Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Berry Refresh - Lumene pullotti Suomen marjat

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Berry Refresh - Lumene pullotti Suomen marjat

Sain Lumenelta hiljattain ihastuttavia ihonhoitotuotteita testiin, paketti keskittyi uuteen Berry Refresh -vartalonhoitosarjaan, joka sisältää kaikki tuotteet päivittäiseen vartalonhoitoon sekä sen lisäksi erityistuotteet esimerkiksi kosteutta tai kiinteyttä kaipaavalle iholle. Kaikki tuotteet sisältävät vähintään 80% luonnollisia raaka-aineita, kuten suomalaista lakkaa, mustikkaa ja karpaloa. Sarjan värit ja tuoksut ovat saaneet inspiraationsa suomalaisista marjoista.


Testiin sain voiteita erilaisiin tarkoituksiin, sekä ruskettumista avittavia tuotteita kuten päivittävää päivävoidetta, itseruskettavaa, sekä aurinkopuuteria. Tiedän kommenttienne perusteella, että olette malttamattomia kuulemaan näistä rusketukseen liittyvistä tuotteista lisää, mutta saatte malttaa vielä hetken! Ne ovat minulla nimittäin yhteistestissä muiden itseruskettavien kanssa, jotka esittelen sitten kaikki teille myöhemmin. Nyt esittelyssä kuitenkin paketin muut matkustajat:

BERRY REFRESH, RAVITSEVA KÄSIVOIDE
Sarjan täyteläinen koostumus kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Ihosta tulee pehmeä ja se tuntuu joustavalta sekä terveeltä. Voiteen levittämisen jälkeen iho on täydellisen pehmeä, koseteutettu ja ravittu. Erityisesti tämän voiteen marjainen tuoksu on huumaavan ihana!
150ml / 4,90e

BERRY REFRESH, TASOITTAVA SELLULIITTISEERUMI
Tehokas selluliittiseerumi saa ihon tuntumaan välittömästi pehmeämmältä ja sileämmältä. Säännöllisessä käytössä voide lupaa saada ihon näyttämään huomattavasti kimmoisammalta ja ennaltaehkäistä uuden selluliitin muodostumista. En aio liittää tähän kuvaa selluliittisista tai myöhemmin vähemmän selluliittisista pakaroistani sillä voide on vielä käytössä ja testissä. Niitä kuvia siis myöhemmin (ei oikeasti, pliis älkää jättäkö tätä blogia).
150ml / 9,90e

BERRY REFRESH, 2IN1 SUIHKUGEELI JA KUORINTA
Kätevä 2in1 -tuote sekä puhdistaa, että kuorii ihon. Luonnolliset rakeet kuorivat ihoa hellävaraisesti poistaen kuolleen ihosolukon, jolloin iho tuntuu sileämmältä, tasaisemmalta ja pehmeämmältä. Koska putelli tuntui niin kovin hentoiselta, lahjoitin sen äitini käyttöön sillä hänellä on erityisen herkkä ja kuiva kasvojen iho ja minua kiinnosti tietää olisiko tämä tarpeeksi hellävaraista jopa moiselle iholle. Kyllähän se oli! Iho tuntui jälkeenpäin kuulemma ihanan pehmeältä. Tästä kuorinnasta voivat siis nauttia myös helläihoiset!
200ml / 4,90e

Ah ja voih, erityisesti ihastuin juurikin näiden kaikkien jo-mainitsemaani tuoksuun! Se on niin ihanan luonnollinen ja marjaisa. Kaikki yllämainitut tuotteet löytyvät jo kaupoista! :)


Tunnisteet: , , , , ,

6 kommenttia:

25. huhtikuuta 2012 klo 4.44 , Anonymous Sofia kirjoitti...

Moikka muru, mitä kautta sä oot päässy käsiks kaikkiin näihin testeihin ym ym suhteisiin mitä sulta löytyy? :) etin mainoksia sun muita sun blogista mut eihän niitä sivupalkeista tai muista löydy!
<3Sofia

 
25. huhtikuuta 2012 klo 5.41 , Blogger Kissaämmä! kirjoitti...

Yök yök, pahalta haisevat nuo berryt, töihin tulivat jo aiemmin testiin. :(

 
25. huhtikuuta 2012 klo 8.31 , Blogger Jemina kirjoitti...

nuo purkit ainakin näyttää niin houkuttavilta! noitahan ostaisi ihan jo melkein kylpyhuoneen koristeeksi.

suihkugeeli-kuorintavoiteesta innostuin. olen hirmuhuono kaikissa ihonhoitojutuissa mutta tuota voisi koittaa jos ihan vaan tuon oranssin värin takia. asiat tärkeysjärjestykseen ja niin...

ps oot ihana

 
28. huhtikuuta 2012 klo 2.40 , Blogger Joanna kirjoitti...

Sofia:
Ei oo mitään yhtä tiettyä tapaa, riippuu ihan lafkasta!

Kissaämmä:
Mitäeih, rakastan niiden tuoksua!!!! :D Naminami

Jemina:
Joo ne on tosi nättejä, varsinkin toi pieni pyöreä! Joo kannattaa kokeilla ja varsinkin jos on herkkä iho niin toi tuntuu olevan tarpeeksi hellä kuorimaan senkin! :) Ja väri on erittäin oleeellinen! :D Ja tuoksu <3

 
29. huhtikuuta 2012 klo 22.16 , Blogger Mirette kirjoitti...

Noi on oikeasti aivan awesome tuotteita. Sain tosiaan töistä noita muutaman putellin ja varsinkin se mustikka-rasva on ihanaa. En tiedä oliko sulla tossa paketissa sitä ollenkaan mukana? Ja sitten tuohon samaiseen uutuus-sarjaan kuuluva tyrniltä tuoksuva käsirasva. Kannattaa käydä kaupassa haistelemassa :)

PS. Hauskaa vappua! :)

 
1. toukokuuta 2012 klo 15.13 , Blogger Joanna kirjoitti...

Mirette:
En voi korostaa tätä tarpeeksi: se tuoksu ♥♥♥ Oon ihan rakastunut siihen! Ja apua unohdin näköjään täysin kirjoittaa tuosta mustikkarasvasta! Mutta kuten kuvasta näkyy niin se oli myös! SENKIN TUOKSU.♥ Hyvät vaput sinnekin! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu