Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pacifique-vinkkejä.

perjantai 9. maaliskuuta 2012

Pacifique-vinkkejä.

Saan tasaisin väliajoin vinkkitoiveita sinisestä silmämeikistä, se tuntuu olevan kaikkien ihailema, mutta vain kovin harvan osaama. Ainakaan siinä määrin, että kukaan uskaltaisi lähteä lonkalta kokeilemaan. 

Eilen sain kuitenkin muutamankin kommentin, jossa toivottiin sinertäviä meikkivinkkejä tänään ja huomenna tapahtumaan Pacifiqueen Espoossa. Näinkin lyhyellä varoitusajalla (ihmiset, jos tahdotte tutorialeja jotain tiettyä ajankohtaa varten, pyytäkää ajoissa!) en mitään supermeikkiä kerennyt yöllä 00:40 alkaa väkertämään (pahoittelut myös kuvien laadusta), mutta ajattelin kuitenkin jakaa mieleiseni kulmakivet raikkaaseen, sinisävyiseen meikkiin. 


Näin keväällä minua aina ihastuttavat raikkaat sävyt silmämeikissä kuin vaatteissa kuin kaikessa muussakin. Siksi valitsinkin luomille raikkaan turkoosin, jota levitin suhteellisen huolettomasti vain liikkuvalle luomelle, häivyttäen varovasti luomivakoon. Myös värin levittäminen alaluomen ulkonurkkaan korostaa silmiä entisestään. 

Ylläolevassa kuvassa vasen puoli kasvoistani on varjossa, ja oikea valossa. Sininen luomiväri on siitä kumma, että sillä voi vetää helposti överiksi. Siksi kannattaa alottaa levittämään väriä hillitysti, sillä erilaisissa valoissa silmämeikki näyttää erilaiselta. Silmät on viimeistelty vain vedenkestävällä ripsivärillä.Raikkaan turkoosin luomivärin kaveriksi sopii mitä mahtavimmin myös yhtä raikas poskipuna. Kun sävy on tarpeeksi vaalea ja oikea, sopii sitä tässä meikissä levittää ihan säästelemättä poskipäille. Tarkoitus olisi koroa poskien hentoa punaisuutta yhtä paljon kuin silmien raikasta turkoosia.

Sen te olette jo toivottavasti oppineet minulta tai jostain muualta, että meikissä tulisi pääsääntöisesti aina korostaa joko silmiä tai huulia, ei koskaan molempia. Koska tämä meikki on niin fokusoitunut silmiin, sopii huulille kevyt nuden sävy. Itse valitsin hieman persikkaan taittavan nuden, jotta huulien ja poskien sävyissä olisi vähän vaihtelevaisuutta. Toki ne voi halutessaan mätsätäkkin.


NÄYTTÄVÄMPI SININEN MEIKKI


Sinisen luomivärin kanssa kannattaa aina muistaa, että less is more, sillä sininen on jo kaikessa räikeydessään alunalkaenkin aika more. Siksi kirkas sininen luomiväri on usein parhaimmillaan levitettynä vain juuri liikkuvalle luomelle. Jos kuitenkin tahtoo oikein kunnolla räväyttää, ja omaan mottosanastoon kuuluu tulevan Voice Of Finland -voittajan Krista Siegfridsin sanoin lähinnä more is more, voi sinistä luomiväriä toki levittää tämän kuvaussession tapaan aina kulmakarvoihin asti. Kannattaa kuitenkin muistaa jättää kulmaluu edes hieman meikittömäksi ja valoisaksi, ettei meikistä tule liian tunkkaisen näköistä.

Sininen väri on minusta niin kaunis jo itsessään, että harvoin lähden sitä juurikaan varjostamaan. Jos siis puhutaan vaaleasta, raikkaasta sinisestä eikä lähes mustasta, tummanpuhuvasta sinisestä. Myös kummassakaan näistä meikeistä en ole käyttänyt kuin yhtä luomiväriä ja varjostus on jäänyt sikseen. Sekin tekee meikistä jo vähän arkisemman ja helpommin lähestyttävän.

Silmissä turkoosia luomiväriä sävyssä Sting (MIYO), poskilla raikasta korallia sävyssä Fresh Pink (Oriflame) ja huulilla persikkaista punaa sävyssä Vanilla Beige (MSCHIC).

Noh, olikos tästä pikakatsauksesta mitään apua?


Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

9. maaliskuuta 2012 klo 3.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Niin samaa mieltä tost Kristast! Ihania kuvia taas sulla!

 
9. maaliskuuta 2012 klo 3.44 , Anonymous S kirjoitti...

Jee! Olihan tästä apua :) kiitoksia kovasti ja pahoittelut, että meikkiehdotus tuli viimetinkaan. Kiitos kiitos kiitos superpaljon :) oot mahtava :)

 
9. maaliskuuta 2012 klo 6.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva meikki :) Just jossain blogissa näin samanlaisen, mutta en kyllä enää muista missä..

 
9. maaliskuuta 2012 klo 10.32 , Blogger Joanna kirjoitti...

Ano:
Krista ♥

S:
Jee kiva että oli jotain hyötyä!

Ano:
Kiva, että tykkäsit. :)

 
9. maaliskuuta 2012 klo 12.48 , Anonymous Eka ano kirjoitti...

Eiiiih! Krista putos! :((

 
9. maaliskuuta 2012 klo 12.59 , Blogger susanna89 kirjoitti...

Kiva meikki! tykkään kevyestä vaaleansinisestä meikistä kanssa. Niin siis kyllä tumma rajaus sopii sinisiin silmiin mutta omiini ei sovi musta luomiväri monta kertaa olen kokeillut

 
18. maaliskuuta 2012 klo 14.03 , Blogger Joanna kirjoitti...

Eka ano:
Niinpä >:((

susanna89:
:)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu