohtamatta. MSCHICin ulkoasu sen sijaan on ehkä vähän rauhoitetumpi, se on tyylikäs mutta voi niin söpö.

Ai niin, ja meikit niiden purkkien sisällä on mainioita myös.

Tyykkäättekö enemmän nudesta vai fuksiasta?Tunnisteet: , , ,

8 kommenttia:

20. maaliskuuta 2012 klo 9.57 , Blogger Kissaämmä! kirjoitti...

En ole huulipunatyttöjä, mutta MSCHIC vei sydämeni jo kauan sitten muiden tuotteiden osalta. Noita huulipuniakin mulle on työn kautta ajautunut, ja nudesävyt ovat erittäin jees. Ainoa miinus tulee tuosta hylsystä, se läpinäkyvä "pääosa" lähtee helposti irti ja sitten ketuttaa. :(

 
20. maaliskuuta 2012 klo 10.30 , Blogger Milena kirjoitti...

Ihana voimaväri tuo fuksia, minäkin haluan! Ja kyllähän nuo sydämin varustetut hylsyt ovat aika söpöjä.. <3 Nudet ovat omaan makuuni hiukan "rusehtavia", tai sitten fuksia vaan vie nudeilta huomion kirkkautensa vuoksi :) mutta täytyy sanoa että iski fuksian himo..

eikö muuten tosiaan kuivata?

tykkään hirmuisesti blogistasi! :)

 
20. maaliskuuta 2012 klo 11.27 , Blogger Nukke kirjoitti...

oon hassu siinämielessä, että saatan ostaa meikkejä ensin katsottuani niiden ulkoisen olemuksen ja sitten vasta sisällön :--D MSCHIC kuuluu just tähän kategoriaan. Nuo putellit, tahtoo koskea♥

 
20. maaliskuuta 2012 klo 12.01 , Blogger Donna kirjoitti...

Nudet ♥ MSCHICin huulituotteet on kyllä laadukkaita. :)

 
20. maaliskuuta 2012 klo 12.28 , Anonymous Karoliina kirjoitti...

Mistä näitä saa? Kaikki muut paitsi fuksia mulle! :)

 
20. maaliskuuta 2012 klo 15.49 , OpenID ihanaelisa kirjoitti...

oon viettänyt muutaman unettoman yön sun blogin parissa. luin sen alusta loppuun!

oot kyllä ihana tyttö!

jatka samaa rataa!

<3 uusi innokas lukija

 
21. maaliskuuta 2012 klo 4.28 , Blogger Katjamaria kirjoitti...

Mielestäni brändin ilme -etenkin kosmetiikkamarkkinoilla- merkitsee hurjan paljon :) Meikkiä ostetaan visuaalisiin tarkoituksiin, miksei siis meikin pakkaus voisi olla jo niin hyvännäköinen, että pelkkä sen katselu ja hipelöiminen aiheuttaa sulamista. Toki myös sisällön tulee vastata meikkiä sen ulkoisen tason verran (sekä tyylillisesti), missä MSCHIC onnistuu minusta mainiosti. Hyvä Suomi-firma! Voikun noita testereitä lähetettäis mu(i)llekin :D Tai olispa hienoa jos kosmetiikkafirmat tarjoaisi ilmaisia/edullisempia tuotteita niistä bloggaaville. Toki ehkä lukijamäärällä on vaikuttajansa tässä...

 
22. maaliskuuta 2012 klo 1.10 , Blogger Joanna kirjoitti...

Kissaämmä:
Joo toi nudesävy on ainakin IHANA!! Ja mietinkin tuota pääliosaa että lähteekö helposti irti. :o Ainakaan mulla ei ole vielä lähtenyt! :)

Milena:
Nudet näyttävät aina minusta purkissa aika rusehtavilta, mutta huulilla ne ovat luonnollisen persikkaisen näköisiä. :) Hahah, sun pitää selkeästi saada toi fuksia! Ja ei kuivata. :) En tykkää semmosista punista yhtäään, kaikki mun lempparit on jotenkin kosteuttavia. Kiva, että tykkäät!♥

Nukke:
Ei se tarkota, että oot hassu, se tarkottaa, että oot nainen! :D MSCHIC putellit.♥ Jo tuo ständi oli niin magee, tahtoisin sellasen niiin hirveesti!! Oon jo miettinyt sitäkin kuinkaa vaikeaa olisi koota moinen itse!

Donna:
On kyllä! :)

Karoliina:
http://fi.mschic.com/page/15/jalleenmyyjat :)

ihanaelisa:
Voi apuaaa, superihanaa!! Toivottavasti viihdyt pidempäänkin! :)

Katjamaria:
Nimenomaan, amen to that!! Nuo purkit.♥

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu