Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hydra Végétal

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Hydra Végétal

Hiljattaiselta Yves Rocherin brunssilta tarttui mukaan hyvän mielen lisäksi putellikokoelma uutta Hydra Végétal -sarjaa. Yves Rocherin tutkijat ovat valinneet tähän ihonhoitosarjaan ainesosiksi vaahteranmahlan sekä sinisen agaven, sillä niillä on todettu kyky sitoa kosteutta. Yhdessä kasvispohjaisen betaiiniin kanssa ne sitovat ihoon suuren määrän kosteutta, jolloin ihon kosteuspitoisuus pysyy korkeana pitkään. Innostuin jo kuullessani tästä sarjasta ihoterapeutin puheenvuorossa, voitte siis kuvitella innostukseni kun sain koko sarjan kotiin testiin. Kyseiset putellit ovat nyt olleet uskonnollisesti käytössä aamuin ja illoin, ja ovat saaneet ihoni tuntumaan niin terveeltä, että valtaosana päivistä en ole edes tahtonut peittää ihoani meikillä.


Kauniin ihon salaisuus on iästä riippumatta riittävä kosteuden saanti, sillä kosteus tukee ihon nuoreutta. Iän merkit alkavat näkyä iholla hiljalleen 25 vuoden iästä alkaen. Iho pysyy kauniina, kun sitä muistaa hoitaa säännöllisesti ja ihonhoidosta tekee päivittäisen rutiinin. Sekä kuiva, että rasvoittuva iho kaipaa puhdistusta joka aamu ja ilta. Ihoterapeutti Ann-Sofiee Tull korosti puheenvuorossaan erityisesti kasvoveden merkitystä ihonhoidossa. Kasvojen puhdistus tulisi aina muistaa viimeistellä kasvovedellä, sillä se valmistaa ihoa muille hoitotuotteille. 

Hydra Végétal on raikas ja virkistävä ihonhoitosarja, joka sisältää kuivalle, normaalille, sekaiholle sekä ikääntyvälle iholle sopivia tuotteita. Kun iho tarvitsee kosteuttavaa tehohoitoa, sarjasta löytyy myös tehokosteuttaja kasvoille. Sitä voi käyttää päivittäin muiden hoitotuotteiden alla tai seitsemän päivän tehokuurina. Sarjasta löytyy hieno skaala tuotteita joka lähtöön, ja olen valehtelematta käyttänyt jokaista näistä päivittäin siitä hetkestä kun ne käsiini sain.

1. KOSTEUTTAVA PUHDISTUSEMULSIO
Samettinen emulsio poistaa viimeisetkin meikin jäänteet ja epäpuhtaudet hellästi ja miellyttävästi. Vaahteranmahla kosteuttaa ihoa syvältä ja iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja sileältä. 
200ml / Kampanjahinta 4,90e

2. KOSTEUTTAVA KASVOVESI
Sateenraikkaalta tuntuva kosteuttava kasvovesi täydentää ihonpuhdistuksen. Se jättää kasvoille elinvoimaisen tunteen ja kauniin kuulauden. Ihon kosteustasapaino palautuu ja iho on valmis vastaanottamaan hoitotuotteiden vaikutuksen. Kasvispohjaisia ainesosia kasvovedessä ovat vaahternmahla sekä luonnonmukainen taikapähkinäuute.
Pullo 200ml / Kampanjahinta 4,90e
3. TEHOKOSTEUTTAJA KASVOILLE
Tehokosteuttaja aktivoi ihon luonnollisen kosteuden saannin jo ensimmäisellä käyttökerralla. Iho saa uutta voimaa ja kuulautta syvältä, ja hoitvoide tai geelivoide vahvistaa kosteuttavaa vaikutusta. Tulos tuntuu ja näkyy heti! Täydellinen seitsemän päivän tehokuuri sopii hyvin kosteutta kaipavalle, todella janoiselle iholle. Kasvispohjaisia ainesosia tehokosteuttajassa ovat vaahteranmahlauute, luonnonmukainen agavenmahla, betaiini sekä taikapähkinäuute.
30ml / Kampanjahinta 12,90e

4. RAIKASTAVA PUHDISTUSGEELI
Ihana kuin ihoasi virkistävä suihku! Kevyt ja raikas puhdistusgeeli vaikuttaa syvällä poistaen iholta meikin ja epäpuhtaudet. Samalla sen sisältämät vaahteranmahla ja taikapähkinäuute kosteuttavat ihoa, joka tuntuu käytön jälkeen puhtaalta, miellyttävän pehmeältä ja näyttää kirkkaammalta.
125ml / Kampanjahinta 4,90e
5. TEHOKKAASTI KOSTEUTTAVA GEELIVOIDE 24H
Ihon kosteusvarastot on hyvä täyttää kevyellä geelivoiteella, joka sopii erityisesti normaalille tai rasvoittuvalle iholle. Peräti 24 tunnin ajan iho saa jarkuvaa kosteutusta sekä on silminnähden täyteläisempi ja sen raikas kuulaus palautuu. Voide sisältää kosteutta tehokkaasti sitovaa vaahteramahlaa ja sinistä agavea. Muita kasvispohjaisia ainesosia ovat mm. vetaiini sekä luonnonmukainen taikapähkinäuute.
50ml / Kampanjahinta 8,50e

6. KOSTEUTTAVA TEHOGEELI RYPPYJÄ VASTAAN
Tehogeeli ryppyjä vastaan kosteuttaa ihoa syvältä sekä välittömästi, että pitkävaikutteisesti. Kuivuuden merkit hälvenevät heti ja iho on jälleen pehmeä ja sileä. Tehogeelin sisältämä hyaluronihappu vahvistaa ja nopeuttaa vaahteranmahlan ja sinisen agaven kosteuttavaa vaikutusta. Kasvispohjaisia ainesosia tehogeelissä ovat vaahteranmahlauutteen lisäksi luonnonmukainen avagenmahla, betaiini sekä luonnonmukainen taikapähkinäuute.
30ml / Kampanjahinta 9,90e

Olen itse käyttänyt koko sarjaa joka ilta suihkun jälkeen sopivimmassa järjestyksessä, sen jälkeen iho on tuntunut pehmeämmältä ja terveemmältä. :) Koko sarja on saatavilla toukokuussa 2012! Innostuitteko, ja kuulostiko jokin näistä erityisen oivalta ratkaisulta ihollenne? Mitä te ylipäätään toivotte ihonhoitotuotteilta?

Tunnisteet: , , , ,

6 kommenttia:

28. huhtikuuta 2012 klo 3.21 , Blogger takkun kirjoitti...

tuotteiden ulkonäkö on jo niin houkutteleva, et varmaan pakko käydä haalimassa itelle tätäKIN sarjaa.. ::D Vaikkakin hyllystä löytyyki jo kaikenlaisia ihonhoito juttuja (joista muutamaa en oo ehtiny edes kokeileen vielä......) muttakun !

Nää mitä esittelit, nii onko ne siis oma tuoteryhmänsä ja esim sekaiholle on sitten eri Hydra Végétal tuotteet?

 
28. huhtikuuta 2012 klo 7.29 , Blogger Shona kirjoitti...

Moi, mietin tässä että onks sulla youtubessa oma kanava? Kun löysin sieltä yhen tytön joka näyttää ihan sulta, ja sillä on kaikenlaisia meikki- ja hiustenlaittojuttuja niin aattelin että saattaisit olla sä :P

 
1. toukokuuta 2012 klo 15.18 , Blogger Joanna kirjoitti...

takkun:
Suosittelen kovasti!! Sarjaa on tietääkseni vain yhtä mallia mutta sen pitäisi käydä kaikenlaisille ihoille. :) Ystävälläni, jolla on todella kuiva iho, sarja oli auttanut ihan huikeasti! Ja minulla, jolla on ihan suht normaali iho, sarja teki myös ihmeitä. :) Se tuntuu elävöittävän kovasti ja tekee ihosta terveen oloisen! Toki sarjasta voi sitten valita tai jättää pois tuotteita jotka tuntuvat omalle iholle turhilta. :)

Shona:
Terve! No onhan mulla mutta ei se ole sellainen kunnon superkanava minne postailisin kauneusvideoita, ainoat kauneusaiheiset videot siellä on niitä joita oon postaillut tänne. :) Mut hei linkitä! Haluan nähdä tämän tytön! :D

 
3. toukokuuta 2012 klo 10.52 , Blogger Shona kirjoitti...

Tässä: http://www.youtube.com/watch?v=fL-kzmJ9mCg&feature=related

nyt kun tarkemmin kattoo, niin ettehän te aivan samasta ihmisestä menisi, mutta ainakin mun silmään teissä on kovasti samaa näköö :D

 
4. toukokuuta 2012 klo 3.23 , Blogger Joanna kirjoitti...

Shona:
Haha! :D No ei kyllä mut tajuun kyllä täysin yhdennäköisyyden :D

 
14. toukokuuta 2012 klo 13.20 , Anonymous vivi kirjoitti...

Moikka.

Nyt, kun nämä ovat tulleet nettiin myyntiin, niin mua kiinnostaa noiden kosteusvoiteiden INCI-lista.

Sisältääkö silikoneja, mineraaliöljyjä tms.? Olisi kiva jos viitsisit esmes tosta 24h kosteuttavasta geelivoiteesta INCI:n, myös muut noi kosteusvoiteet kiinnostaa.

Kiitos kaunis!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu