Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uusi koti osa 1; buduaari

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Uusi koti osa 1; buduaari

Okei, no hädintuskin buduaari, mutta kuitenkin se alue, jossa säilytän kosmetiikkaa ja muita kauneustuotteitani. Ja kyllä, niitä on paljon. Ja ei, ne eivät kaikki ole esillä. Ei, ne eivät kaikki esiinny näissä kuvissa. Kyllä, olen varannut lisätilaa kosmetiikalle myös vaatekaapistani.

Kosmetiikka oli ehkä ensimmäinen asia, jonka sain uudessa kodissani omalle paikalleen ja "valmiiksi" mikä on ehkä tavallaan huvittavaa, mutta oikeastaan todella käytännöllistä. Kosmetiikka on kuitenkin se mitä nainen (tai ainakin tämä nainen) käyttää päivittäin. Siksi se pitää olla myös helposti saatavilla ja minulle oli ilmiselvää, että tahdon oman kosmetiikkani olevan reilusti esillä.


Rakkaus-peili koristaa seinää edelleen. Se on edelleen rakkaus. Seinätarra oikealla on uusi rakkaus.


Pääkosmetiikkapisteeni koko komeudessaan, kätevästi rakkauspeilin alla.


Ylimmältä hyllyltä löytyvät rehellisesti sanottuna yksinkertaisesti kauniit putellit; hajuvesipullot ja sen sellaiset.


Myös pari kynsilakkapulloa pääsi esille syystä, että rakastan joidenkin kosmetiikkatuotteiden suloisia nimiä. Esimerkiksi H&M on aika mainio nimetessään tuotteitaan. Ohessa sävyt nimeltään Nerd, Happily Ever After, Check Me Out sekä Bella's Choice, joista viimeisin nimi tosin on vähän kyseenalainen.


Pöytä harvoin on täysin puhdas kaikesta muusta ja pölyn lisäksi siinä lojuu usein myös koruja, lähinnä korviksi sillä en ole vielä löytänyt muuttolaatikoista niille rasiaa.


Toiselta hyllyltä löytyy kauniisti lasista esimerkiksi huulikiillot.


Niiden kaverina kauniissa kulhossa on satsi MIYO:n meikkejä, joista lisää myöhemmin!


Alimmalta hyllyltä löytyykin sitten isommat tönikät, eli lähinnä hiustenhoitotuotteet. Myös laatikollinen huulipunia sekä meikkikynät ja -siveltimet pitävät hiustököteille seuraa.


Loput meikit ovat rehdisti kirjahyllyn päällä vaasissa. Tänne pääsivät luomiväripaletit, sekä loput kynsilakat ja muut random-tuotteet kuten esimerkiksi Color Bug. Oma periaatteeni melkein kaikissa asioissa on, että jos jotain ei voi peittää, kannattaa sitä korostaa. Sama myös meikkien varastoimisen kanssa, valtaosa niistä on vielä kauniissa putelleissa, joten miksi ne pitäisi välttämättä survoa kaapin tai laatikon perälle? Mielummin asetan ne kauniisti esille hienoon boolimaljaan.♥ (Ja kyllä, kaikki hienommat astiani on käytetty tähän tarkoitukseen.)


Myös korut löytyvät aivan lähettyviltä. Asun HOASilla mikä rajoittaa sisustamista vähän, sillä seiniin ei saa esimerkiksi iskeä nauloja. Minulle kävi kuitenkin onni (tai no onni ja onni), sillä huoneessani on jo valmiita naulanreikiä siellä täällä, joita olen pyrkinyt käyttämään hyväkseni.


Koko komeus päättyy tietysti kokovartalopeiliin jonka sain onnekseni myös ripustettua seinälle. Kaikenkaikkiaan kaikki kauneustuotteeni ovat huoneeni samassa nurkassa aivan kädenulottuvilla niin, ettei minun tarvitse sinkoilla laidasta toiseen valmistautuessani.

Siinä nyt hieman ensimakua sisustuksesta, kuvista ette onneksi näe miten puolitiessä huoneeni muutoin on. Alkaa tämä pikkuhiljaa näyttää kodilta, mutta hiottavaa vielä on ja paljon! Siksi ajattelinkin esitellä kaiken näin hiljalleen mielummin kuin yhtenä ryöppynä. Huoneessani on jo nyt paljon ihania pieniä itsetehtyjä yksityiskohtia, enkä malta olottaa että koko komeus on valmis!

Tunnisteet:

8 kommenttia:

6. maaliskuuta 2012 klo 4.20 , Blogger Qtja kirjoitti...

Oon niin katkera kun minäkin haluaisin pitää kauniita purkkeja ja puteleita esillä, mutta meillä asuu "ongelma" nimeltä kissat :-D eli toisin sanoen, melkeen kaikki pitää tiputella pöydiltä ja hyllyiltä alas, onhan se nyt varmasti hauska kattoa kun palvelijat sit niitä pyllyt pystyssä noukkii pitkin lattioita... Mutta joo, oikein hyvältä ja super tyttömäiseltä näyttääpi! Lisää ootellessa =)

 
6. maaliskuuta 2012 klo 5.16 , Blogger Rudi kirjoitti...

Oi toi seinätarra on ihan täydellinen<3

 
6. maaliskuuta 2012 klo 11.39 , Blogger Henna kirjoitti...

Todella upea blogi, vasta tänään tähän törmäsin White trash diseasen kautta! Jään ehdottomasti seuraamaan :)

 
6. maaliskuuta 2012 klo 13.00 , Blogger Nukke kirjoitti...

tosi nätisti esillä :) mun meikit mahtuisi kaikkiaan aika helposti jo ylimmälle hyllylle :'D

 
6. maaliskuuta 2012 klo 23.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä löysin tämän kanssa white trash diseasen kautta. Oot ihana! Keep up the good work!

 
7. maaliskuuta 2012 klo 1.16 , Blogger Joanna kirjoitti...

Qtja:
Eikä! :D Ehkä siihen on olemassa kuitenkin jokin luova ratkaisu? Pakko olla!!

Rudi:
Hihiii, mäkin tykkään!

Henna:
Wihii vissiin aika moni törmännyt sitä kautta! Kiva, että jäät linjoille. :)

Nukke:
Haha se on erittäin ok! Välillä toivon, että minunkin mahtuisi. Esim. sillon kun pakkaan tavaroita muuttolaatikkoihin piste piste piste....

Ano:
Wihiii kiitos!♥

 
7. maaliskuuta 2012 klo 13.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

löysin tän sun blogin jotain kautta viime viikolla ja nyt lueskelin tarkemmin. aivan mahtavia meikkivinkkejä löytyy, kiitos! :)
ja sitten ihan postaustoiveena: voisitko kirjoittaa meikkisiveltimistä jotain, että millaista kuuluisi käyttää mihinkin :D en oikein ole perillä niistä :'D

 
8. maaliskuuta 2012 klo 2.24 , Blogger Joanna kirjoitti...

Voih, kiitos!♥ Voisin tehdä muuten mutta kun en itsekään omista siveltimiä kuin muutaman. :D Ehkä joskus!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu