Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Tunnisteet: ,

6 kommenttia:

16. huhtikuuta 2012 klo 7.00 , Blogger Satu-Sofia kirjoitti...

Oon niin lälly, mut toi loppu pisti mut itkemään. :---D Mutta vitsit toi on kyllä pysäyttävä, huomas oikein noiden ihmisten kasvoiltakin, et toi kyllä laittoi ne miettimään.

 
16. huhtikuuta 2012 klo 8.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hmmm. en tieda mita sanois. toi antaa jotenkin niin erilaisen kuvan mita ite taalla (hollannissa) on nahny. ja laillistahan tuo taalla on etta... ois ollu kiva jos olisit kommentoinut itse videota jotenkin!

 
16. huhtikuuta 2012 klo 8.56 , Blogger Joanna kirjoitti...

Satu-Sofia:
Jep, uskon että se on tämän videon tarkoituskin!

Ano:
Oon huomannut että näihin on turha kommentoida sen kummemmin koska tämmösissä tärkeimmissä asioissa bloggaajan sanat käännetään aina itseään vastaan. :) Tiedän kyllä ettei oo tollasta mutta musta on hienoa, että video toteutettiin oikealla paikalla eikä vaan uudelleennäytelty jossain! Ja joo, on laillista mutta mitä väliä, ei se tarkota sitä että se olisi oikein?

 
16. huhtikuuta 2012 klo 11.11 , Blogger Mira kirjoitti...

Joo, Hollannissahan se on laillista ja ehkä vähän inhimillisempää kuin siellä missä se on laitonta, mutta silti en suostu uskomaan, että sielläkään jokaisella olisi hyvät olot ja että se olisi niin vapaaehtoista kuin annetaan ymmärtää. Mutta siis... todella pysäyttävä toi loppu, kun ei ollenkaan osannut odottaa siihen mitään kannanottoa. Jäin suu auki tuijottaan vähäks aikaa ja melkein itkukin tirahti.

 
16. huhtikuuta 2012 klo 11.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

en ymmärrä.. mikä tuo on?

 
16. huhtikuuta 2012 klo 11.36 , Blogger Joanna kirjoitti...

Mira:
Niin no joo totta, toisaalta se laillisuus varmasti rajaa niitä KAUHEIMPIA törkeyksiä mutta en usko myöskään itse prostituoitujen hyviin oloihin todellakaan.

Ano:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Punaisten_lyhtyjen_alue

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu