Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dead Mamas -ARVONTA.

torstai 5. huhtikuuta 2012

Dead Mamas -ARVONTA.

Vaikka tatuointimessuilta ei tarttunutkaan mukaan iholle kuvaa, tarttui sieltä kuitenkin mukaan jotain muuta. Viimeisenä messupäivänä törmäsimme nimittäin Dead Mamasin kojuun, joka oli vuorattu kaunein kaulakoruin, pinssein, rannekoruin, sekä sormuksin. Kirsikkana kakun päällä löytyi kojun takaa vielä ihastuttavan ystävällinen myyjä. Mikä koruista koukutti eniten, mene ja tiedä, mutta omaan matkaan lähti kuitenkin valinnanvaikeuden syövereissä kaksi kaunokaista. Tai no, yksi, mutta kahdessa värissä.

Vaikka koruni onkin ehkä nykyään hipsterien keskuudessa aika kulutetun kliseinen lause, vievät sen juuret  paljon kauemmas. Toisen maailmansodan aikoihin 30-luvun lopussa Britannian hallitus oli määrännyt markkinoinnista ja propagandasta vastuussa olevan osastonsa tsemppaavia julisteita, joita alueelle oli määrä levitellä edessäolevina rankkoina aikoina. Kyseinen iskulause ei suinkaan ollut julisteista ensimmäinen, vaan sitä edelsivät esimerkiksi "Your Courage, Your Cheerfulness, Your Resolution will Bring Us Victory" sekä "Freedom is in Peril", jotka valtasivat julkiset kulkuneuvot, kahvilat ja kaupat. Vasta kolmas juliste oli ytimekkäämpi ja meni suoraan asiaan; "Keep Calm and Carry On."

Kyseinen juliste oli ajoitettu julkaistavaksi ajalle, jona britit hyökkäisivät Saksaan, mutta koska tätä ei koskaan tapahtunut, ei juliste koskaan levinnyt julkisuuteen. Lähes kaikki julisteet tuhottiin, mutta liki 60 vuotta myöhemmin eräs kirjakaupanpitäjä löysi huutokaupassa pölyisten ja likaisten kirjojen takaa ja myöhemmin vielä viisitoista löydettiin toisaalta. Nykyään alkuperäisiä julisteita löytyy maailmasta vain kourallinen, mutta itse voimalause on tuonut toivoa moniin koteihin.


Jos jollekin on jäänyt tässä blogitaipaleeni aikana epäselväksi, niin minähän olen aivan totaalinen korufriikki. Kotoani löytyy viisimiljoonaa naulakkoa ja korurasiaa, jotka tursuavat yli erilaisia koruja eikä tilaa ole siltikään tarpeeksi. Korujen määrästä ei ehkä uskoisi, että olen silti niiden suhteen vähän nirso, en ole vieläkään oppinut oikein käyttämään esimerkiksi kultaa ja valtaosa tavallisista koruista ei iske minuun muutenkaan.

Minulle koruissa on tärkeintä se, että niissä on jokin juttu. "Se juttu." Että niissä on jotakin erityisen nokkelaa ja kaunista, mikä herättää mielenkiinnon, ehkä juuri siksi minua nämäkin korut kiehtoivat. Ei siksi, että niissä lukee sama lause kun jokaisessa weheartit.comin kuvassa vaan siksi, että tiedän tarinan lauseen takana ja siinä on jotakin erikoista ja voimaa antavaa. Riitta valitsi omansa pelkästään silmämääräisesti sillä se oli hänen mielestään kaikista kaunein, sekin on enemmän kuin oikeutettu syy valita koruja.

Dead Mamas korut mielestäni täyttävät edellämainitut kriteerit. Koruthan on tehty siis muotista, joita muutkin Suomessa ja maailmallaa käyttävät eli pyörää ei ole lähdetty keksimään uudelleen, puljun takava pyörivä Milja ei koskaan olekaan sitä salannut. Mutta kuulostaahan korujen rakentaja nyt paljon typerämmältä kuin korujen luoja tai korujen äiti? Korujen tekijä siis! Korujen takana häärii muutenkin aikamoinen Mama, ja suuri osa korujen suosiostakin perustuu varmasti Miljan henkilökohtaiseen persoonaan. Dead Mamas jaksaa kirjoitella asiakkaiden kanssa, ja ottaa niitä kavereikseen, osa asiakkaista tulee kotiini kahville ja shoppailemaan. "Mun törkeä huumorintajuni ja tapani esittää asioita sitouttaa asiakkaita. Keskinäinen kanssakäyminen ja välittäminen on tärkeää", Milja kertoo.
Koska rakastan näitä koruja niin hurjasti, ja koska niiden takana hyörii niin ihastuttava äitihahmo, saan arpoa teidän lukijoiden kesken yhden 20 euron lahjakortin Dead Mamasin Facebookisssa pyörivään verkkokauppaan! Iik! Kilpailu-aika loppuu 30.4. klo. 23:00! Toimi näin:

1.  Tykkää Dead Mamasista sekä blogistani Facebookissa.
2. Jätä tämän postauksen alle kommentti, jossa on sähköpostiosoitteesi! Kommentin sisältö on muuten vapaa, voit jättää vaikkapa kevätterveiset tai kertoa millaisista koruista sinä pidät!

ARVONTA PÄÄTTYNYT - KIITOS OSALLISTUJILLE!


Tunnisteet: , ,

66 kommenttia:

5. huhtikuuta 2012 klo 2.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihku kilpailu, osallistun, kivaa pääsiäistä! (;
hanskubansku@luukku.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 3.09 , Blogger Nukke kirjoitti...

Voi apua! Ei yhtään hienompia koruja._.
miksen oo kuullut näistä aikaisemmin!! Kiitos taas informaatiosta :-) kyllä kelpais kahenkybän lahjakortti!

Sinun feissarisivusta oon tykännyt jo pitkään ja Dead Mama sai peukun just eikä melkein heti!

Iiks ihania koruja loppupäivä meneekin tuijotellessa<3

 
5. huhtikuuta 2012 klo 3.10 , Blogger Heiddd kirjoitti...

Ehdottomasti mukana! Nyt on tykkäilty :D

sapphires(a)hotmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 3.16 , Blogger Wilhelmina kirjoitti...

Ihanan persoonallisia koruja! Toki osallistun arvontaan :)

withwilhelmina@gmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 3.21 , Anonymous Jonku kirjoitti...

Minullekkin on juuri se tärkeintä että korussa on joku -juttu-. Lempikoruni onkin Lindexiltä joskus vuonna nakki ja näkkäri ostettu hopeinen koru jossa on rusetti, sen alla on pieni kello joka näyttää "viittävaille" rakkautta. :) Kellon takana näkyy sen koneisto.

masuku_chan@hotmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 3.25 , Blogger Jemina kirjoitti...

voi että just ihana arvonta!!
kerrankin jotain tämmöstä kivaa eikä vaan sitä yksikahdestatuhannestavoittaavitosenlahjakortinnellycomiin.

oot ihana <3

 
5. huhtikuuta 2012 klo 3.36 , Blogger Alice kirjoitti...

Tykkäsin :) Ite rakastan myös koruja, hamstraan yleensä kauniita, jonkun hauskan idean omaavia koruja. Minulla on mm. viiksikoru, pääskyskoruja, rusettikoru (kankaasta), rukousnauha ristillä ja vaikka mitä. En perusta niinkään tavallisista koruista. Kulta on itselleni myös haastava koruväri. Hopea iskee paremmin :)

Toivottavasti onni potkaisee! Haluaisin niin tollasen luurankokorun...

viiruzka@hotmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 3.41 , Blogger Unseen kirjoitti...

<3
Random fakta. Nähtävästi minnekkään ei kannata laittaa julkisesti @ merkkiä sähköpostiosoitteeseen... sillä huijarit löytää ne helpommin. opin tämän kantapään kautta <3
riitta.a(a)hotmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 3.54 , Blogger Perlé kirjoitti...

Ihana tuo Keep Calm-koru! :)
t. Jepa
jenni.savolainen@gmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 3.54 , Anonymous volyym kirjoitti...

kui nättejä!

lauravolyym at gmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 3.55 , Blogger DreamCracker kirjoitti...

Oijjoi Dead Mamasin koruja on kyllä tullu jo muutama kuukausi kuolattua :3 toivottavasti nyt onnistais ja tulis pieni rahotus apu nuihin ihanuuksiin :3 itsellä lähinnä käytössä kuluu mieletön määrä sormuksia ja nyt oon hurahtanut kaulakoruihin. Voivoi kokoelmat kasvaa huimaa vauhtia. No mutta mikäs siinä kun ihanuuksia on.

Ja hei kiitti ihanasta blogista ♥ Hyvää kevättä ja pääsiäistä ihanalle ja nätille bloggarille ♥

jollu094@hotmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 3.56 , Blogger SANNA kirjoitti...

Toinenkin korufriikki täällä hyppii ja pomppii onnesta! Jes, toinenkin jolla on satatuhatta korua siellä sun täällä eikä ikinä löydä sitä mitä tarvitsis :)

vilmaponi[at]gmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 3.57 , Blogger Elli-Jasmiini kirjoitti...

No voihan rämädämä. Rakastan DeadMamasia ja tyttäreni 8v. on aivan myyty myös. Tytölle pitäisi ostaa lahjaksi koru. Jospa täältä voittaisi lahjakortin niin pikkuinen voisi shopata sillä! AIka hauskaa muuten löytää sun blogi. EI huono ollenkaan. Otampa oppia tästä ja toivon joskus yltäväni sinun tasolle! <3
kaarnajarvi@gmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 3.57 , Blogger Hanna kirjoitti...

Ihania koruja, miksei ikinä aiemmin ole tullut vastaan ;o tykkäilty on ja nyt toivotaan vain parasta =)

picasso-93@hotmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 4.11 , Blogger Meri kirjoitti...

Tykkään kanssa et koruissa on joku juju.. Mut osa on valikoitunu muillakin perusteilla. ;) Mukavaa kevättä muille korudiggareille!
ja arvontaan..

murmelimonsteri@gmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 4.12 , Blogger Taru kirjoitti...

taru.emilia@hotmail.com

Voi että, oon kuolaillu Dead Mamas:in koruja jo pitkät ajat. Monet kerrat olen ollut jo tilaamassa itselleni korua, mutta vastaan on tullut rahan vähyys. Oon tällänen korujen ja käsitöiden rakastaja, ja Dead Mamas:in korut on saanut mun sydämeen ihan ikioman paikan :)

 
5. huhtikuuta 2012 klo 4.14 , Blogger laurakfin kirjoitti...

Täällä toinen korufriikki ja DeadMamasin fanittaja :)

Ihana tämä sinun blogi - Bloggailehan lisää korujuttuja!

Ihanan koruista kevättä!

laura.k(a)wippies.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 4.27 , Blogger Noora kirjoitti...

Tykkäilty on! Ja tykkään noista koruista, tosi hienoja :-)

Hyvää pääsiäistä yhdelle miun lempibloggaajista! :-)

noorah.7@hotmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 4.29 , Blogger Sinna I.Y.K. kirjoitti...

Apuaa, ihanania koruja! Tykkään! :)
Toivottavasti onnerar suosisi mua tällä kertaa. ;)

kastepohja.sinna@gmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 4.36 , Blogger Elina kirjoitti...

Onpas kivoja koruja!
Löysin Natan kautta sinun blogin ja tykästyin kyllä heti. <3

Myela89 (a) gmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 4.40 , Blogger Jade kirjoitti...

ihania koruja, vaikkei mun tyyliin ihan istukaan. mut siis sitä piti tulla kommentoimaan, että vitsi miten siisti tarina ton "keep calm and carry on"-tekstin takana! aiemmin toi teksti (ja ne miljoonat we♥it kuvat...) on ollu ihan merkityksettömiä, mut eipä oo enää!

 
5. huhtikuuta 2012 klo 4.54 , Blogger Piu kirjoitti...

Oih aivan todella ihania koruja ♥ Tuollaisen kun saisi kaulaansa koreilemaan, niin vooi kuinka happyhappy oisinkaan n__n

Hyvää pääsiäistä! :)

angel__alert@hotmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 5.01 , Blogger Risseee kirjoitti...

aivan ihania koruja! (: krisu-valtsu@hotmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 5.26 , Blogger Janna kirjoitti...

Aivan uskomattomat upeita koruja ! Ja ihanaa alkanutta kevättä :)

janna.nikula@hotmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 5.39 , Blogger Martta kirjoitti...

tykätty, tykätty ja rakastan blogiasi!

Upeaa kevättä upealle naiselle!

manrar@hotmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 5.58 , Blogger Katariina kirjoitti...

katariinapekkonen@wippies.com

:-) Hyvää kevättä! Ps. aivan ihania koruja ♥

 
5. huhtikuuta 2012 klo 6.17 , Blogger Tee kirjoitti...

Tuo pääkallokamee ja tatuointi on aivan ihana!

pienijaviallinen@hotmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 6.30 , Blogger ulrika kirjoitti...

Rakastan koruja missä muodoissa tahansa! Yleensä yksinkertainen hopea on mun mieleeni, mutta mummon ennakkoperintökorujen takia olen oppinut käyttämään kultaa - kiitos tunnearvon. Tänä keväänä mulle on taas tosin iskenyt joku teini - punk - rebel -linja noiden korujen suhteen, eli 12-vuotiaana ostetut panos-, rauha- sekä kannabiskaulakorut ovat päässeet taas aktiivikäyttöön.

xhoodrats@gmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 6.44 , Blogger Salla kirjoitti...

salsalminen(at)gmail.com :)

 
5. huhtikuuta 2012 klo 7.11 , Blogger nea christina kirjoitti...

iik oon unelmoinu tollasest keep calm korusta (:

nea.seuri@gmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 9.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ny oli pakko osallistua:)

-melina
mellukainen@hotmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 10.41 , Blogger Emma kirjoitti...

pakko osallistua (: mahtavia koruja !

emma_linnimaa@hotmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 11.32 , Blogger Viivi kirjoitti...

Törkeen siistejä koruja osallistun ehdottomasti

viivi.korpela@hotmail.com

hyvää pääsiäistä!

 
5. huhtikuuta 2012 klo 12.59 , Blogger Hanna kirjoitti...

Tykkäilty! Ihania koruja!

rockonmama@hotmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 14.00 , Blogger vesirotta kirjoitti...

ooo, haluun!
sanna@iname.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 14.07 , Blogger jenny. kirjoitti...

oi tykkäilin! onpa kivoja koruja :>

kuroi-@hotmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 22.07 , Blogger Milena kirjoitti...

Ihania koruja! Mukana ollaan!

mil_3na@hotmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 22.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä ja aivan loistava arvonta! pakko osallistua!
apassi95@hotmail.com

 
5. huhtikuuta 2012 klo 23.19 , Blogger Maija kirjoitti...

Oi ihanaa! Olenkin pitkään etsiskellyt jotain täytettä kaulakoruvarastooni, vanhat kun eivät oikeen enää natsaa.. :)

maija7@mbnet.fi

 
6. huhtikuuta 2012 klo 1.02 , Blogger Taina kirjoitti...

Tykätty on! Mielettömän upeita koruja, miksen ole aikasemmin törmännyt noihin! ♥

Sulla on tosi ihana blogi! Eksyin tänne ihan sun ekojen postausten aikaan, ja nyt oon löytänyt tänne uudestaan. Sait yhden vakkarilukijan lisää! Aurinkoista kevättä! =)

tain_a(a)hotmail.com

 
6. huhtikuuta 2012 klo 1.45 , Blogger veera kirjoitti...

oe, kun on nättejä koruja<3

veera.kaija@hotmail.com

 
6. huhtikuuta 2012 klo 2.39 , Blogger Vilhelmiina kirjoitti...

Ihanat korut!

Oot ihan älyttömän taitava meikkaamaan, katon aina kateellisena noita sun meikkipostauksia, osaisinpa määkin meikata noin uppeesti! :-)

sp. vilhelmiina.92@hotmail.com

 
6. huhtikuuta 2012 klo 3.09 , Blogger Nukke kirjoitti...

voi piru muistin yöllä että unohdin sähkärin :'D nukenposti@hotmail.com

 
6. huhtikuuta 2012 klo 6.11 , Anonymous Sofia kirjoitti...

sofiabenigni@hotmail.com :) tykätty molemmista !

Mua jotenkin naurattaa toi julisteiden pointti. Juttelin pari viikkoa sitten kaverin kaa siitä, että kelaa nyt sellanen hetki, että kävelet kadulla ja kuulet kauempaa pommien tippumista ja on meineillään maailmansota ja kaikki on ihan paskaa, mut sitten näät julisteen jossa sanotaan keep calm & carry on, ja alatkin hymyilemään ja jatkat matkaa sillä mielellä, että hei kaikki onkin ihan hyvin. Mitähän vittua :D

 
6. huhtikuuta 2012 klo 6.26 , Blogger Milla kirjoitti...

Osallistun kilpailuun, koska korut ovat niin uniikin näköisiä ja olisi kiva saada itsellekin ;)

Hyvää pääsiäistä.

millavestvik@gmail.com

 
6. huhtikuuta 2012 klo 8.11 , Blogger Nenna kirjoitti...

oii, ite tykkään koristeellisista koruista, jossa on vähän erinlaisuutta. tollaset olis just perfektoo! toivottavasti onni suosii, toivotan sulle tosi ihanaa kevättä.
ps. oot ihan superkaunis ja en tajuu, et mite saat sun hiukset niin ihanasti aina. miten sää hoidat hiuksias? käytätkö jotain erinlaisia aineita? (:

Nennaessi@hotmail.com

 
6. huhtikuuta 2012 klo 10.12 , Anonymous tididi kirjoitti...

Noi korut on aivan ihania!
Hyvää pääsiästä sinnekkin :)

veeragee@hotmail.com

 
6. huhtikuuta 2012 klo 11.51 , Anonymous Laura kirjoitti...

Wauu noita pitäis jokapäivä :o
lauramourne@hotmail.fi

 
7. huhtikuuta 2012 klo 1.29 , Blogger Taru kirjoitti...

missä Dead Mamas on multa tän kaiken ajan piileskellyt?!

tadweru@hotmail.com

 
7. huhtikuuta 2012 klo 7.37 , Anonymous Sanni kirjoitti...

Oi ompas lutuinen koru. Kesäterveisiä sinnepäin :--) Blogisi julkkismeikkivinkit ovat pelastaneet nahkani pukujuhlissa minne on pitänyt pukeutua joksikin julkimoksi :-)

sateenkaaripoika@hotmail.com

 
7. huhtikuuta 2012 klo 8.14 , Blogger mmmkey kirjoitti...

mukana. :)

aaveennet@gmail.com

 
8. huhtikuuta 2012 klo 3.19 , Blogger Mitra kirjoitti...

Ihana blogi sinulla!!
Ja mukana!
mitukkapatukka@wippies.fi

 
8. huhtikuuta 2012 klo 6.31 , Blogger Aino kirjoitti...

Aijjaij, kyllähän onneansa pitää aina kokeilla ei sitä tiedä vaikka tärppäisi :>

Kaunis nainen, kaunis blogi ja aivan upeita koruja !

 
8. huhtikuuta 2012 klo 8.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi, oon aika vasta sun blogis löytäny, ja tyksin iha hirveen paljon! :) Pitäähän sitä nyt onneaan kokeilla..

juuli.hietala[a]gmail.com

 
8. huhtikuuta 2012 klo 12.27 , Blogger backward kirjoitti...

äh mun kommentti ei näköjään tullu tänne. Oon ihan rakastunut tuohon nettikauppaan. ja sun blogis on muuten aivan ihana, vaikka ihan lähiviikkoina löysinkin. ja niin osallistun todellakin!:)

 
8. huhtikuuta 2012 klo 12.28 , Blogger backward kirjoitti...

ja niin vero.mella@hotmail.com mut nyt kyllä tuntuu et se edellineki tais mennä ku en huomannu tota mut joo ihan sama :D

 
9. huhtikuuta 2012 klo 11.52 , Blogger Amanda kirjoitti...

Tykkäämiset, done!

amandamoi@hotmail.com :)

 
9. huhtikuuta 2012 klo 23.36 , Blogger Camilla kirjoitti...

Joannaaa... ;)

millamuru@live.com, sinne!

 
10. huhtikuuta 2012 klo 0.57 , Anonymous hoyhen@gmail.com kirjoitti...

Kiitos mitä ihanimmasta blogista! :)

 
10. huhtikuuta 2012 klo 10.00 , Blogger sui kirjoitti...

Onpa ihania koruja!:) En voi tykkäillä facebookissa kun en oo siellä mutta toivonmukaan riittäis että liityin lukijaksi!

mmonkeyboi@hotmail.com

 
15. huhtikuuta 2012 klo 13.52 , Blogger lasrebajas kirjoitti...

En tajua miksi jotenkin tänään vasta tajusin, että sä oikeesti bloggaat :D kunnon blondina oon vaan katsellut mun lempparipostausta fimo massoista...

Ja on muuten tosi nättejä koruja Dead mamasillakin, I like it!

aluiisa@hotmail.com

 
16. huhtikuuta 2012 klo 2.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aaaa ihanaa! oonkin jo monta kertaa noita ihanaisia kuolaillut :)

arjavapola@hotmail.com

 
16. huhtikuuta 2012 klo 7.13 , Blogger Heidi kirjoitti...

Pakko nyt tähän sanoa asia jonka olen huomannut muutenkin ja joka tässä vielä korostuu - onko maailma todella näin facebookin hallitsema, että jos ei omista facebook - tiliä, se rajoittaa elämää, tässäkin tilanteessa sen verran että ei pysty osallistumaan kilpailuun?

Kipeä ja ehkä siksi vihaisen kuuloinen minä vain ihmettelee asiaa, sillä olisin ollut erittäin kiinnostunut osallistumaan kilpailuun, mutta en satu omistamaan facebook-tunnuksia enää.

(onneksi tunnuksien puuttumattomuus ei silti estä esimerkiksi blogien seuraamista bloggerin kautta, enhän mä muuten sun ihanaa blogiasi lukisi :))

 
17. huhtikuuta 2012 klo 4.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania koruja, pakko osallistua! Blogisi on yksi lemppareista ikinä! <3

sharon_wt@suomi24.fi

 
18. huhtikuuta 2012 klo 13.38 , Blogger Joanna kirjoitti...

Heidi:
Kirjaan sinut osallistujaksi.

 
29. huhtikuuta 2012 klo 17.30 , Blogger Harhakuvitelma kirjoitti...

Tykätty & tykätty. Viimetipassa tietysti, kuinkas muuten! Blogis on huippu, hiljainen lukija ilmoittautuu! En enää edes ihan varmaksi muista mistä tänne löysin, mutta on tätä ahkerasti tullut seurattua. Ihanaa kevättä! :)

janica.rosendahl(a)hotmail.com

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu